7 tipp a weboldal saját kézzel történő létrehozásához és reklámozásához
Hello. Már tudjátok, hogy másnap megszabadultam számos webhelyemtől és számos csoporttól, hogy elkezdhessem az üzletemet a semmiből. Valaki azt fogja mondani, hogy ez nem igazságos, mert valószínűleg jól fog befektetni egy jövőbeni blogra, hogy elkezdte hirdetni. De a fenébe, ezt nem fogom megtenni, mivel a karcolásról írom le az utat. Mindenre szükségem van egy személyre szabott blog, amely kezdetben történik.
Először is az volt az ötlet, hogy egyedi cikkeket írjunk. De ily módon szörnyűnek tűnt számomra, és úgy döntöttem, hogy a lopott tartalmat helyszínen készítem. Vagyis gyorsan meg fogom csinálni - láttam, másoltam, tedd. Kész!
Tovább mennünk. A legfontosabb dolog az, hogy kezdetben a blognak megvan a helyes struktúrája és állandó kapcsolatai. Ez minden projekt esetében teljes mértékben.
Tehát nézzünk néhány tippet, amikor a webhelyet saját kezünkkel reklámozzuk.
Mit kell tudni a weboldal létrehozásakor és reklámozásakor?
Gyors navigáció a cikken:
Tipp 1. A helyes típusú állandó linkek és domain
Ez kétségtelenül a legfontosabb dolog, amely a keresőmotorok szemszögéből nézzen ki. És sokan hibáztak anélkül, hogy linkeket állítottak volna össze a keresőmotorokkal, és a további fejlesztések leállhatnak.
A legnépszerűbb Oroszországban .ru vagy nemzetközi. com .info .net vagy mások. Minden a projekt irányától függ.
Maguk a linkek struktúrája lehet numerikus érték, vagy átalakított url-olvasható formában. Például:
A numerikus változattal ellentétben a linknek ez a vége a Yandex és a Google kulcskérdéseire fog reagálni, és kiemelendő lesz a részletekben. Ez enyhe hatással van a kérdésre is.
Bár a kapcsolat vége kedves. p = 123 - nem tekinthető hibának. De mégis. Az első lehetőség helyesebb.
A legrosszabb az, amikor egy második és egy harmadik szintű domain megnyit egy webhelyet, és az átirányítás nem működik.
A www.leadinlife.info egy 3. szintű domain
A leadinlife.info egy 2. szintű domain
A keresőmotorokhoz 2 különböző oldal van. Bár abszurd. Nem igaz?
... és ha megnyitja mind az első, mind a második tartományt, és a kiszolgáló vagy a .htaccess fájl beállításai nem konvertálják elsődleges domainjét és webhelye összes oldalát, például leadinlife.info ...
akkor várakozzon a hibákra, és az ilyen projektek jövője általában elromlott.
Ezenkívül győződjön meg róla, hogy a linkek vége nem formában van:
az első esetben a végén egy perjel, a második pedig a végén egy perjel. Mind az első, mind a második változat lényegében helyes ...
De itt van, mi történhet a keresés során ... Ha a linkjeid nem alakulnak át egyfajta formában. A keresés 2 oldalat kaphat az első tartományban, a végén pedig egy perjel, a második pedig perjel. És a keresés során úgy néz ki, mint a sokszorosított tartalom.
És ez is megtörténik, hogy ahelyett, hogy 2-t vesz igénybe, a 3 oldal úgy néz ki, mint egy keresés:
... vagy akár a negyedik faj is megjelenhet. Már rájöttél melyikre?
Így van. Www nélkül csík a végén.
Mindezek a dolgok a jövőben tönkretehetik a projektet, még akkor is, ha most tele van lelkesedéssel és sok cikket írsz.
A legfontosabb szabály - blog indítása, ellenőrzés. így minden link és annak struktúrája helyesen lett beállítva.
de tovább mennünk ...
Tipp 2. Az indexből származó szemétlapok kizárása
Itt nincs értelme festeni - eltávolítani az összes címkét, naptárat és archívumot az indexből, ha nem ismeri a jelentés alkalmazásukat.
Az esetek többségében hulladék keletkezik duplikált oldalak a keresésben.
De ahhoz, hogy bezárja őket a robots.tht fájlban, kicsi lesz. Ami a Google-t illeti, többre van szükség, mint a robotoknál, hogy bezárják a felesleges oldalakat.
Ezt a webhely szintjén, a tetején, a metatagákon keresztül kell végrehajtani. Több prioritást élveznek.
Vannak navigációs oldalak is. Annak érdekében, hogy az oldalakat ne szúrja le a címsoron belüli keresésre:
Csakúgy, mint a fenti példában ...
Ha egy oldal megjelenítését támogatja:
Az a búcsú forgalom. A 100% lekérdezés az első pozícióból repül. És ismét ez a hiba, amelyet meg kellett oldani a honlap létrehozásának első szakaszában.
Tipp 3. A fejlécek optimalizálása
Hmm ... Nos, a címsorok klasszikusok. Itt és így egyértelmű, hogy optimalizálnia kell minden típusú címsorokat. A legfelső cím címéből kiindulva.
A kódlapon a címkék között található:
Az a tény, hogy ezek között a címkék között válaszolnia kell egy felhasználó keresési lekérdezésére, és fontosnak kell lennie a megírt cikkhez.
A címsorok optimalizálása érdekében javaslom a Yoast WordPress SEO plugint.
Tipp 4. A szöveg optimalizálása
Ha támogatja a blogot a keresőmotorok számára, akkor türelmes legyen az egyedi tartalmak írásához. Ez egyedi és hasznos cikkek, amelyek a keresési bázisba esnek, és jól vannak rangsorolva a keresésen. Különösen, ha a fenti szabályokat betartják.
De a következő projektem, a webhely sokkal informatívabb lesz, és nem fogom követni az egyediséget. Ily módon minden erõt el fogom dobni egy kicsit a belépõtõl, és ellopják más emberek weboldalai tartalmából.
Tipp 5. A képek optimalizálása
Ha nem tudod, hogy hol készíts egy képet, amelyet szabadon felhasználhatsz a webhelyeden, akkor ajánlom a //pixabay.com/ projektet
Itt azt hiszem, meg fogja érteni ...
Ezenkívül használhatja a képet a keresőmotorból. De ha keres, jelölje be a pipa -
"Használat engedélyével." az alábbiak szerint ...
Annak érdekében, hogy a kép egyedülálló legyen, és további forgalmat vonzson az oldalra, írjon fel alt szövegeket minden egyes képhez, és nevezze el őket angolul a jövőbeli keresési lekérdezéshez.
de tovább mennünk ...
Itt minden egyszerű, megpróbálja megkérdezni a közönségtől érkező kérdéseket, amelyek egyfajta cikk írásához vezetnek.
És mit gondolsz?
És mit gondolsz?
Kérjük, hagyja itt a véleményét ...
Úgy tűnik, hogy ebben a helyzetben tévedtem. Mit gondolsz? Expressz véleményedet alább ..
Általában így néz ki:
- A cím betöltött
- Rövid leírás töltődik be
- A kép fel van töltve
és az egészet a felhasználók a szalagon kísérik, valamint egy linket a bloghoz.
Ha bármilyen kérdése van, örömmel válaszolok rájuk.
Kedves Denis, Köszönöm a cikket. Sok hasznos információ, osztály! Volt néhány kérdés, válaszoljon, ha nem nehéz. Ami a képek optimalizálását illeti - a keresésből a "licensz használatával" választ. De egyes témákban egyáltalán nincsenek képek, például a "hogyan lehet fogyni a gyomorban?". Hogyan lehet ilyen esetekben? És egy másik kérdés a "kizárni a szemétlapokat az indexből" - van beállítva azonnal, amikor létrehoz egy blogot? Ha egy blog megrendelését már létrehozták, vagy a legtöbbet meg kell tennie? Köszönjük előre a választ!
Válasz ikonHa nincs időnk a blog megszerzésére, írj nekem az e-mailben egy megjegyzéssel - "blog létrehozása", hiszen a személyes blogbeállítások legfontosabb értékesítései már befejeződtek. A befejezés után csak a blog személyre szabásához szükséges osztályok kerülnek értékesítésre.
Köszönöm Denis! Gyors és teljes választ! Már megkaptam a blogot! Köszönjük ismét.
Válasz ikonÖn egy ilyen blogon van. A vezetéknév nem hajlik))
Válasz ikonEz a kurzusok, partnerségi ajánlások és konzultációk értékesítése.
Minden olvasó szoros kapcsolatban áll.
Erről a témáról anyagokat készítenek. Mindenesetre, bármi is volt a blog. Ez lényegében olyan webhely, amelyet a keresők és a felhasználó szemében szem előtt kell tartani. Forgalmat hozni és nyereséget elérni.
Válasz ikonMagyarázd el akkor, hogy miért veszi ezt az összeget? Nem látok semmilyen nehézséget a blog létrehozásában, különösen a wordpress esetében. A blog + kapcsolat sablon + bővítmény telepítése, mindez maximum 2 ezer rubel. És ha mindent butaan másolják a biztonsági másolatot, akkor általában 500 rubel. Tehát nem értettem, de kiderült, hogy csak pénzt veszel azoktól, akik nem tudják telepíteni a Wordpress-ot, és add-on-t adnak hozzá :), és nincs különleges beállítása
Válasz ikonNos, nem mindenki olyan okos, mint te. Valaki ezt is meg akarja tanulni, és helyesen megy a képzéseken. És valaki azt akarja megtanulni, hogyan lehet pénzt keresni egy blogon, és itt is szükség van információra. És sokan nehéz kezdeni a semmiből, és helyesen hozta létre a blogot. Különösen a kiszolgáló részeként és a helyes bezárásnál az extra oldalak indexálásával, valamint állandó kapcsolatok létrehozásával, hogy a jövőben ne legyen gond ... Sokan ez egy sötét erdő.
De látod, okos, mi. Nincs ilyen ember a környezetben)) Gyere gyakrabban.
És az a tény, hogy 500 rubelre beállítható, akkor hagyja, hogy felálljanak.
Mint te tudod, egy kozák, a másik pedig Lexus. És mindketten vannak autók. Vagy egy szakember 1000 rubelt, és további 10 000 rubelt vesz igénybe.
Vagy talán ezek a szakemberek különböző eredményeket hoznak? Mit gondolsz?
Tudom, hogy a konverzió százalékos aránya, hogy az emberek egy része, akik motiváltak, hogy cselekedjenek, miután megkapták a blogot a képzéssel, jó eredményt érnek el. Ha egy személynek nincs motivációja, nincs értelme.
Hozd a helyszínre a csúcson, ez idő kérdése.
Még többet fogok mondani, hogy a többség, az összes első projekt, ezek a tesztek ... Amikor kezet nyújtanak. Csak adom a helyes irányt. És minden más függ a személy motivációjától, cselekedj!
És itt nincsenek titkok. Mindent meg tudsz csinálni, és hibákat követelhetsz. A másik dolog az, hogy van egy lépésről-lépésre irányuló cselekvési terv - ami az eredményhez vezet.
És itt nem döntenek. Bármelyik ügynök is ... Ha egy személynek nincs szüksége rá, akkor mindig azt mondja, hogy nem. Vagy csak zárja be az oldalt.
Minden olvasónak mindig van választása - lezárja a blogot, leiratkozik,
vásárolni vagy sem vásárolni ... és így tovább.
Mindenben van egy átalakítás. Tudom, hogy hány ember iratkozik fel, hányan váltak ügyfelekké, mennyit folytatnak tovább. De vannak olyanok, akik lemondanak az ügyről. És a legtöbb esetben, mert nem hisznek magukban, és elveszítik a motivációt.
És az utóbbi időben észrevettem, hogy vannak olyan emberek, akik vásárolnak, és nem is kell egy termék. Olyan ez, mintha pénzt fizetne egy termékért, de a termékre nincs szükség. Milyen viccet tettek ilyen vásárlásokról még nem értettem. Talán ez az eladó erőssége)
Bármelyik kérdéssel foglalkozik, mindig két tábor lesz. Melyik és ellen. Számomra a legfontosabb, hogy a "FOR" közösségben több volt. Ez minden))
Svetlana, sajnálom, hogy nem akarlak megbántani, de minden műnek megvannak a maga árai. És az a személy, aki végzi ezt, saját költséghatárt szab. Ahogy Denis helyesen mondta - akarsz vásárolni, de nem akarsz vásárolni. Ha biztos vagyok benne, hogy egy személy, aki minőségi szolgáltatásokat nyújt számomra, természetesen alkalmazni fogom őt. És ne keressen másokat, még akkor is, ha olcsóbb. Plusz támogatás és segítségnyújtás biztosított. Személy szerint szeretem. És ki akarja hagyni a dallamot 500r-ra? Ez megtörténik a blog futtatásával, majd az interneten, és nézd meg, hogyan kell kijavítani. Ismét a pénzért. És a projekt támogatása önmagától függ. Görnyedni akarsz - ne nyomja a kanapét, de cselekedj.
Jó estét, Denis!
Van egy kérdésem a képeken?
Mondja meg, hol kell rendelnie az alt szöveget?
A használatra engedélyezett képek közül egyáltalán nem találtam azokat, amelyekre szükségem volt. Hogyan járjunk el ebben az esetben? Lehetőség van arra, hogy a képek normál keresésből egyedi módon személyre szabhatók legyenek, vagy ne vegye be őket?
Az alt attribútumot akkor írja elő, amikor a képet médiafájlokba tölti. Ezt az értéket Alt-tagnek hívják:
Ez az attribútum opcionális, opcionális. Először is, más emberek képei idegenek. A Photoshopon saját felelősségére használhatja vagy módosíthatja őket.
Emellett képeket is vásárolhat, vagy szabad forrásokat is használhat, ahogyan ez a cikk leírja. A fizetett képek például különböző fotobankokban érhetők el. Például fotolia.com
a te tanfolyamodon is a képekről beszélsz?
Válasz ikon