100 napos személyes hatékonyság, vagy megtanulni élni a terv szerint liferefresh

100 napos személyes hatékonyság, vagy megtanulni élni a terv szerint liferefresh

Én már többször elismerte, hogy több, mint bármi, amit nem tud állni a terv, nem tudom, hogyan kell felírni a célokat és vágyakat, amely lehetővé teszi a különböző területeken az élete, hogy dolgozzon ki spontán. Sok éven át, figyeli a takarmány csillag, én már próbálják ugyanazt a vágyat; Csak azt akartam, mindent, hogy jó legyen. Normál ilyen vágy. Csak azt nem rendelkezik részleteket. Abszolút. Egy nap, rájöttem, hogy az életem jó valóban. Az életem nem nevezhető rossz, vagy nem, de azt mondják, és dolgok, amik jól mennek, a nyelvet is, nem forog. Elkezdtem keresni a választ arra a kérdésre, hogy mi az én jó? A mi fejeztük: kik legyenek velem, ahol én akartam élni, hogy hol dolgozik, és kinek, hogyan töltik szabadidejüket.

Fokozatosan kezdtek jönni a világegyetem válaszokat. Először csak az információk formájában, majd miután megismerni az embereket, akik hosszú és magabiztosan használja a szerszámot az életben tervezés. De én mindig találtam kifogásokat, hogy ez a történet nem rólam, hogy vannak emberek, akik tervezik, és vannak - más, ami nem szerepel, és nem is kell. Meddig ellenállt ez ellen, hogy meddig hagyjuk a káosz és a spontaneitást, hogy a kapitány az életemben. Itt persze lehet vitatkozni, hogy élnek az unalmas terv, hogy az élet még mindig lehetővé teszi majd a módosításokat, hogy a tervet, és hogy Isten nevetni, és ez a jazz. Ez a saját igazságát. Azt vezették neki évek óta, de sajnos nem voltam elégedett az eredménnyel, mint a személyes megközelítés. Az emberek, akik engem örömmel a az élet különböző területein, akik elérték az első eredményeket a fejlesztés és az üzleti, a többségük csinálni - tette egyértelmű célokat és módszereket előírni elérni. Ott volt a sor.

Ha nem tudja, mit kikötő útban, akkor nincs szél sem mellékes az Ön számára. Lucius Seneca.

Még ez 100dnevku Nem terveztem, hogy alakult magát, és vált egy természetes következménye az események az elmúlt évben.

Ha tavaly égisze alatt a kifejezés „csinálok a helyes dolgot”, a mottója idén lesz „első felvonást, majd beszélni.”

És ma szeretnék megosztani az első eredményei a száz napos versenyen.

Az első napokban volt felfegyverezve jegyzettömbök, tollak és állítsa cselekvésre. A célja az események lehetséges volt, hogy készüljön el az új év és dönt az kívánságlista és vágyak.

Megpróbálom összefoglalni az eredményeket a mini-tíz nap.

Összesen: Megvalósult 10 esetből 43-re tervezett ebben a hónapban.

Ui Próbáltam tartani 90dnevku, mielőtt az új év, de különböző okok miatt sem történt. Lehet, hogy nem elég kitartás, akkor vegye fel a körülményeket. De ez adta annak megértését, hogy mit kell osztani az eredmények helyett jövőbeni terveket.

Ez volt a 10 nappal az új év, és hogyan tölti Szilveszter?

Ui A többi jelentés olvasható a címke Stodnevka személyes hatékonyság

A változási folyamat,

A legjobb minőségű anyagok a témában:

Kapcsolódó cikkek