43 Válaszok a Moszkvai Egyetemen rájuk

Azt akarom mondani, hogy bárki, aki tudni akarja, kapja meg! Mindig lesznek azok, akik harcolnak, az egyetem rossz, a tanárok pedig rosszak! A tanárok kiválóak, igényesek! Egyesek szigorúak, de nagyon kompetensek a saját területén. Senki sem fizet ezen az egyetemen, hogy ott álljon le! Akkor csak adod magad! És 4 évnyi edzésre kaptam egy egész tudást, mert én magam is vágytam rá! A tanárok mindig elmondanak mindent, és mindent megtanítanak - kívánság lenne! Azt tanácsolom mindenkinek, aki igazán akar tanulni!

Nem javaslom menni. A pro rektor a Fő Intézménytől érkezett, bejelentette az ágazat bezárását, borzalmasan beszélt, nem tartotta a diákokat az embereknek, nem adott konkrét választ egyetlen kérdésre. Nem engedték, hogy hat hónapig fejezzem be tanulmányaimat.

Tanult a Pénzügyi és Hitelezési Tanszéken. Szeretem a tanszék vezetőjét, a tanárokat és az összes munkatársat))) Így hát hiányzottál neked: (Visszamennék! Azt hiszem, egy második magasabbra tudok menni?)) Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek az élvezetes napokból. Határozottan meglátogatom! Viszlát!

Hogyan hiányzott mindenkinek? A legjobb hely, ahol a diák csak taníthat! Itt adnak egy olyan poggyász-tudást, hogy nem talál sok másat bárhol! Minden tanár írásos ember. És mi a diák. klub! Olyan sok irányban van a személyes fejlődés, és ami a legfontosabb, mindenki lelkesedését mindenki támogatja és ösztönzi!

Köszönet a szeretett egyetemnek! Nyáron adták ki, elég volt diplomával, de sok köszönet a tudományos tanácsadónak, sokat segített nekem. Köszönet mindazoknak a tanároknak, akik 5 év alatt adtak nekünk tudást. Ez volt a legjobb tanuló év!

Nagyon hosszú és szorgalmasan választott egy helyet, ahol felsőfokú végzettséget szerezhet. A MEIIMP nem volt az első a listán, de miután meglátogatta a Nyílt Napot, úgy döntöttem, hogy megcsinálom. Bejegyzett dokumentumok és várakozással tekintek a tanév kezdetére) Azoknak a srácoknak a véleménye szerint, akik már az én irányt tanulnak, a választás helyes volt))

Most mentem az Emberi Erőforrás Menedzsment második évéig, nem is számítottam rá, hogy érdekes lenne tanulmányozni. Egy csomó esemény az Intézet által, részt vehet a kiállításokon, lehetőség nyílik arra, hogy egyszerre dolgozzon és tanuljon. Röviden, boldog vagyok, tanácsot adok mindenkinek, ne habozz és csináld.

Idén befejezem az egyetemet (nem hiszem el, hogy 5 év volt!). Köszönet az osztálytársainak és az összes tanárnak e csodálatos évekért. Csak egy kicsit marad, továbbadja a Gos-t és az oklevelet. Remélem, minden rendben lesz!) Szeretnék minden diplomásnak szerencsét!

A munkavállalók undorító munkája. A személyzet alkalmatlansága miatt minden munkamenet fejfájássá vált: elfelejtettek hozzájárulni valamihez az adatbázisban, akkor az alkalmazás elveszett, a tanár úgy döntött, hogy nem jön el, vagy elfelejtette a vizsgát. Elnézést az egyik: "Igen, ez a mi hiba, felismerjük, de nem tehetünk semmit." Gyere vissza a következő ülésszakra. " Vajon miért fizetünk pénzt?

Jó napot. Az egyetem benyomása sok kívánnivalót hagy maga után. Belépéskor logisztikát ígértünk, most két profilot hoztunk létre a továbbképzésre, de nem a logisztikára! Két évnyi tanulmány után ilyen meglepetés! Egy ügyesen kidolgozott képzési szerződés - nem ad meg egy képzési profilt egyáltalán! Az "orosz rulett" profiljain lévő csoportok létrehozása sokkal több olyan alkalmazás, amelyet az ilyen csoportok hoznak létre, és nem az a tény, hogy valaki azért jött, hogy megtanulja ezt az irányt és akaratot. Következő, egy másik meglepetés az, hogy folyamatosan. Legközelebb ›

Ha NORMÁL oktatást szeretne kapni, akkor nem vagy biztos benne. A tanulmány során elvileg szinte semmi kérdés sem volt: nem nehéz volt a munkamenetben részt venni, az előkészítéshez használt anyagot mindig sokat adták. És most, amint az ügy megérintette a WRC-t, a tudományos tanácsadóval való kommunikáció és a kommunikáció katasztrófa volt. Sci. kezét. nem válaszol, minden alkalommal másolta vele kétszer, az idő múlásával hallgat, és nem reagál az üzenetekre, figyelmen kívül hagyja a teljes. Hamarosan a kérdés, de a tudományos tanácsadó nem válaszol. Az osztályon is csak "csodálatos". Legközelebb ›

Az egyetemen folytattam egyetemi tanulmányait, befejeztem az egyetem előtti képzéseket, főiskolai / főiskolai és főiskolai partner rendszerrel. A főiskolát végzett és az egyetem SPO első évében (3 év és 6 hónapig) tanul. Időben hozzájárult pénzhez a képzéshez, átment az ülésen, és egy ponton kiderült, hogy az előző megbeszélések összes becslése csodálatosan elpárolgott, kérjük, figyelj! 2.5 éven felüli foglalkozások Nem kaptam, igen, igazán papíralapú krediteket, ahol a hallgató tanára az értékelést és a hallgatót adja. Legközelebb ›

Miután a MIEMP-ben tanultam (ez volt az egyetem korábbi neve), soha nem gondoltam volna, hogy negatív visszajelzést írnék, de most nem tudok hallgatni. A bűnügyi tanszék összetételének teljes átalakulása után a képzés egyszerűen szörnyű volt. A tanárok nem találhatók az osztályon, mivel különböző intézményekbe futnak, de nem adnak semmilyen tudást, kivéve: "És ez otthon tanul." A kérdés az, hogy miért fizetünk sok pénzt, ha mindent "otthon tanulhatunk". A tanszéken 3-4 tanár dolgozik, a forgalma szörnyű. Legközelebb ›

Szörnyű egyetem! Erősen javaslom, hogy ne menj oda, különösen a távoktatáshoz. 100% -os oklevélnél újra kell írni az oklevelet, vagy nincs ideje írni. Ha megy, jobb menni a teljes munkaidős vagy levelező tanfolyamok, a távoli semmiképpen sem. Nagyon rosszul szervezett képzés. A tanárok válaszai nem várnak, és nem érdekli, ha diploma van. Ők reagálnak, ha kényelmesek, mert "elfoglalt" és 5 másik intézményben párhuzamosan dolgoznak. Ezért lesz. Legközelebb ›

Miután 6 évig tanultam ebben az iskolában, nagyon nagy problémával szembesültem. Dolgozatom vezetőjét kinevezték vezetőnek. osztály. A hozzáállás elképesztő volt: az elküldött anyagot nem vizsgálták hetekig. Amikor a gyakorlatról van szó, akkor ezt a munkát ötször átdolgozzák, mivel a menedzser minden alkalommal nem szeret valamit, de a munka végét nem tudja ellenőrizni. Küldi a remake-t, de ahogy Isten tudja. A könyvekre írok, ahol gyakorlati példákat adnak. Onnan indul. Legközelebb ›

Jó napot. Az egyetem benyomása sok kívánnivalót hagy maga után. Belépéskor logisztikát ígértünk, most két profilot hoztunk létre a továbbképzésre, de nem a logisztikára! Két évnyi tanulmány után ilyen meglepetés! Egy ügyesen kidolgozott képzési szerződés - nem ad meg egy képzési profilt egyáltalán! Az "orosz rulett" profiljain lévő csoportok létrehozása sokkal több olyan alkalmazás, amelyet az ilyen csoportok hoznak létre, és nem az a tény, hogy valaki azért jött, hogy megtanulja ezt az irányt és akaratot. Következő, egy másik meglepetés az, hogy folyamatosan. Legközelebb ›

A mély tudás nem megy, de az idegek nem csörögnek. Különleges problémák nem voltak, jó ár / minőség arány.

Ha NORMÁL oktatást szeretne kapni, akkor nem vagy biztos benne. A tanulmány során elvileg szinte semmi kérdés sem volt: nem nehéz volt a munkamenetben részt venni, az előkészítéshez használt anyagot mindig sokat adták. És most, amint az ügy megérintette a WRC-t, a tudományos tanácsadóval való kommunikáció és a kommunikáció katasztrófa volt. Sci. kezét. nem válaszol, minden alkalommal másolta vele kétszer, az idő múlásával hallgat, és nem reagál az üzenetekre, figyelmen kívül hagyja a teljes. Hamarosan a kérdés, de a tudományos tanácsadó nem válaszol. Az osztályon is csak "csodálatos". Legközelebb ›

Az egyetemen folytattam egyetemi tanulmányait, befejeztem az egyetem előtti képzéseket, főiskolai / főiskolai és főiskolai partner rendszerrel. A főiskolát végzett és az egyetem SPO első évében (3 év és 6 hónapig) tanul. Időben hozzájárult pénzhez a képzéshez, átment az ülésen, és egy ponton kiderült, hogy az előző megbeszélések összes becslése csodálatosan elpárolgott, kérjük, figyelj! 2.5 éven felüli foglalkozások Nem kaptam, igen, igazán papíralapú krediteket, ahol a hallgató tanára az értékelést és a hallgatót adja. Legközelebb ›

Azt akarom mondani, hogy bárki, aki tudni akarja, kapja meg! Mindig lesznek azok, akik harcolnak, az egyetem rossz, a tanárok pedig rosszak! A tanárok kiválóak, igényesek! Egyesek szigorúak, de nagyon kompetensek a saját területén. Senki sem fizet ezen az egyetemen, hogy ott álljon le! Akkor csak adod magad! És 4 évnyi edzésre kaptam egy egész tudást, mert én magam is vágytam rá! A tanárok mindig elmondanak mindent, és mindent megtanítanak - kívánság lenne! Azt tanácsolom mindenkinek, aki igazán akar tanulni!

Kapcsolódó cikkek