Egy kicsit a nagy teljesítmény т12

Ebben a bejegyzésben a Grand Power T12 hangolásának kérdését akartam lefedni

Valójában a T12 polgári LLC mindennapos viselésre "hirtelen mi, a pipetták"

Ez nem sportos fegyver (ha nem vállaljuk a megfelelő IDPA osztályt), és ez nem szolgálati fegyver (ha nem veszünk figyelembe az operák "szokása", hogy az időasztalon túlmutató traumát hordozzanak)

A teljes csuklópánton csak Dredd jogalkotó bíró;)

Azonban a piac kiegészítők tuning T12 nagyon sok - alternatív kiváltó, kalapácsok, útmutatók, kioldógombokat tárolni a különböző design, megerősített váz a ravaszt, látnivalóit száloptikás és a trícium, eredeti berendezés fogantyú, a nyomórugók, üzletek ház számláló patronok , az acél sarok és az élénk színű adagoló.

Általánosságban elmondható, hogy a szemek elfogynak, és a "baba" pekándióból összegyűjtött mancsok nem emberi szépség. Volt ez a pillanat és szinte lemondtam a rohanásról, hogy mindent meg tudjam rendelni a T12-en, de szerencsére a józan ész érvényesül.

Mint korábban írtam T12 dolog, hogy tartsa nosheniya- minden kísérlet, hogy az alternatív látnivalók, engedje el a gombot, a trigger STI típus - vezet az a tény, hogy a készülék zsúfolt éles szélű, kapaszkodva minden, ami lehetséges, és természetesen nehezebben különíthető el a pisztolyt.

A GrandPower rendkívül kényelmes hangolást biztosít a T12 számára - ez a helyettesítő a tároló kioldó gombjához (és mielőtt a markolat nem változik, nem minden kéz érhet el) a karon. DE, ez a műanyag főzőlapok többségének szükségességéhez vezet (a kar új bomlása alatt)

A bolt acélcsillagja még mindig rejtély. Megértem, hogy ez miért van szükség sarok Gloku- üzlet, ami nagyon könnyű, elvitték a műanyag és a kis tűréshatáron behelyezzük egy műanyag enyém, és ha votknetsya azt nedves vagy piszkos, hogy üres, ő nagyon boldog, hogy nem hagyja el a lakóhely. Ebben az esetben az acél sarka súlyt ad, és a hangszórót visszaállítja.

Shop T12 acél, nehéz, szűkített szájjal, kényelmesen és nagy tűréshatárokkal ragadja meg a bányát. Ami a sarok törésétől való félelmet illeti. A CheZet-ből (és nagyon hasonlítanak a GP-hez) és a Glock-tól különböző bevásárlásokkal eldobtam a boltokat, és nem töröltem egyetlenet sem. És akkor, ha a képzési forgatás mindig talál egy helyet, ahol csökken a boltba, és vészhelyzetben, akkor is, ha elképzeled, hogy több kell, mint egy, és helyére extra sbrosom- barátok, nem az a tény, hogy akkor van esélye, hogy vegye fel egy üres, nem az, hogy mit kell felszerelni.

Összefoglalva a fent említett gondolatokat - szó szerint hallottam a vasdarabomat - "PZI, mit akarsz, a tulajdonos-ellenőrző vagy menj?" Ez a probléma később kialakította a T12-re vonatkozó módosításaimat.

Az üzletből először eltávolították a limitert 10 patron töltésére. (Csak a lövési tartományoknál - a ZOO szerint több mint 10 nem hordozok)

Ezután a sorrendben a célzás történt: a pontokat fehér zománc töltötte meg a ketrecben (és ennek megfelelő hornyok voltak rajta).

Kezdetben az eredeti száloptikai repülést vásárolták, de a telepítés után nyilvánvalóvá vált, hogy pisztollyal ragaszkodott. Ennek eredményeképpen a készletlövéseket pontosan fúrták, és a száloptikát fényesen és kényelmesen helyezték be.

A forrasztópala markolat alatt a kereten lévő durva területek és a ravasz vázának része volt a bal kar alatt.

Általánosságban, hogy őszinte legyek, az egyik FIG, hogy vihar, hogy T12. Minden patronból származik, trauma esetén a gumilövedék minősége és a mérleg stabilitása rendkívül fontos. Mindkettőnket, és mindezt partikról pártra szállítjuk, hogy beszéljünk a cselekvés megállításáról, és ez még erősebb - használhatatlan.

Technikailag mindkét OOP megbízható, problémamentes és karbantartható. A fő előnye a T12 megnövelt hatótávolság és a pontosság miatt közvetlen szár, csapok nélkül. Ezen napok egyikén úgy döntöttem, hogy "felmelegítem" és 100 lövést készítettem a lövöldözési tartományban. Befogó AKBS minden laza, nem sül el, pontossága legalább 7 méter mindezt egy kört akkora, mint egy doboz cigarettát. A 12 és 15 méter átmérőjű, körülbelül egy csomó CD 10 lövés a legtöbb központjában fekszik a kör, de a 3-4 lövés ad mozgásteret kiszámíthatatlan irányba - a minőség a gumilövedékekkel.

A mínuszok közül - a 10x28 patronok kaliberében csak traumás, zajos és nem ütőhangszerek, de hasznos lenne.

Az utolsó kérdés: az én engedélyem alapján az ROK írásos "HUNTING PNEUMATIC, FIREARMS" tárolására és hordozására. Ez azt jelenti, hogy megvásárolhatom magam egy igazi lövést?

a következő öt évre szóló új engedély csak a sima csík

Az utolsó kérdés: az én engedélyem alapján az ROK írásos "HUNTING PNEUMATIC, FIREARMS" tárolására és hordozására. Ez azt jelenti, hogy megvásárolhatom magam egy igazi lövést?

De ez jobb, ha egyértelművé válik az LRO-ban. Most a számomban két engedéllyel - egy a PLO-ra és egy a vadászati ​​lőfegyverekre (sima rúd, hosszú csövű vödör megvásárlásához, legalább 5 éves tapasztalattal kell rendelkeznie egy sima hordóval)

Zivatarom van. Mondja meg, mi jobb vagy rosszabb. Sokat nem értek erről, és jó traumát akarok. Érdemes megváltoztatni a zivatarot a T12-re? Szerint a vélemények és a boltban azt mondta egy zivatar-02 a megbízhatóság és megöli a legjobb. Köszönöm.

Van kérdésem a pisztolyról, helyesen megértem, hogy ez a legjobb trauma? A legjobb a hagyományos formatervezésű pisztolyok között, és nem az OCA típusa.

Kapcsolódó cikkek