30 esküvői fotó, ahonnan akar sírni és nevetni
Esküvő - egy emlékezetes nap a szerelmesek és családjuk számára. Jellemzően ezen a napon veszi el a legtöbb időt, hogy felkészüljenek a menyasszony, leendő férje, valamint a rokonok és barátok! Minden menyasszony mindent akar menni tökéletesen, minden próbál a maga módján, hogy meglepetés vendégek az esküvő emlékeznek, és lerakódik a memória hosszú idő! Esküvőkön mindig van egy drága fotós. De itt már készen fényképek, hogy nem ezen a napon, akkor meleg a lélek meleg emlékek, és segít emlékezni a jó érzelmek és a hangulat a nagy nap.
De aki meg akarja menteni a fotós szolgáltatások, abban a reményben, és olcsó fotós, hogy egy csodálatos memória, de ott volt!
Képek az alábbi valószínűleg esküvők, amely úgy döntött, hogy talál egy képet az alacsony ár. Lásd magad, mi lett belőle!
Fotós a emlékajándék vőlegény magát!
Nagymester Photoshop és nagyon reális fehércápa
Úgy látszik, minden ugyanaz a mester photoshop vagy vőlegény Lilliput!
Vagy ő olimpiai bajnok, vagy úgy döntött uprygat távol a menyasszony!
Kíváncsi vagyok, hogy ők korábban tudtak kitalálni?
Ugyanez az érzés, amikor az elefánt a kép sokkal megfelelőbb, mint a választás!
Az illúzió majdnem!
Rusztikus esküvő - a legemlékezetesebb!
Mit mutatnak? A lány mögött a menyasszony egyértelműen elégedetlen valamit!
Rozyskivayutsya is gyönyörű fotózásra!
Hogyan csinálták egy nagy kérdés!
Nagyon boldog arcok az esküvőn - a siker kulcsa!
Kiváló karakter nem törölték!
A stílus a Szovjetunióban. Lenin szín hipnotizáló!
Ez ugyanaz óriás a fenti képen? Megvan menyasszony!
Megfogott és ártalmatlanítani is pazar esküvő!
Minden ugyanaz a karakter? Azt hittem, hogy már evett meg!
Hófehérke és a törpék nem kilenc!
Ez nyilvánvalóan dolgozó mestere kézműves! Csak nézd meg az összes jól felszerelt.
Újak adta az ablakot!
Amikor a menyasszony testvére sokat tud a divat, és úgy érzi, hogy a finom vonal, hogyan kell ruhát esküvőre!
Amikor az ember elkezdte játszani az összes vendég csendben beköltözött az utcán!
Esküvő a szálló nem törölték!
Emelni a menyasszony a férje két részre!)
Testvér? Ez törvényes?
Én kicsit megcsúszott! Fényképész ura mesterség volt, hogy megragadja a pillanatot!
Fantasy, ezek a képek csak gurul!
És ez történik is! Fuss barátok!