2107-es vázát tartalmazó alcsomag javítása
Mi a teendő egy olyan helyzetben, amikor felemelte az autót, vagy csak elindult és hurkolt, a VAZ 2107 lyuk padlóján, amelyből az aljzat kiugrik. Az első vágy az autó kijavítása a szolgáltatás javítására. De az én tapasztalatom, hogy vannak olyan erők, hogy változtatni csaknem fele az alsó része a test, és nem az a tény, hogy a csere történik, mert miután a festék vagy alapozó, és nem talál, akkor ki az új elemeket a test nem vagy javításra. Például, a mi esetemben a szolgáltatás helyettesítette az al-kartondobozt, a padot, a külső küszöbértéket és a kicserélt elemek későbbi feldolgozását. Amit a garázsban a szomszédomhoz fordítottam, és úgy döntöttem, mindent megteszek magam.
A VAZ 2107 károsodásának vizsgálata után megállapította, hogy a külső doboz megsérült a hátsó bal al-kartell területén, és az al-master átesett.
Vágja le a külső doboz egy részét, a vizsgálata azt mutatta, hogy még mindig szolgálhat. Ebben a tekintetben úgy döntöttünk, hogy saját VAZ 2107-et javítunk. Ehhez az erősítő hajlított részét javították. Ebben az esetben a legjobb segédeszközök a törmelék és a puskák. Vágja ki az összes rothadt fém bolgát. Gyártott javító betétek lemezek formájában. De a dobozon kellett dolgoznunk, magunkat hajlítottuk, de egyszerűen lecsökkenthetjük az új (ha van).
A hegesztési helyeket pneumatikus csiszolóval tisztították. És a külső felületek szétválasztására a 3M-től a bolgarki orsóba illesztett hab.
Továbbá hegesztjük az erősítő belső részeit és a doboz külső részét. Ugyanakkor a hegesztést átfedésben végezték el, ehhez a javító részt behelyezték a dobozba. A jobb illeszkedés érdekében a hegesztés a hegesztett farokkal történt. Ezenkívül a habosított külső lapot vakolták. Ezután a küszöb szakaszát megindították és festették.
A VAZ 2107-es javítása csak egy napot vett igénybe, mivel egy ilyen eljárás során tapasztalatlanságunk volt, elég jó szám.