3 kartámasz Skoda Superb I VW Passat B5

Szeretném leírni a szétszerelését a középkonzolon.
Számos csapda tele bontását valami fontos.
Fontos lépéseket követi az utasításaimat!

1. Vegye ki a dugót a középső konzol és csavarja a csavarokat.

2. Csavarja egy pár csavart elején a konzol a műszerfal alatt.
Figyelem! Legyen nagyon óvatos. A hely, ahol a csavarok vannak csavarozva nagyon törékeny, és visszaállítani, akkor szinte lehetetlen. Persze, én kitört az egyik oldalon mount. Most a dekoratív sapka a helyén marad. Majd kitalálok, hogy mit kell csinálni vele ...

3. Vegye ki a hátsó kartámasz. Ehhez óvatosan távolítsa el a hátsó hamutartó.
Figyelem! Rögzítése hamutartók meglehetősen törékeny, és meg kell húzni azt is, a nagy érzékenység és a rugalmas erő (nem tudom, hogyan kell mondani nem).
4. csavarja le a két csavart a felső sarkok mélyülő számára hamutartók.
5. Mozgás a pull back. Az oldalán ő is tartja a két műanyag fület. Ne felejtsd el a vezetékeket, akkor le kell választani a szivargyújtóba.

6. Vegye ki a belső zseb található, amely a fedél alatt a kartámaszt. És láthatjuk a 3 dió. Ezeket el kell távolítani. Kakraz annak a ténynek köszönhető, hogy már eltávolította a hátlapot távoli dió könnyű hozzáférést kínál, és én tudatlanul csavart a nyíláson keresztül a burkolat alatt, leveté mindenhez ért, egy palacsinta.

7. Figyelem! A fényérzékelő chip nyíl jelzi a kéziféket, akkor ki kell kapcsolni, mielőtt elkezdi eltávolítani a karfa. Mert ragadt ott, és ha a szakadás lesz baj. Természetesen téptem azt. Meg kellett ültetni a ragasztó, ami persze, hogy nem tart, mert minden alkalommal terhelés alatt, majd rögzítse egy csavarral, és tegye a ragasztó.

8. Sam kartámasz kell egy kis lökést az irányt a hátsó ülésen, akkor az a konzol elején szabadon lehet távolítani, különben törni a zárat. Igen, én is tört, de ők azok, akik keveset befolyásolni. Kézifék lehető felfelé és vegye ki.

9. úgy döntött, hogy hogyan kell kezelni Myakushko kartámasz.

10. És a hátsó dekoratív burkolatot. Van, hogy nagyon karcos, úgyhogy kapart puha tapintású és beillesztett film (ami kéznél volt). És nem tudtam, ő annyira eltávolítjuk, így csak elakadt valahol kaptam. )

11. Ez az, ami után elhagyta húztam a fém keret.

12. A fém keret mindkét karfa azonosak, ha csak valami egyenlő ...

Kapcsolódó cikkek