4 okai alkoholfogyasztás vezet az elhízás
Mindig tudtam, hogy sok alkohol rossz! Én, mint a kényszer a szervezetben - mint egy kis részeg, repült lelassul, de sokan nem tudnak inni. a maximális dózis két liter sört - elutasítása után, és öblítsük le a szervezetben -, hogy én nem szeretek inni alkoholt :) és után szükséges bulizás alkohol ital vízzel, legalább fél liter, így aztán reggel sokkal könnyebb :) Vigyázz magadra - ha nem a a zsír, legalább az általános egészségi állapot - vigyázni a máj - ez az egyik :)
Ehelyett lenne a péntek este. menni a barátaival „a bögrét.” jobban megy a szobában))) Kérdezd dagasztás ő kövér. heh.
Gyere be a terembe. és a futópadon 15 perc VOOO legtöbb tooo)))
És akkor fekvenyomás 5 db. majd valami mást érdekes) A győzelem ha van)
És igen. Teljesen elfelejtettem mondani. Borzasztóan félek a módját e szörnyű érzés reggel. --- is. este, mert ez volt a siker,)) a bárban). és a reggeli (((. mindent. mint egy puhány ((. Ezért iszom csak nagyon ritkán)
Paul, az alkoholizmus egy betegség - ugyanaz, mint a függőség. Alkoholizmus gasztrointesztinális traktus kimerül úgy, hogy az élelmiszer nem emészthető. Ezen túlmenően, a változó és táplálkozási viselkedés. De - ez nem vonatkozik az egészséges emberek, akik isznak alkoholt mérsékelten. Minden tanulmány - európai, amerikai, (sajnos, az utóbbi az orosz tanulmányok nem annyira) - azt mutatják, hogy a férfiak és a nők, akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt, általában magasabb testtömeg-index.
Én biztosan járt itt az élelmiszer- és minden esetben, sajnálom), de ott van a verbális hasmenés kezdődik, amikor az alkohol és hazánk)
Köszönöm, Alice! Ez nagyon könnyű megérteni, nyitott Szentpéterváron ág, megtanuljuk rendesen enni. Mondjuk még egy dolog, és lehetséges, hogy a veszteség egy sor, vagy az emberek tömege fogyaszt alkoholt egy rendkívül egyedi eljárás folyik? Mert a gének szintjén, valamint az életmód mindegy vannak emberek különböző anyagcsere aránya, és az áramlás az egyéb reakciók.
Paul, ez igaz, de egy bizonyos mértékig. Minden ember az alkohol lassítja az anyagcserét, de lelassítják néhány, míg mások - kevésbé. Egy szüksége van egy nagy adag a teste stressz, mások kevésbé. Ismeretes, hogy vannak olyan egész nemzet, amelyek nagyon fogékonyak az alkohol (elsősorban az északi népek), mivel azok termelt gyakorlatilag nem alkohol-dehidrogenáz enzim, amely metabolizáiódik etil-alkohol. anyagcserét is függ neme, kora, magassága, súlya; Ezen túlmenően, lehet egyénileg változhat. Tolerancia alkoholt lényegében nem képzett, mert az alkohol termelés genetikailag meghatározott (csökken rendszeres használata alkohol, így alkoholisták elég szemüveget ;-).
Hogy már írt, újraírt csak a veszélyeket az alkohol! És, amint a kormány semmit nem tett, hogy állítsa le a mértéktelen! Néhány nappal ezelőtt láttam a tévében hír, hogy úgy döntött, hogy csökkentse a minimális ár egy üveg vodkát foglalkozni helyettesítő! Ez részben igaz is pesszimisták félelem! Nem elválaszt népünk enni! És attól tart, az elhízás kevesen megijeszteni! Például, én is szeretem a sör, a bűnös! De a kor, annál kevésbé lesz használható, mivel jelei mutatkoztak cikkében! Megszabadulni Zhirkov lett nehezebb!
Az a tény, hogy amikor a fogyás szükséges leiratkozni alkagolya van 10.500, nem az első csekket. Azt nagyböjt idején nem iszik alkagol, és évente, a fitness, mint a -10 kg a bokor. Plusz, miután valamilyen párt vagy lakoma, motiválni magad töltődni vagy futni is, nagyon kemény, sok emiatt már nem kell részt egyáltalán.
Egyetértek 100% -os. Én jóga minden reggel. Ki vesz részt - tudja, ivás után ászanák egyensúlyt egyáltalán lehetséges (rázás után is 2 pohár bor). És ez a választás minden alkalommal - a jóga, vagy alkohol? Különösen az egyik olyan tényező, hogy az emberek miért hízik, ha alkoholt fogyasztottak, - csökken a fizikai aktivitás után alkoholt.
Ha nem veszi figyelembe a „jó” olcsó bor, majd 40 ml bort egy nap, a tiszta alkohol, hasznos egy személy! Mindez köszönhető a resveratrol, amely radioprotective hatást, és lassítja az öregedés folyamatát, valamint védi a szív- és érrendszerre érelmeszesedés elleni, azaz, meghosszabbítja az életet) A legtöbb resveratrol megtalálható a bőr és a magokat a szőlő, így rendíthetetlen ellenzője alkohol lehet enni napos teljes kilogramm szőlőmag, gondosan rágás) egyetért abban, nem a legkellemesebb élmény))
Tom, 40 ml bort - egy homeopátiás adag)) Ez nem fáj.
Alice, az említett 40 ml pereschete tiszta alkoholt, amely körülbelül 300 ml bor alkohol 12% -os szinten (2-3 blkala naponta)
Az adagot egyedileg határozzuk meg csak. 300 ml bort egy nap - sok ez az összeg, amely nem csak lassítja az anyagcserét, hanem egészségügyi problémákhoz vezethet (és néhány - nem hiszem el - az alkoholizmus, minden attól függ, tolerancia). Mégis ez erősen függ más tényezőktől, például a környezetvédelem, ha a szabadban, a tengeren, a hegyekben, akkor többet isznak. Ha a városban - 50% -a, 300 ml bort éjjel olyan állott fejét a reggel, és a munkaképtelenség ki reggel, például.