7 Tények zendae tőle új interjú, címlapjáról mosolygott ránk

Case 20 éves Zendai menni csak finom. Ez jelenik meg a szerepe Mary Jane "Spider-Man: The Homecoming", és szintén szerepelt a filmben "A legnagyobb showman a Föld" Hugh Jackman és Zac Efron. Zee kiadott egy új kollekció ruházat nevezett Daya által Zendaya, ő lett az arca az CoverGirl és rögzített második albumuk. „Azt akarom, hogy lenyűgözni az embereket” - vallotta, hogy a fiatal színésznő. Ó, igen! Már benyomást! Nagyon hamar neve Zendai lesz mindenki szája, hisz nekünk. Nemrég interjút adott a Zend Allure Edition, és ez az, amit érdekesnek talált:

• Az ő neve: „Én nem használom a nevét, mert azt hiszem, ez jó, mint Cher vagy Prince.”
  • Miért még mindig szerepelt a Disney show „Cathy Cooper titkos”: „Sokan kérdezték:” Miért van még mindig a Disney Channel?”. Nos, várok a megfelelő pillanatra, és most csinálok, „Spider-Man”. "

• Az, hogy ő akar híres lenni „, nem tudom. Néha szeretnék. Néha nem. Oly sok híres ember, aki boldogtalan. Hogy érti ezt? Ez normális - teljesen adott az a munka, de nem tudom elképzelni, hogy egy idő, amikor már nem kérem, hogy mit csinálok. Munka kell szórakoztató és élvezetes. "
  • Mintegy stressz: „Az életemben annyi stressz ... Van egy család, és sokan mások, akik tőlem függ, és szükségük van rám. Próbálok vigyázni mindenkire, és néha őrült - ha akarom, hogy minden rendben, és azt kérdezi: „Uram, van valami jobb?”.
  • Osebe ezt: „Én barátságos és kedves mindenki, de kevesen igazán jól ismernek. Van egy nagyon korlátozott baráti kör. Nem igazán szeretnék lógni. Inkább otthon maradni a családdal. És én soha nem Ellenállhatatlan vágyat inni. "
  • Nem tetszik neki a stílus a vörös szőnyegen az úgynevezett „drágám”. Zenden kifejtette, hogy miért ő és stylist, Lowe Roach, nem tetszik ez a szó: „Mi nem aranyos. Aranyos -. Ez unalmas "
  • Zendayu törődnek faji intolerancia: „Azt kérdezem magamtól, hogy kaptam ugyanazt a lehetőséget, hogy van egy szerep, ha már sötétebb bőr? És a válasz: „Nem”. De a valóságban, minden attól függ, hogyan használja a híre, hogy befolyásolják a közvéleményt, és megváltoztassa hozzáállását a kollégák, testvérek. "
  • Oszd meg barátaiddal:

Kapcsolódó cikkek