120 rubel
"Az iskola vagy az SSU pszichológusa sokoldalú színész. Önkéntelenül, ő játssza a szerepet a villám futár, bébi pásztor éber járőr mestyachkovogo keverő animátor és szerelése tűzjelzők „- Anastasia Davigyenko középiskola után ment dolgozni az egyetlen rendelkezésre álló teret fiatal szakember - oktatási rendszerben.
Milyen újonc nem illúzi a karrierjét? Elaludt a klinikai pszichológia kivonataiban, és Tomoki Yaloma nyugtalanul megóvva álmodtam a nagy Sigmund dicsőségétől, akinek a vezetékneve már régóta közös név. Ami nehéz, úgy tűnik: néhány ötéves korszak, megvenni magának egy lenyűgöző széket, és elpazarolni azt az állandó konzultatív gyakorlat óráiban. És hogy az anyám büszke volt, tudsz írni néhány tudományos művet, és végső pontovat fal diplomákat és bizonyítványokat.
Illusztrációk: 2D köztünk
Küzdelem a Play módban: a csótányok megverik a dobokat
Egy pszichofágra való tanulás állandó küzdelem. Nagybácsik az elméletek komoly tudósok, akik már régóta a világ más, akkor tudni fogja, hogy elakadt valahol a szóbeli szakaszban a gyermekkorban - szilárd lelki trauma és az emberi világ - a dolog sokkal mélyebb, mint amilyennek tűnt. Ahhoz, hogy bejusson az emberi kapcsolatok világába, és megtanulja, hogyan oldja fel a koponya spagettit, meg kell kezdenie önmagával. Kezdetben a csoporton belüli tesztek és tréningek lenyűgöző alternatívát jelentenek a feladatok elvégzéséhez az előadásokon. De az idősebb Természetesen a beljebb a dzsungelbe: a kurzus művészeti terápia, pszichodráma, Gestalt ... Minden új gyakorlat megnyitja az ajtót a mohával borított tetőtérben a múltban, és csoportos oktatás fejlesztése nőstény perpatvar, felfedve félelmek, traumák. Valaki kezd többet megérteni, de valaki egyszerűen "hordoz". A harmadik évben a odnogruppnitsa Tanya megragadta Patli a másik - Julia, és egy szenvedélyes ember jelölt barátnője szakma egy lány térdét. Az ötéves tanulmány során hallottam a tanárokról: "Pszichológusok vagyunk mindenkinek, de nem magunknak." Az igazság azonban: miért gondolják mások, hogy egy pszichológus nem szakma, hanem életmód? Senki sem igazán várja, hogy a fogorvos képes legyen koronát magára terelni.
A 17 éves lány eufórikus agya képeket adott a felhőkről, hogyan jutok be az EPAM-ba vagy a Belarusneft-be és a briliánsan egyesült kollektívákba. A hatóságok tapsoltak a prof. készségeket és nagyvonalúan felszabadítják a pénznem díját, amelyet nyáron Angliába és Izlandra szállítok. A valóság az volt, hogy a pszichiáterek nem készítenek kész szakembereket. Az egyetemek olyan elméleti pszichológusokat állítanak elő, akik diploma megszerzésével biztonságosan átvehetik a tanári karokat. Nyitott fegyverrel rendelkező "meztelen" pszichológus csak az oktatási rendszerben várható (az ilyen kapcsolatok forgalma elképzelhetetlen).
A képzés közepén érted: ha szakember akarsz lenni, fizetni. A tanúsított pszichológusok és a minőségi tréningek elegendőek - csak legyen ideje választani ízlést és pénzt keresni. Például egy háromnapos session a Gestalton 100 dollárba kerül. És egy ilyen év legalább 4-5 éves. A tréning évekig tart, és több száz órányi személyes terápiát, felügyeletet és más dolgokat igényel (körülbelül 1 óra személyes terápia 20 rubel). Ennek eredményeként megértetted, hogy az egyetem olyan elméleti alap, amely csak a szakma általános fogalmát adja. És ha meg akarsz kérkedni és keresni fogsz - tanulj az Alma Materen kívül.
120 rubel
Itt van egy fiatal és diplomás, lépést tartva az általános oktatási küszöbön. A szerződés értelmében egy pszichológus fizetése egy tartományi iskolában 120 új fehérorosz rubel. A megélhetési szint felzárkózása érdekében az állam további százat dobál. Vannak még a "prémium" és a "fontos munka" fogalmai is. Ha kimondhatatlanul aranyozni akarsz, akkor körbe lehet húzni, és garantálni kell + 20-30 rubelt. Ha összefoglalja mindent, akkor a jobb időkben kb. 300 rubel. A kép, hogy mi történik, egyáltalán nem illeszkedik ahhoz a tudáshoz, hogy átmentek a saját tökéletlenségei és lenyűgöző anyagi befektetései tövében. Kívülről kezdve a fiatal szemet az üzlet irányába vágja. Nos, hogy: Trudovik van iskola után a buszon keres, tornatanár egy építkezésen felemeli a tégla és Pénzügyőrség, a történész - író, szövegíró, és egyszerűen impozáns ember.
Erről a témáról: Miért bontja le a kórházi munkát a pszichéEgyszerűen fogalmazva, a "felső" egyszerűen nem előnyös a szellemileg egészséges és szabad gondolkodású emberek számára.
Az iskola vagy az SSU pszichológusa sokoldalú színész. Önkéntelenül, ő játssza a szerepet a villám futár, bébi pásztor éber járőr mestyachkovogo animátor és keverő beépítése füstérzékelők. Amikor kaptam munkát, tudtam vezetni a város körül, néha még mulattatta naponta többször: így viszem a labdát a papírmasé art house, remegés a busz depressziós herbáriumi, die híd húzódó „jatszani Smeshariki.”
Az állam kezdetével. nyaralás számomra, egy másik rejtély megoldódott: minden városi kiállítás nem a szerelem, hanem a kényszer. Hideg, esõ, meleg vagy hóvihar oktatási munkás, a nemzeti utcai öltözék és õrök festményei a fő utcán! És mosoly szélesebb, elvtárs! Valahogy éreztem, hogy a tetején a kifejezett siker: egy pár a tanár-szervező az iskola voltunk rendelve szállítani a banner a B pont, megkapjuk le a hallba vidáman kikapcsolja banner és tömlők és ebben a csodálatos pillanatban szinte holdbéli járás megnyilvánul nagymama-éjjeliőr: - Lányok, hová megy? Sztriptíz tánc?
- Utálom, hogy a gyermeke nem úgy néz ki, mint én - csinálj valamit!
Erről a témáról: Miért van szükség pszichológusokra? Ezek az egyetlenek, akik nem gyűlölik a szomszédjuk nyafogásátEgy hétköznapi reggel a pszichológiai sejtem ajtaja nyitva volt: "A gyermekem erkölcsi szörnyeteg! Felemeltem egy szörnyet! "Az iskolás izgatott anyja kántált. A beszélgetés során kiderült, hogy a nő - egyáltalán nem őrült, de csak fáradt. A többszörös „torony”, a sikeres üzletasszony, és a szépség, ő nem tud megbirkózni a tizenéves fia, aki azzal fenyeget, hogy kiugrik az ablakon előtte, azt ígéri, hogy szórakoztassák az egész család a szén-monoxid. Volt egy hosszú beszélgetés, és ez volt az első alkalom, én gyakorlatban, ha a szülő úgy döntött, hogy megkezdi az útvonal korrekció magam előtt látta, hogy ő írta alá néhány meredek pszichológus „PM”. De csak egy ilyen eset van. A legtöbb szülői fellebbezésnél egy zsírjelölővel írhat: "Dühös, hogy a gyermeke nem úgy néz ki, mint én".
A gyermekek szülei úgy vélik, hogy az iskola foglalkoznia kell a neveléssel. Nem értik (vagy egyszerűen nem érzik magukat), hogy Zoya Feodorovna legalább 25 fia van az osztályában, és nem tudja helyettesíteni szüleit egymással, jó modorokat ültetni és szabadidőt szervez. A pszichológus sebessége 500 gyerek. De a pszichológiai hivatalban lévő tap-táncolás ritmusában sok olyan szenvedő van, akik reménykednek a gyógyításban a varázsló néhány tisztelettől fogva. A szülők egyáltalán nem veszik észre, hogy gyakran a gyermekeknek nem kell "agyi joguk", hanem közvetlen szeretetük és figyelmük.