10 fotó, amely megmondja, hogy mi töltötte a téli ünnepek

Szia, barátok. Tegnap láttuk Tanya Old New Year. És velük együtt húzott egy vonalat alatt az egész szöveget újévi és karácsonyi ünnepek. Ünnepek alatt. És most nem tudom, örülök-e vagy sem? És mégis, van, elvégre tudom: örülök. Néhányan már nagyon nyűgös, és „non-stop”, hogy ezekben a napokban. Még annak ellenére, hogy utunk Moszkva, amely úgy terveztük csak erre az időpontra, még el kellett halasztani. Ami a utazások - most még egy kicsit zavart. Bár egyes tervek már. De hogy hová megyünk legközelebb valószínűleg néma lesz most. Nem akarom, hogy minden esett át, mint ahogy az az orosz fővárosban.

Ahogy töltötte az ünnepeket

• Mentünk Minsk látni a családját, és készítsen egy rövid beszámolót a város.

• Ahogy hazamentem, vagy mit látni Minszkben 3 napon át.
  • Képek a kutyáját (amely abban az időben a fotózásra lovagolt a hóban, és nem jelezte, semmi vágyat, hogy fényképezett).

Meet. Ez Greta. Ez - Gretchen Gretel Greta Édes, Greta steak és Gretushka-csörgő.

Kutya változata „Baywatch”.

• Folyamatosan változó terveket. És ennek eredményeként ezen a hétvégén, és nem hagyta el az országot.

• Ünnepeket, emlékeit, amely végül egyesült a fejemben egy folyamatos vinaigrette (vagy Olivier - aki, ahogy tetszik).

Ismerje Nikolai és Nastia.

• Elmentünk a falu Korobchitsy és teszteltük a sípályák Grodnó régióban. Ennek eredményeként, kerestem egy hatalmas horzsolás egy helyen, ami általában a továbbiakban a „puha”. De még mindig nagyon elégedett volt az utazás.

• Elmentünk moziba és nézni, ahogy az egész világon az „ébredés az erők.”
  • Mi küzdött a számítógépes vírusok. Bár az egyik a végén még úgy döntött, hogy elhagyja. Most, amikor megnyitja a Google Chrome, a böngésző azonnal elkezdi játszani néhány fülbemászó dalt.

A Instagram. Csatlakozz;)

• 10 fotó, amely megmondja, hogy mi töltötte a téli ünnepek

1 hete mytraveldiaryby én még nem alakított ki, hogyan kell képeket ezzel a dolog. Ezen a ponton a fele lelkem, mint egy szép fotó a város Pisa #. Mások - mint, hogy én csak nem néz ki, mint d * beat. Bárki, aki megragadja és ezek elvtársak itt. Ki kitolja # pizanskuyubashnyu aki megcsókolja, aki elfogadja azt. A többség ebben az esetben természetesen. Megpróbálja „tartsa”. Hmm nem tudom, hogyan írják le azt. Képzeljünk el egy sereg ember dobja a kezét. Úgy tűnik ...

2 hete mytraveldiaryby #selladeldiavolo. A legszebb blogger RB a háttérben a legszebb panorámák # Cagliari. Anyám egyszer azt hajtogatta: „Menj dolgozni, mint egy ügyvéd, fia, vagy gondoskodjon a rendőrség.” # Agaschas :))) Hello valaki a rendőrségtől Pukhovichi :))) # # solnarany posmotrikakoyvid Olaszország # # # # Európa-tengeri Szardínia # srác #man #guy #sardegna #italy #italianbeach #blogger # yaizbelarusi #italia #cagliari # mountain view # #mountain #seaview #sky #clouds #travel #travelitaly

6 nappal ezelőtt mytraveldiaryby Keressétek és fogtok találni. (Borotvált) mondja meg, hogy egy diák, és mentse € 2 látogatása során #pallazzovecchio. Igen, a firenzei palotában, ahol Tom Hanks karakter ellopta a halotti maszk Dante a hollywoodi kasszasiker »# pokol.« Ezáltal egy nagyon klassz film mindenképpen nézd meg, ha lesz majd Firenzébe. Igen, és ha nem lesz majd - szintén elvileg láthatja. Személy szerint én tele volt ezt a képet. És ma még kifejezetten elment megkeresni a titkos feliratot ...

1 hete mytraveldiaryby Körülbelül hány turista Firenzében. Az elmúlt 2,5 év utaztam 19 országban, de ez a tolakodó, nem találkoztam még sehol és soha. Ez # slovamineperedat itt több turista, mint razvedonok koncert Stas Mihajlov. Csak egy lépést áramába az emberek - és ő maga akkor hordozza végig vele. Röviden ma megpróbálják megkerülni ezeket a területeket szembe. Tegnap volt egy turista. Ma lesz #tifosi Mi ...

4 nappal ezelőtt mytraveldiaryby Valószínűleg mind az ostoba napokban. És utazási bloggerek itt is, ez sem kivétel. Itt tegnap volt, csak egy ilyen nap. A végén, én csak boldog, hogy átlépte a küszöböt a házát. Ha lenne farka, azt csóválja rá. Egy bizonyos ponton, én is kételkedni kezdett, hogy fogok aludni otthon aznap este. Tehát ... Minden történet legyen döntetlen. Az én ...

1 hete mytraveldiaryby #fiorentina #udinese 2: 1. ⚽️⚽️ # # artemiofranki Stadium (ugyanazon a helyen, amit kicserélt nyugalmat a gyalogos utat a múzeum). A légkör nagyon meredek. Zászlók. Ordít a tömegből. És lila, ahonnan szó szerint elkápráztatta. WOW tetszett. Igen, értem, Fiorentina most már nem ugyanaz, hogy idején Batistuta, Dzhelardino és Adrian Mutu. De ez nem azt mondja, hogy még mindig # velikiyklub. # Italyanskiyfutbol él. #forzaitalia # labdarúgó # # # Firenze Olaszország Series #fiore ...

6 órája mytraveldiaryby böjt bomba. Néhány évvel ezelőtt, ez az információ fújt a fejemben. Most fogom használni, hogy nem ugyanaz a trükk veled. Szóval ... bekapcsolni Alexander Vasziljev (vagy a neve a homlokát, hogy a „divat mondat”?) ... Egy kis bejegyzést a nagy divat. És az a tény, hogy ma a trend az első mod Florence ... Először is, néhány fotót (postán). Nézze meg őket. Kész vagy? Vajon ebben a séta az utcán? Színes ...

Kapcsolódó cikkek