4 Az éhezés idő előtti érezhetőségének leküzdése

A vágy, hogy enni - mint egy gyom: megjelenik a semmiből, és készen állsz mindent, csak megszabadulni. De ne rohanjunk az ételkészülékhez az étel elfogyasztásához és az étkezés eltörléséhez: gyorsabb és egészségesebb módja van az éhség érzésének. Itt van négy közülük.

4 Az éhezés idő előtti érezhetőségének leküzdése

Hagyja a rágógumit

A sajtó szerint titkára az Akadémia, és az egészséges táplálkozás Wesley Delbridge ha rágógumit, állkapocs mozgását egy jelet küld az agy terület, amely felelős az étvágy és a jóllakottság. És ha az agy úgy gondolja, hogy eszel, akkor hamarosan teljes érzést fogsz érezni.

Ezenkívül az édes íz okozza a szerotonin öröm hormon felszabadulását. Ez az anyag alacsony szintje okozhatja az idő előtti éhséget.

Brush a fogaidat

Igen, igen, komolyan: ha az éhínség komolyan kinyilatkoztatja magát, de mielőtt a táplálék még messze van, megpróbálhatja megölni a fogait. "A fogkrém ízesítője csökkenti azt a vágyat, hogy egy kis snacket" mondja Delbridge. menta szuppresszálniuk étvágy Kísérletileg igazoltam: Egy tanulmány szerint végzett a kutatók Uilingskogo jezsuita egyetem (USA), akik szimatolt borsmenta egész nap elfogyasztott 3000 kalória kevesebb hetente.

De nem szabad polírozni a fogait óránként - így csak a fogzománcot fogják elrontani. Alternatívaként ásványvíz menta ízzel is használható.

Beszélj a szépséggel

Delbridge szerint a napi stressz okozza a stressz hormon kortizol felszabadulását - ennek következtében a szervezet olyan zsíros vagy édes. Ne adja be a vágyat, hogy egy szendvicset vegyen be kolbásszal, hanem menjen végig az osztályokon és beszéljen a legszebb női kollégákkal. Beszélj az új "Terminator" lányával, pihenjen a Marshall-szigeteken, az utolsó Skrikleks-klip - igen, mindennek. A lényeg az, hogy a rövid véleménycsere pozitív érzelmeket fog okozni, ami segít a stressz megszüntetésében és nem rohanni ahhoz, hogy megragadja.

Tetris játék

A fényes színek és a mozgó figurák zavarják az agyat, amely a vágy tárgyának vizualizálására szolgál. És ez a hatás egy ideig megmarad, miután befejezte a játékot.

És ezek a tippek és a női fit? Vagy csak a srácok? Miért kérdezem: a lányok örökké keresik a módját, hogy elvesszük magunkat, hogy mindent elfogyjunk egymás után! És itt ilyen egyszerű és hatékony tanácsot! Ők lesznek boldogok! Tudok még egyet magammal: akarsz enni? Menj a találkozóra! A "normális" találkozó nem kevesebb, mint egy óra! És ott leszel aludni), így biztosan elfelejted az éhségérzetet!

Érdekes))) Meg kell próbálnunk enni, és nem mentem játszani tetris)))

Gum, véleményem szerint a legjobb megoldás. A biológia iskolai tanfolyamából ismeretes, hogy amikor egy személy rág valamit, gyomornedv gyomorra emésztésre kerül, amely a gyomorban levő táplálék hiányában "megemészti" a gyomrot! Ez tele van (fekély)

A víz könnyen feltölthető. Átmenetileg becsapja a testet, és hamis érzést ad a teljes gyomorra. Az éhség ideiglenesen visszavonul.

Azt is hozzá, hogy húzni 20-szor, hogy egy egyszerű felmelegedés, fordul, guggolás nélkül hassle, ez csak 10-15 percet vesz igénybe. Ivott vizet és úgy érzed, hogy szép vagy, - Igen, én legyőzöttem magam nem ettem csokoládét. Igen, csak egy örömös szakasz)

Az éhségérzetet nem kell legyőzni, általában hülyeség. Hol van az akarat? Mi az ösztön ösztönzése? Miért rágni? Miért nem cukormázzunk diófélékkel? A fogak tisztítása? Lol! A menta miatt? A menta spray vagy a cukorka nem forog. Kommunikáció a szépségekkel természetesen gud, de 1. Keresse meg a szépséget, 2. A szexről és az éhségérzetről szóló gondolatok nem jobbak! Tetris játék! Más szóval - letölteni a legfontosabb dolog, hogy nem kell Tetris.

Az első út a leginkább elfogadhatatlan! Következőként tetszett, ők nem károsak a szervezetre. Bár én magam csinálom, ez így van: amikor éhes vagyok, megelégednek vele tea, egy pohár vízzel. A gáz nélküli víz telít meg a testet, és búcsút mond a toxinok számára, de az édes szeszes italok abszolút ellenjavallatai vannak. Vízzel teát, szirupot, citromlevet keverhet. Nemrég felvette a régi magazin mens egészségét, és ott kivonták, a megfelelő nagy snack! Most megcsinálom, és korábban csak hamburgereket és snickereket mentettem meg, nos, néha tejjel és banánnal. Ha a kísértés túl nagy, egy jó snack egy szelet görögdinnye vagy dinnye, édes gyümölcs, zöldség, sovány túró és más növényi vagy gyümölcs termékek. Csak a részecskék legyenek kicsiek.
Most szeretem a legtöbb lehetőséget:
1. egész sajt + alma
2. Banán + kenyér!
Nagyon tápláló, emészthető, és ami a legfontosabb.

Nem tudom, mi a Tetris, de a leginkább bizonyított eszköz egy pohár víz és egy megfelelően tervezett diéta, ahogy mondják jobban, de kevesebb, mint ritkán! Idővel a szervezet szokásosan fogyasztható és ütemezetten fogyaszt - ez képzést igényel. Sokan kezdik enni egy kicsit, de gyakran előfordulnak nehézségek, de a súly lemerül, a szervezet megszokja a táplálék mérséklését, az anyagcsere folyamatok kialakulását, és minden rendben van. Sok embert ismerek, akik nagy súlyt vesztettek és továbbra is egészséges és szabályos ételeket fogyasztottak mérsékelten, és tetszenek nekik! Egy új test, új könnyedségérzet, rugalmasság, ifjúság és egészség - nem tetszik, mint mondják az egészséges testben - egészséges szellem!

Helyesen megjegyezte, a megfelelő étrend körül, különösen az egészséges táplálkozás fej, ez segít a normális testsúly a tartózkodás, és az energia hiányozni fog, amíg a következő étkezés, és enni a menetrend sokkal kényelmesebb és kényelmesebb, mint a spontán razziák a hűtőszekrényben vagy polcokon a közelben a szupermarket munkájával :)
És a bónusz a szervezetben, amikor etetni igazán javítja az anyagcserét poryadku- versenyek, és fokozatosan a test hozzászokik telíti egy részét a javasolt élelmiszer-és snack lehet kevés vagy semmilyen költsége, így az illetékes életmód, élvezet használni a készüléket, és a test!
És elvben, ha egy személynek nincs túlsúlya, akkor a betegségben való megjelenése kockázata hiányzik, vagy jelentősen csökken, és a leginkább érezhető a test könnyedségének érezni és bóklást kapni!
Talán elegendő számú érvet hoztunk egy megfelelően korrigált étrend kedvéért!
Nos, ha hozzáfűznéd, akkor egy ilyen rendszernek természetesen meg kell próbálnia gyerekkort létrehozni gyermekkor óta, hiszen a gyerekkorban kialakult hasznos szokásokat mindannyian boldogan vállaljuk felnőttkorba :)

"A legfontosabb az, hogy a rövid véleménycsere pozitív érzelmeket fog okozni, ami segít a stressz megszüntetésében és nem rohanni ahhoz, hogy megragadja"

Tehát a szépség és nem a stressz okozhat, de kellemes érzelmeket, ezzel azt hiszem, minden rendben van)))
és az eszmecserét, így nem feltétlenül él, és lehet az interneten, így futott a Rin, ahol a szépségek több, váltott egy gyors, rövid véleményeket, érzelmek és kapott minden rendben)))
Valószínűleg ezért néha ott jársz)))

Anella, Grog nekünk mindig van egy gyümölcsöző és a rohanás, hogy kicseréljék tapasztalataikat, talán még ev választani joghurt, a cookie-kat, és mi :)) HUN legalábbis mi legalábbis, amíg tudja mondani, hogy nem álom :)))

Kapcsolódó cikkek