18 éves fotós és kreatív portré aranyos kutyák, novella hosszú tacskó
18 éves fotós és kreatív portré imádnivaló kutyák
Úgy véljük, hogy a legnehezebb dolgozni modellek, mint a kisgyerekek és az állatok. De ha megnézzük a képeket a kutyák Jessica Trinh (Jessica Trinh), és ez nem jött!
Nehéz elképzelni egy ilyen fiatal korban, és fotós. Annak 18 éves, Jessica létrehozott egy csodálatosan színes és vidám képek gyűjteménye, és azt akarja, hogy az úgynevezett „aranyos” és „varázslatos” szentelt a két kutya - golden retriever Mókus és ausztrál juhászkutya Daisy.
Fegyveres egy fényképezőgép Canon 7D, Jessica Trinh csinál igazán elragadó képek szőrös barátok és fotogén. El lehet képzelni, mennyi munka van mögötte minden fényképet, és milyen nehéz elkapni ezt a pillanatot az őszinte öröm, ragyogó minden képen ezeket a nagy bozontos arcát. Határozott megoszthatja pillanatokban, mielőtt a kutya umchitsya hátra.
Bármi legyen is a szakmai titok Jessica, csak akkor tudjuk megköszönni neki egy ilyen élénk és életigenlő munka! Jessica Trinh írja:
„Saját fotók teljesítette a küldetést. Azt akartam, hogy valamit változtatni az állat képeket. Azt akartam, hogy a művészet. Úgy indult, abban a pillanatban, amikor vettem a kamerát a kezébe - még akkor is tudtam, hogy új dimenziót nyitott. Ahol a képzelet nem ismer határokat, és ne kerülhessen a végtelenbe. Photo teszi egy pillantást a dolgokat. Akkor kezdik észrevenni az eső és a nap megcsókolja a földre. Ha elkezd lélegezni. És szeretem, hogy élni és élni szeretni. Nincs vesztegetni való idő, meg kell fogni minden szerető gesztus, egy mosoly, egy nevetés, és egy kutya személy. Ekkor a kép az idő és mosolyog, tudva, hogy tartsa a kezében a második.
Élek egy doboz a neve a kamera, lencse helyett az ablakon, és minden nap nézni a világot egy másik szemszögből. Ne aggódj, a kutyám mindig velem, és nézi a világot is. "
Alapján anyagok www.mymodernmet.com