7 alapelvei helyes alkalmazásának étrend-kiegészítők, keleti orvoslás, a megújulásra és a hosszú élettartam

Találkozom sokan, akik azt mondják, hogy próbáltam sokszor inni Bada. de nem érzem semmilyen hatása. Írtam egy mini-könyv használat szabályainak a táplálékkiegészítők, és itt idézem az alapelveket jó vétel a táplálékkiegészítők. Tény, hogy a helyes használata a táplálékkiegészítők nagyon fontos. És legfőképpen, hogy megtalálják az okát, miért nem segít Bada. Csak nézz a tükörbe. Ez az ok-te! Lehet, hogy csak nem tudom, hogy mit és hogyan?

Adok 7 alapelvek alkalmazásáról szóló étrend-kiegészítők.

3. Kezdjük kis adagokban. Vannak olyan allergiás reakciók komponenseinek táplálék-kiegészítők és csak ellenőrzi a szervezet reakciója a termék (2-3 nap). Ezután a vétel ig növelhető az ajánlott dózisok szakember.

5. rövid távon táplálékkiegészítők vétel általában igen nagy hatást. Tune hosszú távú alkalmazása a termékek, ha azt szeretné, hogy megszüntesse a betegség okaira vonatkozóan, nem csak hogy megszabaduljon a tünetek. Hány éves voltál megszerezte a problémát? Havonta kap táplálékkiegészítők minden évben a betegség - ez a minimum

6. Kínai orvoslás úgy véli, hogy az egyes szervek aktív 2 óra a nap folyamán. Ezért, annak érdekében, hogy hatékonyan hatása a táplálékkiegészítők egyes szervek Badyprimenyat Bizonyos időkben szükséges a nap folyamán.

7. Minden test megfelel egy szezonban. Például az őszi hatékonyan befolyásolja a vastagbél és a tüdő. Ez Badyneobhodimoprimenyat figyelembe véve az évszakban.

További információk a táplálékkiegészítők kaphat a személyes konzultáció lépjen velem kapcsolatba.

7. elvek megfelelő alkalmazásának étrendkiegészítők

1 szavazat
Átlagos értékelés: 5 az 5

Szia, Elena!

1. Mit akarsz, hogy tiszta?
2. A filozófia tisztítás a következő: csak akkor tisztítsa meg a kiválasztó rendszer: az emésztőrendszer, légzőrendszer és húgyutak és a bőr. Meg kell kezdeni az emésztőrendszerben.
3. Tisztítás Az emésztőrendszer a legjobb, a know azt Prakshalana.
4. Miután ezt tudom ajánlani egy méregtelenítő programot a cég, ahol dolgozom (én csak tudom jól ezek a termékek)
5. Ha szeretne többet, iratkozzon fel velem a konzultációra. Adok egy átfogó tisztító program alapján a pénzügyi képességeit!

Teljesen egyetértek azzal, hogy a táplálék-kiegészítők kell alkalmazni fokozatosan, de sokáig. Sokkal jobb, hogy osztja a megadott ár 2 vagy akár 3, a test csak köszönetet mondani. Haste majd semmit.
Mivel az ivóvíz is, igaz azt mondta!

Igen, Oksana, Bady- az élelmiszer, nem egy drog, így a hatás hosszú távú használatra. Nos, ha van egy feltétellel, hogy ez valóban így van. Sokan várják a hatása a következő nap!

I. étrendkiegészítők, táplálékkiegészítők használni évekig, boldog vagyok.

A kiegészítők, mint a és próbálja alkalmazni azt rendszeresen az ajánlásokat, fokozatos, szakaszos, különösen egy jó első tisztítása során (kombinálni a post), majd a telített vitaminok és a sejtek regenerálódását!