32 Válaszok a Mitsubishi Montero-ról a tulajdonosok pluszjáról és mínuszából mitsubishi montero

Jó napot! Ezt a kocsit a Chevrolet Aveo után vettem. Nem sokáig választottam, mivel szükségem volt egy megbízható, nem kényelmes autóra, SUV-re. Vagyok vadász és halász, vadász kellett utazni általában az őszi, téli, és ennek megfelelően, az úton, az időjárás nem volt más választása, a cég összeállított, beugrott a kocsiba, és menj. Ebben a cross-country autó nagyon meggyőző, „jutalékos” mindenhol, hidd el, ez volt, ha az ellenőrzés)) megbízhatóságot a gép !! Ami a hosszú utat megtett, hogy elég sokat, mint az utasok és a vezető kényelmes. Az egyetlen dolog, amit meg kell emlékezni a pályán a menetek ne felejtsük el, hogy a folyamatban lévő nem sportautó, de mindegy, hogy egy teljes értékű SUV.

Átjárhatóság, megbízhatóság, kényelem.

Éles fordulatoknál meglehetősen nagy sebességgel.

SUV, ami nagyon tetszik. Tökéletesen alkalmas családi utakra, horgászatra és különféle turizmusra. Nagyon kényelmes, gyönyörű megjelenés, azt mondanám: Impresszív. Általában ajánlom Önnek. Vásároljon biztonságosan.

Magas felfüggesztés, fűtött hátsó ülések, kényelmes átalakítása a kabin az ágyba vagy egy nagy törzsbe!

számok mérföldben, hosszú várakozás!

Kényelem, biztonság, átjárhatóság, megbízhatóság, stílus.

nagy, tágas, kényelmes utazást a család vagy a csapat, gyakorlatilag nem fektetnek felfüggesztés, bár volt egy eladó, hogy a változás (Van 2 csapágy, 2 pár lengéscsillapító persely és a kormánymű tip) és 100 ezer km

gép - vödör, folyamatosan lebomlik, a magas javítási költség, mindent megváltoztatott, ami a jelenlegi, kivéve a felfüggesztést.

nagy, tágas, kényelmes utazást a család vagy a csapat, gyakorlatilag nem fektetnek felfüggesztés, bár volt egy eladó, hogy a változás (Van 2 csapágy, 2 pár lengéscsillapító persely és a kormánymű tip) és 100 ezer km

gépi vödör, folyamatosan lebomlik, magas javítási költség, mindent megváltoztatott, ami a jelenlegi, kivéve a felfüggesztést

32 Válaszok a Mitsubishi Montero-ról a tulajdonosok pluszjáról és mínuszából mitsubishi montero

A kocsi külseje egy nagy és erőteljes autó kiváló és nagyon hasonlít. A kabinban nagyon kényelmes, kényelmesen elhelyezett, kényelmesen beállítható ülések, tágas és kényelmes szalon, széleskörű áttekintés egy nagyon nagy és tágas törzsről. Kitűnő dinamika, egy ilyen autónak szuper. Nem szünetel, csak az időben történő karbantartásért és a fogyóeszközökért fizet. Mindenben kielégíti az egyetlen dolog, ami csak durva, és így az autó még kényelmes, tágas öltözékben is. Ez az autó alkalmas azoknak, akik kedvelik a halászatot, a vadászatot és az aktív pihenést a természetben, és nem csak.

Nagy áteresztőképesség, Megbízhatóság

Keménynek tűnik az autó

tolóerő. tücsök a seggbe a kis dolgokért. Az útkereszteződés első oszlopai felére csökkentik a felülvizsgálatot.

Gép nravitsya.Za 5 év működési, gyakorlati minden alkatrész eredeti. Kihasználva, montero, majdnem, szélsőséges körülmények között jónak bizonyult. Az alváz megbízható, nem szeszélyes. Százen ritkán hívlak. Pótalkatrészekkel nem probléma, az árak normálisak. Valódi SUV. Hátrányok: - A város nagy áramlási sebességgel rendelkezik - A lamba szonda ég. Gyakran olajat adok a motorhoz. Durva.

megváltoztatta a gumibakokat az elülső stabilizátoron, a lamba szondán, a hátsó rugókon. Megváltoztattam a gyűrűt, szétszereltem a motort, és minden változtattam, a pótalkatrészek 80 ezer tányérral jártak.

A Monterica megjelenései jóak. A gép kényelmes, könnyen kezelhető, jól karbantartott út rossz időjárási viselkedik bizalommal havas utakon télen. Ezen kívül nagyon kényelmes utazni családjával és barátaival, mivel nagyon tágas és kényelmes. Szalon - összecsukott ülések és két törzs "szedán" lesz. A tetõn ajtókat és kanapékat hordoznak, és legalábbis ez. Erről a mondom nyersen, ha történik egy-egy szolgáltatás tapasztalt kézművesek, ez nem olyan drága, és ami a legfontosabb biztonságos. A Monteric mindenhol parkol. Ez tény. Amennyiben nem illik sedan- illik „monterik” fogalmát a határ csak akkor jelenik meg, amikor megjelenik egy „dudor” közepén a CADE. más esetekben, parkoló áll rendelkezésre az esetleges szegélyek, az ütésektől és a magasságokban)) Összegezve azt mondanám, hogy azok, akik nem zavarja az üzemanyag-fogyasztás, azt akarja, hogy adja át majdnem minden úton, és van egy megbízható autó, hogy bátor Montero Sport. A japánok nem csinálnak szemetet.

Megjelenés. Építsd a minőséget. Megbízhatóságát. Átjárhatóságát. nélkül

Személy szerint nekem, nem.

Peres kisbuszt Opel Sintra tűnt, hogy az autó elég nehéz, nehéz és torkos, de fokozatosan megszokták .Osobenno megvesztegette, mit tud mászni mindenütt .Polny közé tartozik a C razdateoy és még blok.zadnego Diffa van vaaapsche szuper áteresztőképességét.

Problemki kanechno lebegett egy csere hátsó ammov -ento vroe mint baj egyáltalán nagy auto .Da Ez csak egy pózoló automatikusan kapcsol be, amíg neudalos megoldani meghajtó megérintette több méter akkor adja át, és minden indulás semleges, majd újra és újra és újra. Noooo, és minden érzés sem változtatja meg a szenzorokat, hogy beállítsák a kábeleket és az üzletet!

Egy megbízható, elosztó és reteszelő egység egy teljes körű dzsip.

A város kemény.

Megbízhatóság A karbantartás díja

Ideális az ár-minőség arányhoz. Kivételesen megbízható. Gyakorlatilag nincsenek gyermekkori betegségek. Karcsú, mint egy autó, egy teljes keret keret SUV. Külsőleg még mindig olyan lenyűgözőnek tűnik azok számára, akik nem a témában vannak.

A fényszóróknak módosítaniuk kell a fájlt, és lencséket és xenonokat kell telepíteniük a GL500-ból. A felfüggesztést úgy kell módosítani, hogy a sebességütközés nem érezze meg 100 km-nél kisebb sebességnél. A megjelenés egy kicsit elavult, de nem mindenki érti ezt.

Plusz autó mindenben. Ha a benzint megfelelően fizetik a fizetések és a nyugdíjak - ez a legnagyobb előny mindenkinek!

Hátrányok csak az "Oka", a kerékpárok és a motorkerékpárok kedvelőinek.

Benyomások Monterika nem horoshie.Mashina így olyan kényelmes és könnyen kezelhető, de nem nagyon mozgékony, jól karbantartott út rossz időjárási viselkedik bizalommal havas utakon a téli igényel sok figyelmet a terv nem jó ez így razgon.Dlya nekem személy szerint ez számos fontos nedostatkov.Samoe unee semmi dinamika, a motor nagyon gyenge annak ellenére, hogy 3 köbméter mellett nem biztosított fülkékben kis dolgokat, például :. elsősegély készlet, kötél, elakadásjelző háromszög, szivattyút, zseblámpa, ruhával stb. a csomagtartóban

Tettem generátor javítás, futómű (labda, a kormányzás és dr.rezinki) .Remont általában olcsó alkatrészek problémák nem voltak javítás gyorsan elvégezhető, hogy nekem nagyon vazhno.Seychas kell változtatni az állvány

Ha dezibe, akkor szilárd méltóságnak tartja! Magas, kiváló geometriai átjárhatóság. Általánosságban elmondható, hogy az autó nagyszerű az országút és a kis off-road esetében.

De ha városi autó - kemény. Kényelem benne egy fillért.

Hogy egy SUV jó mindenki számára

Egy kicsit több erő.

Ön is érdekelt:

Teszt hajtások Mitsubishi

Nézze meg a 18 teszthajtót a Mitsubishi →

Az AUTO.RIA kínálja az autóját

használt autó az AUTO.RIA-n

új autók az AUTO.RIA-n

Értékelje az új designt

Örülünk, hogy tudjuk a kívánságait. Ez segít nekünk abban, hogy jobbá tegyük az oldalt.

köszönjük visszajelzését!

Hozzászólások a Mitsubishi modellekről

Montsouro vélemények évente

Egyéb szolgáltatások

Vélemények a szállítás típusa szerint

Bélyegzők

Mi még látni:

Kapcsolódó cikkek