5 Hibák a képzési sajtóban

A masszázs hatása a bőrre. Julia, St. Petersburg Masha, Moszkva áttekintése. Masszázs cellulit után A masszázs a szülés után. Nade, Petersburg A test javítása. Visszajelzés Элеоноры, МСК Alexander masszőr a masszázs terapeutáról Valentine Denisov-Melnikov Speciális anticellulit masszázs. Julia, Moszkva Nastya, Szentpétervár. A Julia, Moszkva kötetének csökkentése. A masszázs eredményei: Catherine, Peter, az anticellulit masszázsról. Veronica, Moszkva. A masszázs érzése Julia, MSK: Valentin nagyon jó masszőr. Próbálja ki!
A fórum archivált verziója

5 hiba a képzési sajtóban. Gyakorolj a hasizmokat

1. Az a meggyőződés, hogy a hasi és a ferde izmok izomzatának megerősített képzése zsírokat éget a hasban és a derékban.

És ez az, amiért a rajongók a „gyors győzelem” és a „tavaszi express - fitness” mint az őrült lecsapjon szimulátorok csavarják, fordul, és felemeli a testet, amelynek alig jön be a terembe. És hogyan, éhség, éhes, fitness, a télen. Eaten zsemle és a részeg sör megköveteli a döntő akciót!

Az a tény: nincs gyakorlat a világban arra kényszeríti a testedet, hogy zsírt égessen a képzési zónában. Minden edzés csak bizonyos energiaköltségeket okoz, ami miatt a tested extra kalóriákat éget. Minél nehezebb a gyakorlat, annál több energiát fogyasztanak. Ebből a szempontból az 1 megközelítés a saját súlyú guggolással sokkal hatékonyabb lesz a gyomor "megtisztítása", mint a sajtó két vagy akár három megközelítése! (megfelelő táplálkozás esetén!)

2. Különböző gyakorlatok végrehajtása a "sajtó alján", "a sajtó tetején" és "az első kocka a jobb oldalon a második sorban felülről".

Tény: a sajtó nem anatómiailag felső és alsó részre oszlik. Ha a sajtót megfelelő intenzitással gyakoroljuk, akkor az egész sajtót teljes mértékben használjuk.

Igen, a teste emelkedik egy kicsit terhelt „felső kockák”, és láb emel - „alsó”, és mégis, a sajtó mindig egészének működését, ezért a teljesítménye 5-7 különböző gyakorlatok egy edzés csak nincs értelme.

3. Az a meggyőződés, hogy a sajtó különleges megközelítést igényel a képzésben. Ennek alapján sokan hiszik, hogy a megközelítés kevesebb mint 30 ismétlésével egyszerűen haszontalan.

Tény: valójában nem számít az ismétlések számát, de a terhelés alatt töltött időt. Annak érdekében, hogy a "kockák" konvexek legyenek, az ideális mód 15-25 ismétlés kudarcra vagy súlyos égetésre. Általában ez 30-50 másodperces folyamatos terhelésnek felel meg.

A sokszor tíz és több száz ismétlődés iránti igény iránti bizalom nagyrészt az ilyen képzés "zsírégető tulajdonsága" iránti meggyőződésen alapul. De az 1. bekezdésben már rájöttünk, hogy ez nem így van.

4. Az abszolút egyenes lábak emelkedése, mert "annyira nehezebb", és a közvetlen test felemelkedése egy hajlított padon.

Tény: a sajtó izomzatának maximális teljes összehúzódása a hát felső kerekítésének körülményei között történik! Mindenféle csavarásnál fekve vagy a hajótest felemelésénél elképzelni kell, hogy, ahogy van, egy tekercsbe csomagolva, a nyakból kiindulva, és a dereka végével.

A lábak emelésének minden változatában kissé be kell kapcsolnia a térdét (hajlítsa meg), és próbálja meg nem emelni a lábakat, hanem a medencét. Ez csökkenti a csípő flexor és a quadriceps terheit, és a maximális terhelés a hasizmok.

5. Erős sajtó egyenlő a lapos gyomorral.

Tény: nem számít, milyen erős a sajtó, ha egy vastag réteg (csokoládé) a zsír, a lapos gyomor nem lesz!

Sőt, még alacsony zsírtartalmú és felfújt présszel is, a gyomor előrecsökkenhet. Ezt gyakran versenyképes testépítőknél látják: dömpingelt gyomor, és rajta - kockák! Nagyon szokatlannak tűnik ...

Az a tény, hogy egy másik izom reagál a hasüreg visszahúzására: az úgynevezett keresztirányú hasizom, és nem a sajtó! Ezért egy üreges has és egy derékcsökkentés hatására elsõsorban egy transzverzális izomra van szükség. Jó ez a "vákuumos" gyakorlat (a hasüreg visszahúzása különböző pozíciókban a légzési késleltetés miatt).

- Ez érdekes. Első alkalommal látok olyan tanácsokat, mint a has és a derék izmainak edzése.

- Ó, csak, az úton, köszönöm a hasznos tippeket a hasi izmok képzésére.

És ez a kép a legkedveltebb. Mindig motiváltam, de igaz, ez a Photoshop, de oké.

- Bármit is csináljak, soha nem fogok sajtóban lenni a gyomromban.

- Nos, miért van ilyen sajtó?

- Van egy kiváló lapos gyomra és derék. Miért nyomtak a lányok kockákra - soha nem értették. Sori.

- Egy különlegesen csatolt négyszeres otfotoshoplennoe fotó a négyzet alakú izomzatával?

- Nos, egyetértek abban, hogy tökéletes a szám. Hasi, nyomja meg az izmokat, amire szükség van. És a derekát ezzel.

- Az ideális alak, az izmok, a lapos gyomor és a nyárfa derék. Nos, nekem. Tökéletesség.

- Igen, de láttam az eredetiet, így nem nyugodtan nézhetek erre a képre.

- Én is. De remélem, hogy ez megtörténik - ideális sajtó és vékony derék.

- Jobb lenne, ha nem a sajtót a gyomrára állítanád, hanem hogy kedveled az embert.

- Láttad a kép eredeti példányát, van-e rendes gyomor, nincs izom?

- Szeretem a kockáimat a gyomromban! Gyorsan lendítem a sajtót, ha nem vagyok lusta. A télért jobban világos a sajtó, kockák - álmom, gyönyörű és szexi!

- Miért? Véleményem szerint minden igaz. És hogyan edzed a gyomrot?

- Mert a sajtóval való munka elsősorban a hasán égett, mint a futás. Mivel a kövérség legtöbbször késik a gyomorban. És a súlyokkal, a guggolással, a padonnyomással stb. Végzett munkálkodás a zsírégetés helyett a tömeg növelését szolgálja.

- Azt mondom, hogy ez nem más, mint a sajtó izomzatának képzése.

- Örömmel tekintettem volna az eredeti dokumentumra, de nem, és a Google-ban nem értem, hogy milyen lekérdezést keresni.

Szavakkal - egy nő az eredetiben egy hatalmas orr, csúnya, és a derék teljesen eltűnt. És ezt a képet feldolgozzák, mondják, és a derék, a sajtó kő, csodák, akkor mi van.

- Egy igazi lány csak nyomást gyakorol a gyomrára, és ő egy ilyen szépség.

- Mi nem az? Az első fotó - az eredeti, és a második zafotoshopili, hogy a lány gyönyörű volt és szivattyúzott, gyönyörű hasával.

- Épp most láttam a képet, van egy arca, mint a második fotó, de a sajtó nem. Csak egy derekát írja be. Ez a Photoshop a fenti kép fölött, hány nem volt.

- Az a tény, hogy az eredeti az első dolog, ez 100% -os, általában ez a kép kb. 8 éves, majd ez már csavart és csavart, ahogy akarták.

- Van egy kis sajtó a gyomromban. Nem csinálok semmit, csak vékony vagyok és mindig a lányomat hordozom.

- A fotóban a photoshop ugyanaz.

- Általában, ha olyan fejlett sajtó van, nincs derék, mert számomra a sajtó Katya Usmanova sajtójának számít, minden mérsékelten és nagyon szép.

- Számomra a legtöbben megkönnyítik a nyomást, amikor egyáltalán foglalkozom valamivel. De általában a képzésre járok. És a legjobban a hasa néz ki, amikor edzek, vonatok, majd egy hét szünet - és a legjobb fajta.

- Már megszoktam, hogy a téma melyik témakört nem hozza létre, mindenhez kapcsolódik. Látni fogom, hogy a poszter képe csak díszítésre szolgál, mi a különbség, photoshop vagy sem, akkor a poligroupok hirtelen megtörténtek, az épületek falai meghajlottak, úgyhogy a seggés kiugrott, és semmi.

- A gyomor helyi zsírégetése, például, nem értelmetlen.

- Vegyünk egy kövér asszonyt és tegyük el, hogy minden nap 10 km-t futjon. És látni fogod, hogy elsősorban súlyt, hasát, papot, lyakhot veszít. Mindez az elhízás típusának köszönhető. A női típusú elhízás, amikor a főtömegben levő zsír az alsó hasban, az oldalak mentén és a lyahokon helyezkedik el, onnan először eltávolítják.

- De ha, súlya száz kilogramm és a lógó has, kezdenek zömök egy súlyzó 150 kg-os vagy egy padra, hogy köze van a súlya 120 kg, akkor mint a zsír a hason, és távozott.

- A szavaid, bárcsak Isten lenne a füledben. Valójában érdemes egy diétát kapni, a mellkas, az arc és az ujjak fogyni, hogy a gyűrűk leesnek. És ahol szükséges, a gyomor, derékzsír az utolsó dolog.

- És sehol sehol a zsír nem kerül eltávolításra. A kalóriákat az energiatermelésre költik, és nem a zsírégetésre.

- Ha nem teszel 100 kg-ot, akkor soha nem fogod észrevenni, hogy a kezed elvesztette a súlyát.

A mellkas, az arc - igen. De logikusan gondolkodj. Ott, "ahol szükséges," a zsír sokkal nagyobb, időnként, mint az arcán és a mellkasán. Ezért a hátteret egy nagy hasa, és úgy tűnik, hogy először lefogy az arc és a mellek, de valójában egyre vékony minden együtt. Csak a cardio terhelésnél fogyhat. És nem a kalóriák költsége miatt.

- Semmi ilyesmi, nem lesz zsír maradt. De még akkor is, ha 150 kg-os súlyt kapunk, senki se indul.

- Természetesen a fogyás folyamata az energia és a kalória kiadása is. De nem azok, amelyekről a postban írták. Bevezetted az emberek ilyen megtévesztését. Miután elolvasta ezt, most valamiféle zsíros vesz egy előfizetést a csarnokba, és ahelyett, hogy 25-30 percig futott volna a pályán, leugrott. Azt is gondolni fogja, hogy így vékony lesz, és a gyomor minden izomban lesz.

- Igen, fogyni fog, és az izmok fognak megjelenni.

- Körülbelül 150 kg-ot ígéretesen mondtam. Talán sejtette volna. A nők általában soha nem 150 kg néha a guggolás nem fog.

Valószínűleg tudom, miről beszélek. Nincs önálló, képzett edző az edzőteremben a testsúlycsökkentő edzésekre, nem tanácsos.

- Úgy tűnik számomra, hogy sokat nem tudsz a képzett edzőkről.

- Itt, kérlek, Oroszország háromszoros bajnoka a PF-ben, ő nagyon "vékony" az edzéseken.

- Összehasonlíthatja, mit nem hasonlíthat össze. Ismerje meg az elméletet.

- A második tétel általában gyilkos, ha tényleg olyan sajtót szeretne, mint bármely más bikinista, akkor pontosan ugyanazokat a gyakorlatokat kell használni a hasi izmokra, amelyek a sajtó bizonyos területein dolgoznak.

A sajtó képzésének második tételére minden profi testépítő lenne az arcon.

- Ez egy másik kérdés. Természetesen azok a lányok, akiknek nincs túlsúlyos problémája a gyomor formájához, elég ahhoz, hogy egyszerűen gyakoroljanak egy sajtót. De ismét, ahhoz, hogy megtartsák magukat, a cardio terhelés egyszerűen szükséges. Itt a posztban minden pont ellentmond a másiknak.

- Talán igen, nos, ésszerűbb, hogy ezeket az információkat vitassák meg, hogy az ismeretekkel rendelkező emberek elvégezhessék saját korrekcióikat, és a tudatlan emberek elkerülhetik a hibákat.

Ez a cikk a sajtóképzésről abszurd, tompa csirkét írt. Dilettáns. A hülye mellbimbók a fitness edző bizonyítványára kerülnek, majd egy hasonló eretnekség van írva. Ez csak elviselhetetlen. Nincsenek szavak.

- Sajnos, a sajtóban már nem létezik cenzúra fogalma, mint korábban. Bárki, aki akarja, elkezdett egy blogot, és "jó, öröknek" vetett.

- Igen. Sajnos, de igazad van.

- Isten, egy csodálatos post, hogyan kell edzeni a sajtó izmait! Végre! És akkor belefáradtam, hogy tájékoztattam az embereket arról, hogy a sajtó a zsírégetésre egyáltalán nem szükséges!

- A fényképen a gyomor így van.

- A Photoshopban ez a lány még mindig nagy orrú, nem csak izomzat nélkül.

- Olvastam, hogy írsz a sajtóról és zsírokról, és megértem, hogy igazad van. 100%.

- Nem tudom szivattyúzni a nyomást a gyomorban.

- 1 mítosz a sajtóról, de nem mítosz.

A barátnőm lemért 105, és most 69, elkezdett fogyni diéta, és amikor súlya körülbelül 85, és ott volt a stagnálás kezdete erő és cardio edzés, majd gyorsan elkezdett fogyni.

Rövidebb integrált megközelítésre van szükség.

- Milyen ostobaság a testépítők, a hasa duzzanat a megnövekedett belső szervek miatt, és nem a zsír miatt. Egyesek az izmok keresztmetszetére szárítják, de a sajtó négyzetek, mint a gyomor.

- Tettem tehát, hogy az első bekezdés a poszt világossá teszi, hogy nem szükséges, hogy töltse le a sajtó 15 percig, például (úgy is, kardio) és a guggolás súlyokkal jobb menni, hogy nem a hasi izmok is. A munka súlyokkal meghatározott elősegíti tömeg, de nem fogyás és képzés média. Ha fogyni szeretne, fusson. Valaha fáradt felülést, de nem kap vékony, és a gyomor nem lesz sima.

Tehát az edző kereszteződése valójában azt tanácsolta. És a crossfire, ismét, a fő hangsúly a cardio edzés megtörtént. Egy súlyzó és így tovább - ez nem más, mint egy pótlólagos kiegészítő tényező. Ez minden.

Egy 105 kg súlyú nőnek először el kell indítania az endokrinológust, hogy meneküljön, és ne a fitness edző.

- Nem, ő biztosan elment az orvosok, de nem volt oka túl banális - nő overate nem minden zsíros és sült, nagyon szereti a főzés, ez a magyar, nemzeti konyha - káosz.

De nem hibáztatta a körülményeket és a géneket. És elvitte és elveszítette a súlyát, kezdve a vonat.

- A felismerés jött rá, amikor már boldog házasságban (mindig együtt), azt mondja Miro olvasott blog, és gondoltam, Nos, én tényleg olajos lény, ez nem pompa és étvágygerjesztő kötetek.

Körbejártam az orvosokat, a táplálkozástudósokat, aztán a sportot, a kiképzést és a fogyást.

- A bőr valószínűleg fölösleges.

- Nem, úgy értem, hogy ez nem csökken. Mindenki makacsul hiszi, hogy a sajtó meg fogja menteni őket a deréktól a kövérségtől.

- És mi a helyzet a fáradtság ismétlésével és az izom szárításával? Végül is az izomtömeg-készlet csak akkor megy, ha kalóriát fogyaszt a szükséges mennyiségben. És ha nem kap elegendő normát, akkor fogyni, mert minden esetben elfogy az energia.

- Nem, a bőr lóg, azt hiszem, meg fog tenni.

- Általánosságban elmondtam, hogy a súlyok ismétlésének növekedése hozzájárul a testsúlycsökkentéshez, nem pedig a hasizmok vagy mások növekedéséhez.

- Tehát csak műtéttel lehet előállítani.

Mit gondolsz a sajtó izomzatának kiképzéséről?

Kapcsolódó cikkek