5 dolog, amit érdemes ellenőrizni, mielőtt minden velopoezdkoy
5 dolog, amit érdemes ellenőrizni, mielőtt minden velopoezdkoy
Jó hír - vas ló vizsgálat kevesebb, mint 30 másodperc. Ellenőrizze a kerékpár a legáltalánosabb mechanikai sérülés, ami balesetet okozhat, akkor lesz egy nagyon hatékony intézkedéseket annak érdekében, hogy saját biztonságát minden alkalommal, amikor akar menni.
1. Ellenőrizze a kerekeket
Először ellenőrizze a kamera, hogy megfelelően vannak-e felfújva. Nézz körül a területet, a gumiabroncs repedések vagy túlzott kopás.
Ezenkívül ellenőrizze a gyorsbefogó mechanizmusok a kerekek a keretben. Ellenőrizze, hogy a kerekek rögzítve, hogy nem megszűntek az út során. Bizonyára nem kaszkadőr, és nem a vágy, hogy repülni a kormánykeréken keresztül, nem?
2. Ellenőrizze a kerékpár fék
Nyomja össze a fékkarok, hogy elegendő nyomást megállítani a kerékpár, és hogy nincsenek problémák a kopás vagy stretching a fék kötelek.
Is, ellenőrizze a fékbetétek, győződjön meg róla, vannak nyomva csak fékezéskor a felni, nem a gumiabroncs.
Ha a fékpofák érintse meg a gumiabroncsok működtetik, akkor nem csak vezet gyors törlését blokkokat, hanem rontja a minőségét kerékpár fék, és egy újabb lehetőség, hogy bekerüljön egy vészhelyzetben. Pads kell érinteni csak a felni, ami lágyabb és egyenletesebb stop.
3. Ellenőrizze a kormánykerék és a kerékpár nyereg.
Ezután ellenőrizze, hogy az ülés és a kormánykerékre szerelt a megfelelő magasságban, rögzítetten, és nem lötyög. Ez ad teljes ellenőrzése alatt a kerékpáros vezetés közben
Ügyeljen arra, hogy vizsgálja meg a sisak repedések a külső vagy belső. Azt is ellenőrizze, hogy a pántok úgy vannak beállítva, hogy a sisak tökéletesen illeszkedik, és leül a homlokán, fekszik valahol a szemöldök felett. Gyakori hiba, hogy viseljen sisakot viselnek túl magas, és nem védi meg a homlokod ütközés esetén.
5. Circuit Testing, kapcsolók, szalag
Az utolsó dolog, amire szükség van, hogy ellenőrizze, hogy a lánc a kerékpár vezetés közben nem dörzsöli ellen kapcsolók. Ezt ellenőrizheti kerékpározni, majd kapcsolja be a vonal az összes lehetőséget a sebességgel. Győződjön meg arról, hogy nincsenek problémák avatkozik be, a lánc nem csúszik, stb és maguk lánckerék mentes a túlzott szennyeződés, és nem igényel kenést.
A probléma, hogy én csúszó lánc, volt egy nap, amikor én vezettem fel a hegyre. Hogy megy a hegy nem sebességváltás ismét felálltam a pedálok közel a hegy tetején, a twist, erősebbé. De ahelyett, hogy előre, és én csúszott a lánc mérlegen, és minden erejével elérje a keret legbetegebb férfiak helyére.
Tudtam, hogy továbbra vezetés, de ez nagyon fájdalmas volt. Ha abban a pillanatban én vezettem a készülék közelében, akkor vezethet még szomorúbb.
Mint már említettük, ezek a vizsgálatok elviszi kevesebb, mint 30 másodperc, és tényleg csak szükség szemrevételezéssel a fő összetevői a motor. Ez egy intelligens és egyszerű módja annak, hogy a kerékpár rendben van, és a jövőbeli utazások biztonságosak lesznek.
Kapcsolódó cikkek:
- Hogyan szétszerelni a kerékpáros
- Hogyan lehet megtanulni lovagolni rendesen ...
- Hogyan rögzítse jól ...
- Hogyan akasztani egy kerékpáros a falon
- Hogyan készítsünk szegecses gumiabroncsok
- Solo biciklizés 70km on ...