3, 6 millió fizetett munkaerő

Továbbá, a kiadások a ruha a terhesség alatt. Has nőttem simán, és anyasági, én került sor a régi ruhát. Vásárolt csak egy ruha egy 200.000 (20p), amely biztonságosan kopott és viselni most!

# 1042; azhny tanácsot, nem feltétlenül megy (drága ruhákat őket) a boltokban a terhes nők normális üzletek megtalálja a megfelelő ruhát, meg kell nézni stílusban.

Érdemes megjegyezni, hogy minden dolog, kivéve a nadrágot viselt hosszú ideig. Néhány most még az én szekrény!

A legjobb, ha vesz egy ruhát. Ez sokkal praktikusabb.

És most eladni Ruhák a terhes és szoptató anyák, általában hűvös, kezelésére és nem fogja megbánni!

Plusz 3 pár harisnya terhes nők 60.000. Nagyon jó és hosszú zokni.

Ahogy fehérnemű, nevezetesen melltartók 1 volt a terhes nők, a 2 táplálására! # 1042; lovas write hogy legyen 4-5, az én tanácsom vásárolni 2, és látni fogja a helyzetet: több kell - vásárolni mellett!

Bondage terhes barátom adta, kész megvásárolni a későbbiekben!

Most, a felkészülés a szülésre

Tapasztalat újszülöttek nem létezik, úgyhogy igazán akart menni tanfolyamok. Tanfolyamok törekedett, hogy ne a másik végén a város, és jó kritikákat! Found.

Tanfolyamok 2 hónapig tartott, hogy heti 2 alkalommal. Minden hónapban 360.000 (36P). Az első része a „szülészeti” tanfolyamok. Mi teljesen elkötelezett az egész folyamatot, megtanultuk, hogy hajtsa végre a gyakorlatokat fájdalom kezelésére, ön-masszázs. Azt kell mondanom, hogy nem féltem, hogy menjen a kórházba, mert Én minden világos, hogy nekem fog történni.

# 1042; Thoraya részt szenteltek a gyermekgondozási. Volt egy csomó vitás kérdéseket, mert tanár csatlakozott az elvek ellátás 20 évvel ezelőtt.

Most azokról a dolgokról, a baba

Gyermekágy: 900000 a legtöbb hétköznapi.

A matrac adta barátok.

2 ágynemű: 6 példány lengyel: 900.000, 260.000 fehérorosz cserélni 3 db.

# 1042; eschi vásárolt egy kicsit 5 db különböző magasságban. Az árak nem emlékszem.

Ez is pelenkák, nedves törlőkendők, pelenkák. Mintegy Pampers: vásárolni 1 csomag, hirtelen irritált, vagy fognak mondani valami mást nem szeret, amíg meg nem találja „meg”.

Bath krém, babakrém, olló, fürdő (90.000), a ragyogó zöld, folyékony paraffin, bipanten krémet. És persze babakocsi.

mert van egy autó, láttunk 3: 1 vásárolt $ 360.

Játékok, csörgők vettem egy kicsit. Csörgő, karuselkah tehet ajándékok listáját rokonok és barátok. (Mi már sokan kérdezték, amire szüksége van a baba).

Most szülés

Úgy döntöttünk, hogy szülni fog tölteni. Mit, hol, hová menjen, nem volt egyértelmű, egyáltalán!

Egy szerencsés véletlen kiderült, hogy a barátaink dolgozó egyik szülési kórházak relatív. Azt javasolta, hogy hová megy a szerződést. Mi szerződést írt alá fizetett szállítás 3.600.000.

Ezek közé tartozik a szülés + itt különterem. Plusz, mert számolunk szülni, el kell menni hozzájuk tanfolyamok, még 600.000

A tanfolyamok, természetesen nagyon érdekes volt, különösen akkor, ha beszélt éppen ellentéte az első természetesen! De itt minden alkalommal végzett egyéni szakorvos: születéskor, etetés, gondozás, és még egy pszichológus, és fizikoterápiás!

# 1042; Posted in Általános, készen állok a teljes!

Természetesen, még a borítékot le kell zárni. Megvettem a férjem az ár, ne habozzon 360.000.

Mintegy mellszívó.

Előre nem vettünk. # 1042; honnan amikor eljött az idő, de ez jött át a 4. napon, majd vettem. Tipp: Még mindig nem vásárolnak előre (talán nem lesz rá szükség), hanem megérteni, mi történik, tudom az árat, és esetleg majd a modell értékű. És akkor csak küld a férje, hogy a boltban, ha kell!

Amikor a baba öregszik, akkor szükség van egy etetőszéket. Vettünk egy használt per 400.000.

A különbség a gyerekek nálunk 1 év 4 hónap, így nem volt sok hozománya

Kivéve, hogy ebben az időben volt egy fiú. Vettem egy ágyban, de 1.000.000

Matrac 400.000, 2 db fehérorosz textília (mindkettő okolo1.000.000)

Csak most a kislány vásárolt egy karcsúsított változata 1.000.000. Van Kerekes pogodok délután tűz nem fog találni.

# 1042; Xu ruhát egy fiú 7 hónap, mi adta a barátnője, mint jól öltözött, és a dolgok baba. Szándékosan nem vásárolja meg a rózsaszín és tiszta lányos dolgok. Ezek mi alapvetően adta.

Ha azt tervezi, hogy egy második gyermek, vásárolni unisex színben.

Száma téli szigetelt boríték 400.000.

A tanfolyamok nem mentem. De szült azonos töltésű. Az ára nagyjából azonos volt, egy kicsit több mint 4.000.000

Van is egy eltöltött fizetett ultrahang.

Mellkasi konkrétan nem vásárol, van bőséges tárhelyet, pelinalny asztal is volt nem a mi belső, kezelt kanapén.

Oktató játékok (szőnyeg, asztalok) vettünk a bérleti díj. Vannak olyan drága játékokkal, de a hónap felvenni valahol 170.000. És a gyermek, majd újabb játék!

De a kiadások kis játékok és biztosan nem kicsi, de az ár nem nevet. Kipróbált több, remélem tippek segítenek a kismamák!

# 1042; ed sok pontot, ami lehet jó menteni.

3, 6 millió fizetett munkaerő

Philips Avent. Állítsa be a „# 1042; kórházba. A baba és az anya "

Termékek a kollekcióban lesz egy kiváló asszisztens tartózkodásuk során a kórházban. És azt is lehet kiváló ötlet egy ajándék.

# 1042; Tartalmaz egy termék az anya és a az újszülött számára -, hogy az első pillanatokban együtt élvezetes és emlékezetes.

Kapcsolódó cikkek