10 tény a fingás, amit nem tudom,
Ebben a cikkben fogunk beszélni a szaftos témát. Az ő kísérlete, hogy kerek, de ennek ellenére minden csinálni néha, mert az események történnek, de érdemes megjegyezni, hogy az egészséges életmód lehetővé teszi, hogy elkerüljék az ilyen incidensek.
1. Átlagban, az egyik kibocsátott gáz-halmazállapotú hulladékok a belekből tartalmaz:
59 százalékos nitrogénatom;
21 százalék hidrogénatom;
9 -os szén-dioxid;
7 százalék metánt;
4 százalék oxigént.
Kevesebb, mint 1 százalék összetevők hozzon létre egy kellemetlen szag.
2. A gáz hőmérséklete idején „gránát” 36,9 * C
3. A kibocsátás mértéke a gáz a bél hulladékok több mint három méter másodpercenként.
4. A fő termel mintegy fél liter gáz bél salakanyagok naponta.
5. A férfiak fing gyakrabban, mint a nők.
6. Az átlagember fingás mintegy 14-szer egy nap
Hű, ez a szám nem vicc. Úgy értem, ha ez így van, a levegő el kell hagynia a testem, kérdezés nélkül véleményem.
7. Minden nap, akkor fingás elég kitölteni egy léggömb.
Most, hogy tudod ezt, akkor kezdődik, hogy töltse ki a ballonok adott esetben bármely nagy praznikmom.
8. fing jele az egészséges bél
Az ember fing csak ha az emésztőrendszer egészséges. Tehát, ha nem is a fingás, akkor van egy probléma az emésztőrendszer. Így lehet büszke arra, amit fingás.
9.Vdyhanie gáz előnyös lehet az egészségre
Kutatások kimutatták, hogy a kitettség serevodoroda csökkenti mitokondriális károsodást. Így a következő alkalommal, amikor a srác mellé a buszon fingás köszönhetek neki.
10. fing nők erős szag.
Azt is megfigyelték, hogy még ha a nők kevesebb, mint a férfiak fing, fing vannak boliee erős szag miatt a magasabb koncentrációjú hidrogén-szulfid
11. A szűk végbélnyílás - hangos fing
Mivel a keskeny külső záróizom, kevesebb gázt kivezető, ami egy hangos zaj.
12. szóda és rágógumi teheti meg fing tovább. (C)