5350 km, a juh egészséges!

amíg elfelejtettem leírni a tegnapi téli kalandot az auto világban, hogy lecseréljem a hátsó szenzort.

furcsa módon, de már néhány napig be kellett jelentkeznünk a recepción, azt mondják, hogy elkelt! A hét közepétől a legközelebbi idő pénteken volt, pontosabban 16:40. eléggé elhanyagolva a botanikus kert raktáraiban, ezért nem akartam elhagyni a trópusokat Moszkvában, el kellett fogadnom a sarkamat. 17: 20-kor érkezett, de meglepett senki, ami jó. hiába félt, hogy otthon fogják.

a mester, mint orvos az örök "mit panaszkodnak ..." papírok, lefelé a lépcsőn, megérkezve az "Út a mennybe", és itt van, élve él a savok! csak 40 perc után valaki jött hozzám, pontosabban amikor már kétségbeesettem és éhes voltam, elmentem egy kávézóba, evett. jöjjön vissza, és valaki a motorháztető alatt, - rendben, vegye be!

az első pillantásra úgy tűnt, hogy rosszul érintkezett a hátsó érzékelővel. Nos, oké, a legfontosabb számomra dolgozni. bezárták a ruhát, díszített papírokat, ingyen. Leülök, elindulok, és folyamatosan hülyének kell mennem, azt hiszem, hogy "hirtelen" mondják, és ragaszkodnak hátul, nulla érzelem. Ne égjen, és ne csípje. nem működik!

ismét a mester, papírdarabok. létra, dokumentumok. ismét várjon egy órát, amíg a szerelő szabad, majd a felvonó ... vezetett, lógott, leszerelt, csavarozva, összeszerelve, ellenőrizte a munkát. fuuh! most pedig várjunk, amíg a mester kihajtja az autót, majd a lépcsőket, papírokat, lépcsőket és kilép a "road to the ass" -ból a lockbike-hez és a szabadsághoz. mindent 3,5 óra alatt, 15 percen belül valódi munkával, cigarettázással! ezek a srácok tudják, hogyan húzzák meg az időt. Szellemileg készen álltam erre, ezért ne szoktass hozzá. a legfontosabb dolog, ami működni fog, és nincs ok és vágy ismét a tisztek meglátogatására!

a sledsarovarazosovról és az áldozatokról

csak a műhelybe mentem, egy kellemes kis parasztház futott, kezdett megkérdezni engem, ahogy mondják az életet, mint az EUR. Ezt a kérdést meglepve meglepte, hogy GUR-k vannak a priorson, és nem csak ez.

a második szemem előtt, a Gyülekezet 72-es fia, a lakosztály. autó 45mage. a kérdésre, és hogyan? sok érdekes dolgot kellett követni, de nem adtak esélyt arra, hogy beszéljenek ... a 4E gépre, a túlmelegedés problémáját és a XX-t soha nem oldották meg! az autóiparban a habarcsot a vízbe fojtják, megváltoztatják az érzékelőket, és remegik, hogy a varrásunk a dolgok sorrendjében van, nem tudunk segíteni. átadta neki a fórum matricáját, néhány tippet adott a jövő számára. a legfontosabb az, hogy az emberek 11 órától a szolgálatban állnak, a hangulat egy gyilkosról kissé pozitívra változott. így hamarosan várjuk a vendégeket!)

Árcímke: 0 ₽ Futott 5350 km