24 János Kriszostom imádságai - feltámadási templom (régi) g

24 János Krizostom imája a napi órák száma szerint, minden órában a saját molotovka.

1. Uram, ne foszd meg tőlem mennyei áldásaidat.
2. Uram, szabadíts meg engem az örök kínlódástól.
3. Az Úr, akár a tudat, akár a gondolat, a bűn szava vagy tettében, bocsáss meg nekem.
4. Uram, mentesíts engem minden tudatlanságból és felejtésből, gyávaságból és kíméletlen érzéketlenségből.
5. Uram, mentse meg az összes kísértéstől.
6. Uram, világosítsd meg a szívemet, ha a rossz vágy marad.
7. Uram, mint a bűn embere, te, mint az Isten gazdag, könyörülj rám, látva lelkem gyengeségét.
8. Uram, adj kegyelmedet, hogy segíts nekem, hogy dicsõítsem a te szent nevedet.
9. Urat, Jézus Krisztus, írd meg a szolgád nevét a hasra, és adja meg nekem a jó végét.
10. Uram, Istenem, Ha ti void, és létrehozta a jó a te jelenléte, de adj meg kegyelmed pozitív jó kezdet.
11. Uram, szétszórja szívemben a kegyelmed harmatát.
12. Ó, ég és föld ura, emlékezzetek a te bûnös szolgádra, kõve és tisztátalan, a te Királyságodban. Ámen.

1 Uram, fogadj el engem bűnbánattal.
2 Uram, ne hagyj el.
3 Uram, ne okozz bajba.
4 Uram, adj jó ötletet.
5 Uram, adj könnyeket, és az emlékezet halandó és gyöngéd.
6 Uram, adj nekem azt a gondolatot, hogy bevallom a bűneimet.
7 Uram, adj alázatosságot, tisztaságot és engedelmességet.
8 Uram, adj türelmet, nagylelkűséget és gyengédséget.
9 Uram, add nekem a jó gyökere, félelem a szívemben.
10 Uram, segíts, hogy szeretlek engem minden lelkemből és lélekből, és tegyetek minden akaratodat mindenben.
11 Uram, fedezzen engem egyesek emberéből, démonoktól és szenvedélyektől, és minden más kényelmetlenségtől.
12 Uram, tudod, te tvorishi, As You volishi, meg a te akaratod is nekem, bűnösnek, mert áldott vagy vala a korosztály számára. Ámen.

St. Theophan a Remete, nagy jelentőséget tulajdonított az imákat, és javasolta, hogy sok lelki gyermekek alapjául szabály ima szüntelen gondolkodás Istenről iskola. Íme néhány kivonat a leveleiből:

"A rövid lepke kinevezése - a gondolatok összegyűjtésének megkönnyítése és a józanság. Az erő nem a szavakban, hanem az Istenben való érzés. Hamarosan az imádság alatt dolgozó emberek között alakul ki. Ez az okos imádság. Um, szívében álló, Isten lát és ügyesen megvallja neki meghívásokkor Istenem ... úgy érzem, van állandó imádság szavak nélkül. "

Ortodox Herald Rus-Front

Megosztás:

Keresés az oldalon

Ortodox naptár

Hamarosan az ünnep

Karácsonyi poszt

Egyházi szabadságok

Az ortodox keresztény helyszíne. A szent apák és az egyház tanítóinak könyvtára.

Multkalendar - történetek az ortodox szentek életéről.

A Moszkvai Sretenskyi Kolostor és a Sretensky Seminary folytatják tanulmányaikat a világi felvilágosító tanfolyamokon.

Imádság a békeért Ukrajnában

Az ember nem lehet közömbös az ezekben a napokban az ukrán nép kemény próbálkozásaival szemben. Ukrajnában minden egyházban imádkoznak továbbra is, hogy megbékéljék a háborúzó oldalakat. Felhívjuk az olvasókat, hogy imádságukat minden szívükben alkalmazzák. további

A világ. Az ember. A szó

UNIQUE PROJECT

Legutóbbi megjegyzések

Bannerünk kódja:

Észrevette a hibát?

Jelölje ki a szöveget egy hibával, és nyomja meg a Ctrl + Enter vagy az alábbi gombot
Jelezzen be egy hibát
Köszönjük az együttműködését!

A templom rektora

Hegumen Filaret (Soloviev)

Egyház a feltámadás, az elkövetkező Vichuga oldal az Orosz Ortodox Egyház, Metropolitan Church of Ivanovo, Ivanovo Ascension egyházmegye. Vichug Deanery

A templom megjegyzése (megemlékezés). további információ

Folytatódik a templom restaurálásához szükséges források gyűjtése. további információ

Az Epifán szentség elfogadását megelőző beszélgetéseket a feltámadás (régi) parókium szellemi és oktatóközpontjában tartanak: szombat este 6-kor Több

Az Régi Feltámadási Egyházban van egy ortodox könyvtár. A könyvtár az ortodox és a fikciós irodalom széles választékát mutatja be. További információ

Parish Leaflet

Kérünk segítséget!

Kedves testvéreim!

A szellemi és oktatási központ nagy szükség van az állami támogatásra. Mint minden ortodox egyház, a központ csak a gyülekezetek és a filantrópusok adományozásához létezik. Hálásak leszünk bármilyen segítségért.

Meghívjuk Önt, hogy vegyen részt ebben a szent ügyben!
Bankkövetelmények.

Kapcsolódó cikkek