590. kérdés
a csövet az orrba lehet tolni. Valószínűleg.
Aha. És az íj is ott van.
Igen, valahogy mindig hallgat)
A kérdésekre adott válaszok csak ritkán és csak nagy érdeklődésre adnak választ.)
Nos, bloopers igen. Vannak) Minden könyvben léteznek.
Olyan vagyok a bárban egy barátommal, egy fiú gyermekkorában, sok időt ült
Hogy, anon. Valahogy félre mozdult vagy mi? És általában egy srác vagy egy lány vagy, ha nem titok? Anon is megpróbálta, de a cső olyan, mint egy szálas sztrájk.
Tényleg nagyon érdekes vagyok!
Szóval a kérdés, hogy a srác / lány lő. Figyelmetlen volt)
De a TS például egy ilyen keskeny felületen ül, mint egy forgópálya, páncélozott fehérnemű nélkül. Ezért, sobsno, és a kérdés született
De a TS például egy ilyen keskeny felületen ül, mint egy forgópálya, páncélozott fehérnemű nélkül. Ezért, sobsno, és a kérdés született
Anon-a-turnstile biztosítja, hogy ez valaki, mint a) nem okozott kellemetlenséget, sem mások, hmm. érzetek
Általában így. Az anonnak nincs dupla basszusa. Az anon gitárral rendelkezik. Az eszközök természetesen különböznek egymástól, de a szerkezet kritikus pillanata nem különösebben különbözik egymástól. (Amelyhez az anon utal a test, a nyak és a húrok jelenlétére).
Szóval, amit rájöttem, próbáltam ülni a gitáron.
1). Ha forgatja a gitárt oldalra, és üljön rajta.
vizuálisan
A lábak lenyomása a műszer oldalán, a "guggolás" megszorítja a húrokat. Ennek megfelelően a hangszer bármilyen hangja problémás a kivonáshoz. Ráadásul, ha a húrok szűkek, van esélyük arra, hogy felrobban, nem tud ellenállni a nyomásnak.
Nem vettem észre semmilyen különleges fizikai kényelmetlenséget, amennyire én esetleg kényelmesen ülnék a gitáron. Ha valamilyen nadrág van a lábán a sűrű anyagból, a húrok nem érezhetők.
2). Ha a gitárt a lefelé / felfelé húzta.
vizuálisan
Tudod, ez mind ugyanaz. Komolyan, nincs különbség, mert lehetetlen a szalagokhoz jutni.
Megmagyarázom, miért.
A műszer teste nem elég széles ahhoz, hogy a zsineget úgy ülhesse, hogy a térdeket a sarkok felé nyomja, és nem elég keskeny ahhoz, hogy leülhessen és térdre nyomhasson. Ennek eredményeképpen, ha megpróbálsz leülni a lábakba, a készülék sarkai vágnak.
itt van
Az eszköz teste nem elég széles
De a kettős basszus esetében sokkal szélesebb a helyzet. Egy gitárral mindannyian világos számomra.
De a kettős basszus esetében sokkal szélesebb a helyzet.
Ie azt javasolod, hogy ülj a szétszedésen?
A TS nem kínál semmit. De az elbeszélés logikája és a Tanya testtartására vonatkozó adatok szerint a gabonákon gyűjtött basszusgitár kiderül, hogy így van.
De ismét felmerül a kérdés: hogyan tudsz a húrokra ülni, és nem zsákmányolni? Igen, és húzza / játssza le őket?
Emlékszem: "élni akarsz, és nem úgy, hogy raskoryachishsya" (c) IT
De az elbeszélés logikája és a Tanya testtartására vonatkozó adatok szerint a gabonákon gyűjtött basszusgitár kiderül, hogy így van.
Nem, ez sem működik. Nem emlékszem pontosan, de egy könyvben meg kellett tartania egy ívet a húrok fölött, miközben függőlegesen irányította az íjat. Ez a mérkőzés az örökkévalóság csapatával, ahol találkozott az apjával.
Emlékszem: "meg akarsz élni, és nem olyan raskoryachishsya"
A lényeg, az anon
És én jobban érdekel, hogyan repülnek a porszívókon
TS újra olvassa a második könyvet. A repülés során, amikor elhagyta a csúcsot, Tanya majdnem megérintette a basszus mélyedését a talajjal. Szerintem ez a kérdés lezárható. Van porszívó a csövekkel.
Őszintén szólva, néha még a karakterek megjelenését is nehéz leírni)))
+ millió! Mi az a vörös hajú Tatyana?