7. Beckham viktoriánus stílusa, amelyet minden nőnek követnie kell
Victoria Beckham egyike azoknak a nőknek, akik vörös szőnyeg mintákkal állítják a tempót. Annak ellenére, hogy Victoria mindig megismételte: "Én vagyok a szokásos, és az én dicsőségem - csak egy baleset." Mennyit véletlenül feltételezhetünk a képen, amit el kell fogadni, gondosan és elgondolkodva kell gondolni.
Victoria Beckham nem próbálja megismételni: "Én vagyok hétköznapi". Miközben még mindig a hallgató a kollégium aine Színművészeti Epsom, a jövőben asszony Beckham vett egy szokás, hogy mindig tökéletesen néz: frizura, smink, manikűr. Victoria a szokásos ruhákat drága ruhákkal váltotta fel. Ez nem egy lépés egy példaértékű bombázó felé, de Victoria rájött, hogy a minőségi dolgok drágák, de hosszabb ideig tartanak és sokkal jobban néznek ki.
Victoria (majd Adams), majd egy dátum leendő férje, David Beckham, kiválasztotta a „mérsékeltek” ruhában. Maga a csillag gyakran emlékeztetett arra, hogy a nap egy interjúban: barna velúr ruha egy vékony övvel, így a lába nyitott, de teljesen fedi a testet a térd felett. Victoria azt mondta, hogy ez volt az egyik azok a képek, amelyben sikerült megőrizni visszafogott, mértéktartó, de ne nézd túl korlátozott.
Victoria gyakran említi, hogy a képalkotás fő szerepe egy ruhásszekrény. Óvatosan meg kell tervezni. Kézitáska, hogy öltözködni, színeket színezni, figyeljen az anyagra. Csak egy gondosan tervezett kép látványosnak tűnhet.
Jeans a mindennapi életben - ez a leginkább egyetemes és legkényelmesebb, amely csak egy női ruhásszekrénybe léphet. És fő előnyük, hogy elegánsak lehetnek, mint bármely más felszerelés.
Szinte minden kép befejezetlennek tűnik, ha nem tartalmazza a tartozékokat. Ez lehet pohár, karkötő, öv. Csak fontos, hogy a tartozék harmonikus legyen a ruhával és legyen a helyén.
A cipőnek minden lány szekrényében kell lennie. Cipő átlagos sarkú, magas, cipő-labuteny, csónakok, klasszikus fekete, fehér és pasztell színek. Ez a szükséges minimum, amely egyáltalán van.
Egyik nap, Mrs. Beckham nyíltan kijelentette, hogy nem lát semmilyen okot arra, hogy vesztegesse az időt a fehérnemű kombinálásával. A nyilatkozat bírálta a kritikusokat, de Victoria továbbra is igaz volt a véleményéhez. Egy nő akkor is szexi lehet, ha a melltartó színe nem egyezik a harisnya hangjával és színével.
Tetszett? Mondja el barátainak: