10 szó, hogy a bizalom hiánya

I elsajátította a művészet navigáció az e-mail, a «J» és «K» gomb, de van egy dolog, amit kiválóan még - Megtanultam, hogy ismerje a hiányzó önbizalom.

10 szó, hogy a bizalom hiánya

Gyakran számolnak be, hogy „általában” valamit csinálni. Néha valaki beszél az üzleti ötlet, amely „várhatóan”, lő. Van még néhány nagyon félénk hívások és levelek, hogy én kétséges, hogy az interjúalany megérti egy kicsit, amit beszélünk.

Hogyan határozzák meg? Vannak szavak, amelyekkel könnyen megérteni, hogy egy személy bízik a kompetencia és az áru minőségét, hogy ő akarja eladni. Ha jelen vannak, egy levelet nekem, ez egyértelműen jelzi, hogy valami nincs rendben. Ha a feladó nem is biztos a termék vagy ötlet, én biztosan nem érdemes időt tölteni rajta.

Ne rohanjon mondani az embereknek, hogy „lehet” csinálni valamit. Senki sem kérdezi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy béke van a világban, és konkrét kérdéseket megvalósítható dolog jobb, mint „Meg tudom csinálni X” választ, de „nem X”. Ha megígérem, hogy „képes lesz” befejezni egy jelentést a határidő, úgy hangzik, mint próbál meggyőzni magát - és így kétséges a készség, akkor nem tudom, hogyan kell kezelni az időben, vagy ha van jobb dolgom.

Egy szó, hogy el kell kerülni az biztos üzleti levelezés. Aki azt mondja, hogy „nem valószínű, hogy tegyünk valamit”, vagy „nem valószínű, hogy a találkozón” egy azonnali ellenszenv. Elfogadni vagy elutasítani a javaslatot, ami megmagyarázza az oka - és fog kinézni előnyösebb, összehasonlítva a „udvarias” motyogni, ami csak növeli a bizonytalanságot.

Ha nem egy nyomozó a ügyészség, abba semmi „gyanús”. Ne mögé köd szavak, beszéljen egyenesen. Egy megbízható forrás azt mondta, hogy a befektetők hajlandóak elhagyni a projekt? Van konkrét tényeket, melyek igazolják az új, friss marketing terv? Így mondja el.

Fogadok, hogy Mark Zuckerberg még soha nem használta a „lehetetlen” az e-mail. Miután ezt a választ a címzett azonnal megszűnik hiszek. Ehelyett hadd tudják, hogy miért lenne nehéz teljesíteni, vagy egyszerűen nem tesz eleget az a javasolt rendszer. De ne pazarolja az emberek ideje mesélni valamit, ami „lehetetlen”.

A történet kétségek vezet még több kétségek. Jobb, hogy csak kérni felvilágosítást, hogy nem érti, vagy érveiket ellen. Amikor írsz, hogy „kétséges”, úgy tűnik, hogy vagy nem kellően jártas a témában, vagy nem nagyon érdekes az Ön számára.

Levélben, miután használta a „nehéz” vagy „nehézségek”? Ez azt jelenti, hogy Ön egy vesztes, a veszteséggel. Ez nem az a hang, amellyel a vállalkozás elindításával javaslatot vagy kérelmet adománygyűjtő - senki sem akar kommunikálni azokkal, akik nem működnek.

Kapcsolódó cikkek