10 A legtöbb halálos hiba a hatályos konfliktusban

1. Arra számítasz, hogy egy agresszor megütötte,
változtatni.

"A normális srácok küzdenek először nem indulnak" - ül az elméjében. De az első csapás, hogy megvédje nagyon, nagyon nehéz, még egy profi sportoló-harcművész. Így kiderül, mint egy nyugati, "Azt akartam lőni a második, csak halt meg először" = (

2. Amikor egy gopnikot találsz,
Milyen hatással lesz a csapásod?

(Kitörtem, leereszkedtem a lábamról, tétováztam, megrázta a fejem, mintha semmi sem történt volna). Az első sikeres támadás sikerének megszilárdítása és fejlesztése helyett az ellenfélnek időt kell adnia a visszaszerzésre, + adjon ingyenes doppingot adrenalin adagjának, dühének és gyűlöletének formájában.

3. Ön válaszol a kábelezésre
- Beszéljünk.

4. A "gyermekek" "patsan" Ponts folytatásaként,
az önbecsülés nem teszi lehetővé, hogy egy hosszú távú férfiak köré kerüljenek,

válasszon egy biztonságos utat, minden alkalommal, hogy készítsen egy önvédelmi eszközt a bejáratnál a bejáratnál. Az eredmény - egy váratlan Splash, akkor nem fáj, és nem emlékszem jól, ha talál magának otthon egy fekete szeme, és nem az intenzív osztályon és a hullaházban.

5. Valóban úgy gondolod, hogy egy traumás pisztoly
/ gáz patron / elektromos rázó alján a praktikus
segít egy nehéz helyzetben.

A kemény valóság az, hogy az első toll után mindenki elfelejti mindent a világon, és legjobb esetben könyörtelenül elbocsát. A konfliktus után elkésett megértés jön: "Nekem is volt fegyverem!" (ebben a barretke-ben, amelyet kiválasztottak = ().

6. Megértetted, hogy a küzdelem elkerülhetetlen,
de továbbra is kételkedsz és mérlegelsz az esélyeit
nyerni / békés kimenetelre.

Minél hosszabb ideig gondolkodol, annál jobban felhalmozódsz a véredben a "rossz" adrenalinra, arra kényszerítve a térdedet, hogy meghajoljon, és a karjaid gyengüljenek. A figyelem elapad, egyre kevesebb esély van arra, hogy sikeresen tükrözze a közelgő támadást, amely hamarosan elkezdődik. A helyes lehetőség - rájöttem, hogy a küzdelem elkerülhetetlen, leválasztja a belső párbeszédet, azonnal megtámadta.

7. Megfelelő személy vagyok és minden konfliktus
Békésen rendezhetem.

Ez az, amit az intenzív gondozás egyik ügyfele gondolt. És Gopnik nem gondolta, nincs agya, és senki sem hallgatja a megfelelő érvelését. Megragadja a mellét, és a homlokát verte. A helyes lehetőség abban az esetben, ha a küzdelem elkerülhetetlen - lásd a 6. pontot.

8. Ha túl aktív és sikeresen megvédjük őket, börtönbe kerülünk.
Jobb, hadd legyőzni egy kicsit gopnikot.

Néha olyan srácok vannak, akik nem tudnak időben megállni. És csak az agy áttört koponyájából származó agy megértette, hogy "túlreagáltak" egy kicsit. A helyes lehetőség - életbiztos, de rendkívül fájdalmas fúj a nemi szervekhez, térdekhez, lábakhoz.

9. Vajon sikoltozik a lányok és a gyávák.
Egy igazi embernek ki kell bírnia.

Pontosan ez az, amit a hortobágyi 6 ügyfelének tekintettek, abban a pillanatban, amikor a labdarúgó-támogató csapat focizta őket. A csapat rájött, hogy csak akkor szállják el, amikor a "labda" elkezd szétesni. A sikoltozás miatt az emberek megállnak, vonzzák a többiek figyelmét, és nagyban növelik a menekülés esélyeit.

10. Az önvédelem egyenlő a kéz-kéz harcával:
2 srác kiment az udvar közepére, kezet fogott,
a "csata" parancsnoka kezdte a fújásokat "az első vérre".

Valójában egy "rossz" fickó nem állhat meg az "első vér" és még az első törött bordák között sem. És ha úgy érzi, hogy nyersz, akkor elkaphatja a kést, vagy felemelhet egy téglát. A "csata" csapata talán nem hangzott, és egy olyan ellenfél arcát, aki váratlanul téglázott a fején, meglehetősen nehéz felismerni. Szóval, mi a harc neve, a későbbi fekvés a hazug testben. A helyes változat: "Hívja az úttörőket - mindig készen álljon!" Ie legyen óvatos, tartson biztonságos távolságot, menjen el, kiabáljon, legyőzze először.

Bontsa ki a 0-as fiókot

speciálisan regisztrált, ami ezt a szálat írná)))
A valóságban így volt, mentem a munkából, a metrótól, az idő kb. 22 órakor, egy eléggé forgalmas utcán, a Novellákon, a Kolomna metróban, hűvös volt, csavargóban járva.
Mögöttem hallottam, hogy valaki futott az utolsó pillanatban, amikor valaki egy futással felugrott a lábamra, és elkezdtem leesni, aztán a fejemen emlékszem, hogy hárman voltak. Megpróbáltam felkiáltani valamit, hogy az arcot a kezemmel borítottam, de a csomagtartó után abbahagytam az állkapcsán, és a csillagokra néztem, hogy tényleg nem tudtam, hogy a fejem tisztességes. ilyen, meredek, de kellemetlen.
Tehát ez az. nincs párbeszéd nem volt az emberek maguk megoldani, amikor minden elkezdődött, a gép biztonságos telt el, az emberek megfordult, az emberek nem voltak sokkal orosz, mind a fekete, erőtlenség fodrász ala Kare lányok.
Mindannyian véget értek, amikor rám és napinalsyra ugrottak, rögtön levágták a hátizsákot hazudni és átugrani. mint ő, a gyep előtti kerítés általában az udvarokba menekült. Még mindig felálltam, és megpróbáltam követni őket, de elesett, és emlékszem, hogy az egyik visszanézett, de nem emlékszem az arcra.
Alsó ráncolt arc. egy törött bordát két hétig nem szabad a rabszolgára dolgozni, hiszen az emberekkel, mint az ijesztő emberekkel és az aranyérrel dolgozom egy halom dokumentumok helyreállításával, mivel a Davitsa a regionális bizottságba ment, és ott volt katonai jegy.
Wat ilyen. vannak képek az arcok arcok, akinek érdekes))) (egy esemény két évvel ezelőtt, vagy három Oo)

Bontsa ki a 4. ágat

Nos, egy ilyen támadásból nem lehet megvédeni, itt egy kártya fekszik.

Bontsa ki az 1. ágat

de mit jelentenek az emberek?)))

Bontsa ki a 0-as fiókot

Eh, talán ez a legrosszabb dolog, ami megtörténhet, de még mindig szeretnék lenni a fülhallgatóban teljes hangerőn, különösen éjszaka. Mostantól óvatosabb leszek lenni)

Kapcsolódó cikkek