13 Vital Tippek a Casanova

Giacomo Casanova Dzhiloramo - olasz utazó és író, aki élt a 18. században - a legismertebb számos szerelmi és kalandok. Casanova sikerült meglátogatni sok országban, és megfelelnek a híres és befolyásos emberek idejét. És a dicsőség a hódító női szívek így beépült mögött Giacomo, az ő neve vált háztartási szót. Ki jobban, mint Casanova tudja az elérési utat az élet a kaland, és a mester összes finomságok a kapcsolatot az ellenkező nemmel? Íme néhány tipp, híres olasz ad utódai.

legyen határozott

A legfontosabb dolog az életben -, hogy bátor és elszánt. Force nélkül meghatározása - semmi.

"Lopott Kiss", Jean-Honoré Fragonard, 1788

legyen titokzatos

Egy nő, aki tett legalább egy kis siker, hogy az ember többet akart tudni róla, szinte rávenni szeressen. Végtére is, mi a szeretet, ha nem kíváncsi?

Vizuális - nem a legfontosabb dolog az életben

„A szépség nem éles elme nem tud mást, mint egy természetes bája, míg kombinációja szellemes és nagyon szép megjelenés, a végén, amely képes legyőzni a férfit, és megfelelnek minden vágya.”

"Flirt", Federico Andreotti

Ne tévessze - a legvalószínűbb, akkor nem lesz képes irányítani a fizikai vágyak

„Egy személy elegendő belső erő, hogy ellenőrizzék az érzelmeiket, és vágyak, valóban bölcs, de az ilyen adatok rendkívül ritka.”

függetlenek

„Be kell vallanom, hogy bármit is csinálok az életben, akár jó, akár rossz, mindent megtettek önként; Szabad vagyok, mint a madár. "

Ne feledje - nem lehet teljesen mentes

„Az ember szabadon vágyait, de ez nem jelenti azt, hogy szabadon teheti, amit akar - ebben az esetben ő lesz a slave a szenvedélyek, ami lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a tetteikért.”

Ne higgy senkinek

„Ami a csaló nők - Isten áldja meg! Mindenki tudja, hogy a férfi és a nő szerelmes gyakran becsapják egymást. "

Ne félj egy hosszú séta a cél - megéri

„A legtöbb édességeket, amit kerestél hosszú és kemény.”

Nincs semmi baj kapcsolatban egykori szerelmesek

„Újraalkotása memória érzéseket tapasztalt az elmúlt, ismét úgy érzi, öröm egy mosollyal, és emlékszem, az aggodalom, amely nem érzem többé.”

"Serenade", Federico Andreotti

Megtéveszteni rossz, de ...

„A megtévesztés és árulás - ez bűn, de szűzi ravasz - ez előrelátó és erényes. Aki nem tanult a művészet megtévesztés, csak egy bolond. "

Ne légy túl csatolni kell az ember

„Szeretem a nők az őrületbe, de mindegy szabadság Mindig is szerettem a legjobban.”

Élvezze nem öncél, hanem az út, hogy

„Az olvasó ezen emlékiratok valószínűleg már rájött, hogy én soha nem tűzte ki, hogy bizonyos feladatokat, és hogy az én-rendszer, ha én is hívni, mint a szél, a nyugodt áramlását az élet - sosem lehet tudni, hol fog tenni. Mi adja egy ilyen gazdag független életet!”.

Semmilyen esetben nem köti a csomót

„A házasság - egy sírt szeretet.”