9. A leggyakoribb kérdések az emberek a tetoválás

9. leggyakoribb kérdések az emberek a tetoválás

9. A leggyakoribb kérdések az emberek a tetoválás

1. Ön már fáj?

Ha többször piszkálni egy tűt, persze, kényelmetlenül érzi magát. Tattoo - van, sőt, az azonos szúrt seb, amely később megtöltötték tintával, így mint minden bőr szúrás, akkor lesz egy kicsit fájdalmas. Azonban néhány testrészét kevésbé érzékeny a fájdalomra, és az emberek képesek elviselni a különböző kellemetlenséget. Ezen felül, ha gyakran esnek az eljárás tetoválás, a zümmögése a gép valószínűleg nem okoz nagy gondot, mert tudja, mire számíthat. Do tetoválás bordák pokolian fájt, de az alkalmazásával egy tetoválás a belsejében a kezét, van egy bizsergő érzés. Ezt követően helyezze a tetoválás lehet nagyon viszkető és égető, de ha lesz is vigyázni rá, akkor nincs probléma.

2. Ne sajnálja őket?

A legtöbb? Nem. Ha megnézzük, az emberek az időt, hogy az tükrözze a kívánt mintát, és azt, hogy ez egy műalkotás, egy idézet, vagy akár egy törzsi karszalag tetoválás, ez biztosan jelent valamit neki. Idővel már nem csak egy szimbólum, és lesz egy emlékeztető bizonyos pillanatokban az emberi élet és arról, hogy ki volt akkor, amikor csináltam. Ki volt, amikor úgy döntöttünk, valamint testvére, hogy töltse egy tetoválást, ami voltál, amikor jött gyalog tinta idézet, aki voltál, amikor a huszonkét éves, zavaros, kíváncsi és rémült, eljött a tetováló szalon? Ez mind a múltban, azokat a tetoválásokat szolgál, hogy emlékeztessen rá. Ráadásul tette azzá, aki ma. Miért sajnálom, aki voltál, és aki van ma?

(Be kell vallanom, van egy tetoválás, amely Sajnálom. Azt tette, hogy a tizenhat éves a feltűnő helyen van a szervezetben. Vannak törvények, amelyek tiltják a tizenévesek, hogy alkalmazza a tetoválást, de én szándékosan bement egy illegális szalon, ahol én nem ellenőrzi a dokumentumokat. Felelősség erre nem teljesen jó életet választás én teljesen átvegye.)

3. Van tiszteletben magad?

Igen. És igen, akkor mindig tiszteletben kell. Amikor valaki megkérdezi róla, nyugodtan feltételezhetjük, hogy az adott személy annál valószínűbb, hogy nem érzi magát tisztelem. És tudod mit? Ez nagyszerű, mert ez lehetővé teszi, hogy dolgozzon bizonyos következtetéseket, és törölje ezeket az embereket az életedből. Ha ők nem tudják, hogy tartsák tiszteletben a döntést a változásokat a saját testében, fennáll annak a lehetősége, hogy a jövőben bármilyen nézeteltérés más fontos dolgokat. Ha úgy gondolja, hogy a szervezet - ez a templom, és a tetoválás - tiszteletlen, akkor nem fordít rá, és minden rendben lesz. Én semmi ellen, akik nem rendelkeznek egy tetoválás. De a testem - ez is egy templomot, és én díszítjük, ahogy jónak látja.

4. Mi történik, ha a régi?

Senki sem tudja, hogyan kell változtatni véleményét a különböző dolgokat (nem csak a tetoválás), amikor a régi kor jön. Az emberek az egész életen át lehet váltani az egyik a másik politikai ideológia. Ma már olyan, mint egy bizonyos étel, és holnap - nem. Ugyanez a helyzet a tetoválás. Nem tudom, hogy mit fogok gondolni rájuk, ha idősebb, mert míg én még mindig nem a régi. Nagyon is lehetséges, hogy én leszek sajnálom őket, és hogy a tinta vytsvetut idővel nem lesz ráncok, megereszkedett minden, és azt kell a műtét teszi, hogy rosszabb, és így tovább és így tovább. De most szeretném azt hinni, én még mindig nem fogja megbánni, amit én huszonnégy éves, mikor kezdenek gondolni rá, hogy a szervezetben egy öreg, ráncos nő, és igen, a tetoválás.

5. Ez azt jelenti, hogy Ön megfelel csak azok a fiatalok, akik tetoválás?

Általában az emberek vonzódnak nem a jelenléte vagy hiánya tetoválás. Valaki, mint tetoválás, de valaki szőkék vagy barnák, az emberek a kis termetű, vagy magasabb, de nem ez a lényeg. Mindenekelőtt kell egy ember személyisége, humorérzéke és a lélek. A hiányzó tetoválás - nem akadály. És ha az emberek találkoznak, és mindkettő a test van egy tetoválás, valószínű, hogy egyszerű egybeesés -, mert a tetoválás egyre gyakoribbak a mai társadalomban.

6. Mit jelent ez?

7. Mennyit ér ez?

Ez a kérdés úgy hangzik, mint egy ironikus utalás a „... meg tudná tölteni ezt a pénzt sokkal hasznosabb dolgokat.” Nem szabad hozzányúlni, hogy hány ember töltötte a tetoválás. Egyszerűen azt mutatják, túlzott kíváncsiság. Tattoo - ez is egyfajta befektetés, bölcs dolog, hogy ne mentse az összes, hogy marad veled az élet, különben kereskedés fillérekért a tetováló művész, kockázati végül kap olcsó cucc. Ha szeretné, hogy a minőségi tetoválás, akkor feküdt ki annyi szükségességét. Kétségek költőpénzt vagy nem lehet mondani, hogy talán ő és akkor nem kell egyáltalán.

8. Mit gondolnak a szüleid?

A kérdés önmagában is arra utal, hogy minden szülő egyformán reagálnak az intézkedések a gyermekek. Személy szerint én anyukám nem szereti a tetoválásokat, és az apám kifejezte „a” csak egy kis fejét rázva, hogy beszél kötetek a véleménye róluk. De nem minden szülő. Néhányan még egy pár a tetoválás - mi nem vagyunk az első generáció, annyira szórakoztató a tinta a szervezetben. Nagyon hálás vagyok, hogy anya és apa, amit az általuk létrehozott testem, táplálta őt, felöltözve, etetni, védett amíg én repült ki a szülői fészket, és főiskolára ment, de ők is mindig tanított, hogy a testem - ez az én testem, és azt csinálok, amit akarok vele. Nem aggódom, hogy mi a szüleim azt gondolná, amikor kaptam egy tetoválást, mert az nem a testükben, megszúrta egy tűvel. És véleményem szerint.

9. Előfordult már törli őket?

Talán egy idő után igen, de egyrészt ez drága; Másodszor, minden folyamat igen időigényes, és harmadszor, nincs abszolút garancia arra, hogy az eredmény jó lesz. Elképzelhető, hogy a jövőben a műtét eléri a fejlettségi szintet, hogy majd a tetoválás eltávolítása még megfizethető azok számára, akik bánni velük. Csináltam egy tetoválás a teljes tudatában, hogy ez örökre.

Megelőzve az új évet. Mi így? Vezet az egészséges életmód, míg a szimulátor lehetőséget. Drága? Egyetértek. Akkor lehet, hogy egy facsaró? Itt egy oldal Protoria.ua/small-appliances/for-the-kitchen/juicers/. a legújabb modell centrifugák. Egészség - egy dolog, ami nem lehet megvásárolni, de a természetes gyümölcslé egészségügyi segíthet, hogy egy facsaró.

Kapcsolódó cikkek