911 Kazan véleménye, ár, cím, fotók

Nem javasoljuk Kharisova orvos, még az orvosok nem nazovesh.prosto tett pénzem hegy seme.ochen sajnálom, hogy vannak gondatlanság orvosok a világon, hogy őszinte legyek, még az orvos nem nevezhető.
Kezdetben tudtam, hogy a mi szeretett állat nem gyógyítható, de reméljük, a vyzdorovlenie.ona gyötri a család és a zhivotnogo.s minden lépést neiznimazheniyu szív vér ömlött ki.
Nagyon szomorú vagyok, hogy vannak orvosok a világon.
de általában vannak orvosok, akik azonnal világossá tette, hogy a uslily beznadezhny.v általános hála, túl sok volt még szentelte munkáját (nagyon boldog volt, hogy vannak ilyen emberek), köszönjük!

Nikita Gulnara Kharisova nagyon jó vrach.spasla cicánk és kota.mozhet, csak nem tudom, Cs jól lehet

És te, Edward, milyen alapon? Te a boncolás vagy a diagnózist más diagnózis is eltérő. Megmagyarázni.

Élek a közelben, így egy életre élvezet állatok vannak (ez volt már 2 macska). Pár héttel ezelőtt vettünk egy kiscicát. A következő napon, egyszer szenvedett, hogy úgy mondjam, az elsődleges így Azt vette észre, hogy a füle fekete és több furcsa hámló foltok a hasa. „Állatorvos” diagnosztizáltak fül atkák, azt mutatta, hogy hogyan kell tisztítani, regisztrált egy csepp. ez rendben van. De rovására plakkok - Azt mondta, nos, adsz neki tápszert, itt kezdte és az allergia. írja kiscicák hogy az élelmiszer-takarmány a kiscicák. (És nyomta nekünk pamfletek Whiskas). Nos mi nem bolondok ilyen szemetet etetni a cica biztosan nem. By the way, barátom - Skót tenyésztő 15 éve valószínűleg táplálja őt csak az, hogy ő főz, zöldségek és + Vitaminka. cica és a kis - csak Agusha. Nos, általában már egy héten etették gabonafélék, zöldségek, fül tisztítani, és te! karom bukkant néhány dolgot! Anya szerint - zoster! egy gyermek voltak az ilyen típusú, amit egy hajléktalan kölykök játszanak. Én a végén a kéz és a láb egy csomó ilyen sebek. és húga egyáltalán az arcon! minden kibaszott származik? ugyanezt mondta, hogy a cica tiszta. hajtjuk cica ezekben a napokban egy másik kórházba (még 911, de ez Chistopol). amit a felvilágosult valamit - tette Duc borította zuzmó! egész. Jól így. ugyanolyan klinika, és az ilyen raznye..emm .. „orvosok”. megfosztott bennünket, mellesleg, Ibragimov valahol 750 pe chtoli. Megkérdezhetem, hogy miért. fül tisztítani? így nézzük le. kezdődik, majd a kezelés - nem ül most az egész család ezzel prativno fertőzés. + Kezelés és nekünk most, és ez mind ó, milyen nem olcsó.

„+” Óra klinika (az egyetlen plusz)
„-” orvos tapasztalatlansága, ami vettünk (összes kérdezte újra minden alkalommal a másik)
drága szolgáltatások árának
tanácsot adni a gondozási kezelés után
Nem beszél, hogy mit jelent a teljes összeget a csekk

lehet döbbenten. hiszen még mindig nincs lezárva nem tudom, mikor egy ilyen közös.

ilyen vélemény megtalálható szinte minden klinikán. Meglátogattam az ő idejében nem egy klinikán, ennek eredményeként megy a csak ezt. Soha nem csalódtam benne.

Kapcsolódó cikkek