2. kérdés
1. nem vagyok kész, hogy vágja le a fejét. De a „sárgulás”, IMHO, ez a kor. Ie ez örökre. Bármelyik jelenti, annak ellenére, hogy mennyi átázott. Vegyünk egy szivacs Teflon edények vagy száz még mindig vakarja. Mintegy Comet és egyéb koptató. Én mondom ezt - életemben nem láttam semmit, hogy nem lenne lehetséges (nem bánom), hogy mossa ezeket a forrásokat.
2. Az alsó rész a hátsó fal a hűtőszekrény egy tölcsérbe egy nyílás. Cheerz csatornába kondenzátum a hátsó faltól. Hogy úgy mondjam, a legtöbb hűtőszekrény.
2. 1. Mi is ajánlott, mint a mester hűtő tiszta - egy ventilátoros meleg vízben kálium-permanganát és öntsünk egy kis lyukba.
2. Volt egy hasonló élményt egy csillár. Valószínű, reménytelen. Műanyag öregedés -, és ezért a sárga és a repedések
A hűtőszekrény fel a polcra Kaji negyed vagy fél almát, egy jó, tiszta illat a legfontosabb ne felejtsük el, hogy megváltoztassa őket, mert száraz, különben az almát magukat fog terjedni a szag.
Tennék az ellenkezője:
1. volna megszabadulni a csillárok (valószínűleg a műanyag bojt már régóta oxidálódik az idő, és most ezek csillárok néz ki rosszul);
2. mosni hűtőszekrény, és radikálisan, hiszen már javasolt.
1 / csillár -, hogy távolítsa el az összes rojt, oldódik vízben, Domestos vagy hasonló hatású szer, és mossa őket. Akkor is minden - shumanitom. Rajta írtam többször - át mindent, hogy ragyog. De még mindig jobb - dobni, és helyette egy sokkal modernebb és könnyen mosható :) Volt egy olyan - elhasználódott ijesztő! Emlékszem, egy rémálom!
Sajnos nincs lehetőség, hogy dobja ki a csillár - ez a tulajdonos lakásán eltávolítható. Köszönöm ebben az értelemben az első válaszadó „a szék” segített. A Domestos, shumanity, üstökösök, Dr. Helyes és a többi nem segített. Ez pomoglp -Nem karcolás, nincs nyoma, nincs sárgulás))))
Hűtőszekrény radikálisan többször mossuk csomó eszközt. Most próbálom a tippeket - amely megmondja))