10 ok, amiért a gyerekek nem akarnak iskolába menni - hírspektrum

10 ok, amiért a gyerekek nem akarnak iskolába menni - hírspektrum

Ebben a cikkben megtudhatod, hogy tíz olyan ok, amiért a gyerekek nem szeretnek iskolába járni.

Amikor először iskolába jár, azonnal megpróbálja felfrissíteni a félelmet. Az egyik a tanár félelme.

Az első félelem után felmerül az értékelési félelem. És aztán a szülők büntetésétől való félelem, az iskola igazgatója. Az iskolában, ne nézd meg, ki vagy, csak becsléseid alapján ítélik meg.

Egy másik félelem a félelem a hiba elkövetésétől. Az iskola nem tanítja, hogy lehetséges és szükséges hibákat követni, mert csak így tanulhat valamit.

Egy másik ok - az osztálytársak megcsúfolása. Gyakran ez a hiba azoknak a tanároknak, akik a gyermekeket a nevetségessé teszik, jelezve, hogy valami olyasmit csinálnak, ami nem olyan jó, mint az osztálytársaik. Számukra az értékelés fontosabb, mint a hallgató. Elmentem a gyerekklub kreativitás, megtanultam szőni gyöngyök, szobrászat tészta, hogy karkötők bőrből készült, és egy csomó más dolog. És amikor a tanár körömben jöjj iskola kínál mesterkurzusokat és azt mondta neki az én elért eredményeket, az iskolaigazgató meglepődött, „Timothy? Ez nem lehet! ".

5. Hülye tesztek

Ezek a tesztek, amelyeket a leckék kapnak, hihetetlenül hülyeek, mert nincs választásuk változata. A gyermek, annak érdekében, hogy jó értékelést kapjon, megpróbálja kitalálni egy választ a javasoltak közül, de végül is ő saját véleményt kaphat, amit nem tud írni. Nem hiszem, hogy lesz idő, amikor mindenki emlékezni fog a világ összes fővárosára, mindaz, amit Taras Sevcsenko írt, az öt négyzetgyöke. Úgy tűnik számomra, hogy ha valaki érdekel valamit, akkor 10 évnél többet tanul, mint egy gyerek. És ha más területről tudniuk kell, akkor könnyen megkaphatja őket.

6. A házi feladat összege

Olvastam, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a házi feladat befolyásolja a gyerekek teljesítményét és nevelését. Egyszer annyi ilyen feladatot kaptam angolul, hogy három órányi írás után felálltam, és nem tudtam kiegyenesíteni a nyakamat. A sürgősségi helyiségbe vittem, és egy hétig elmentem a nyaki fűzőhöz.

7. Az egyediség tilalma

Az iskolákban nagyon nem kedvelik, ha valaki másnak tűnik. Ez a tanárral kezdődik, átadódik a diákoknak, és velük marad az élet számára.

8. Az iskola nem tanít boldoggá

Olvastam, hogy amikor John Lennon a The Beatles ötéves volt, anyja azt mondta neki, hogy az élet legfontosabb dolog az volt, hogy boldog legyen. Aztán elment az iskolába, és megkérdezték tőle: "Ki álma, hogy életre kel?". Azt válaszolta: "Boldog." Azt mondták neki: "Nem érted a feladatot." Erre azt válaszolta: "Nem érted az életet."

9. Az iskola nem tanítja az információhoz való munkát

10. Az iskola nem felkészült a felnőttkorra

Az iskola előkészíti a felnőttkort. De ő nem tanít, sem hogyan fenntartja és növeli a jövedelmet, sem hogyan szerezheti meg, és általában, hogyan kell keresni. Úgy vélem, hogy az iskola fő témája lehet az a tárgy, amelyen megtanítanánk, hogy megértsük egymást. Végül is a kommunikáció lehetősége a legfontosabb.

6 tipp a gyerekeknek, hogyan lehet túlélni az iskolában

1. Ha meg akarjuk tanulni, hogyan lehet túlélni az iskolában, akkor élni kell az életen kívül.

2. Ne féljen a hibáktól, és ne tanuljon tőlük. Tetszik Thomas Addison példája. Hiba történt 999-szer, mielőtt egy izzót hoz létre. De valójában nem volt rossz, csak azonosította a 999 opciót, amelyek nem működnek.

3. Kommunikációs készségeim fejlesztése érdekében azt javaslom, hogy vegyen részt versenytárgyalásokban, eseményekben, akár versenyt is olvasott az osztályteremben - ez már valamilyen tapasztalat.

4. Kísérlet, érdeklődés és tanulni a lehető leghamarabb keresni. Bizalom alakul ki. Én például pánt karkötő. Most a szüleim segítenek nekem, de a jövőben azt tervezem, hogy megnyitom a kis online áruházat.

5. Keresse "az" iskoláját. Tanácsom a szülőknek: hallgassa meg a gyermeket, ha azt mondja, hogy nem szereti ezt az iskolát.

6. És ami a legfontosabb, bárhol is tanulsz, függetlenül attól, hogy kit gondolsz, hiszel magadban!

Kapcsolódó cikkek