Szétszerelés és javítás porszívó Thomas twin t2 788541
Így tovább. Csavarja ki a két csavart, és távolítsa el a fedelet, nem árt
További felborulhat a vákuumot, és csavarja csavarok 6 az alsó fedelet. Kettő közülük a burkolat alatt a légbeömlő szűrő.
Megváltoztatás és raspolovinivaem test zárak és kilincsek nincsenek ott, akkor csak rázza, és kap ez
Csavarja ki a 4 nagy csavar és a kicsi a fedél, amely a motort. Vezetékek vegye ki a konzolok és mozgassa a fedelet a huzal
Motor egyszerűen eltávolítani a szervezetből.
Következő follow is találták a Ineta utasításokat
1. Vegye ki a fekete motor a burkolat - szeparátor áramlásokat lecsavarja és a csavar eltávolításával 4 kagyló terminálok elektromos motor (rekord, ahol vannak). A terminálok megfeszült lokgom ringató.
2. Fordítsa fel a motort „alsó” (galvanizált rész le).
3. Óvatosan távolítsa el (azonban kontuya) fekete műanyag burkolat-cső, késleltetése, egy, a kilincsek. A forgatás kell ügyes, én kitört a körmét, például. Egy kicsit eltúlzott.
4. Vegye ki a kagyló terminálok ecset, csavarhúzó, hajlító vissza a füleket a terminálra.
5. Vegye ki a kefét, lebukott bronz kötőelemek test kefe. Csak kefék voltak nyomva a rugó. Nyomtam őket az ujjával, és csak húzta a kefét a felső fedelet.
6. Fit dugókulcs az anya oldalán a turbina, csavarja ki a járókerék ventilátor viszont dobott a ruhát, ha nincs speciális kulcs. Menet a bal oldalon, hogy van. E. lecsavarni óramutató járásával megegyező irányban. Az alumínium járókerék mosó, ne veszítse el. Nem volt a korongot, így nem lehetett veszíteni. Járókerék járt problémák nélkül
7. Vegye ki a fehér műanyag csapágyfedél (bár, kefék, túl) eltávolításával a 2 csavar a bemélyedésekbe. A csapágy egy mosó-tavasz, emlékezni álláspontját. A fedél nem volt a csavarokat és az anyákat, de nem lényeges. A helyzet a rugós alátétek lekgo amelyeket hornyok határolnak, a gumi csapágyfedél. Véleményem szerint a korongot vissza jobb telepíteni a támogatást nevyrabotannye helyen.
8. Vegye ki a motorban.
9. alumínium csavarja az anyát a turbina (jobbmenet). Próbálja csinálni, miközben a rotor a kezében. Az én esetemben, szükséges volt, hogy szigorúan a markában a rotor, azaz a. K. Rusted szálak. Hízelgő menet 2 napon keverékével paraffinolaj nem segített.
10. Tegye a terméket az eredeti helyzetébe. Az forgórész a csapágy a zár, távolítsa el lassan, lassan fel minden szirom egy kört, amíg a mosó-zár nem működik teljesen. Vegye ki a forgórészt. Ne feledje, a helyét a részek a csapágy egységet.
11. szét a turbina, ha szükséges. - Fold a füleket a kerület mentén. További igényel négy karja. Mindkét kezével, hogy tartsa a turbina a súlya a műanyag rész, ez a felső, fokozatosan, egy kört, hogy lő le egy csésze galvanizált alumínium hüvely áthidalt megérinti egy kalapáccsal.
Ami érdekes, az a felső csapágy én okazalzya 607-z, bár egyes források szerint, hogy a 608-Z.