193 Meghívás a tulajdonosok akurától az akura előnyeiről és hátrányairól
Hello mindenkinek! Az Akura MDX-nek egy éve van, és ebben az időben sok benyomás érkezett. Bár a 200 ezer kilométeres munkahorny futása, nincs gond a kocsival. Sokat utazom mind a városban, mind a településeken kívül. Az autón a legmagasabb szinten. Az SH-AWD rendszer megbízhatóan működik. Télen soha nem ugráltam, bár nagyon sok hülye helyre mentem. Kényelem nagyon elégedett. (Vannak dolgok, amelyeket összehasonlítani: előtte: Tucson, Corolla, Mercedes 210, Mazda 3, Mitsubishi űrszekrény, Honda CRV, Lexus IS stb.). Mindig csak az olajat, a szűrőt, a fogyóeszközöket cserélte. A törésektől a generátor meghibásodott. Javítás eltávolítással és telepítéssel 100 dollárba kerül. Nem volt több globális bontás. A pluszok közé tartozik egy nagyon tágas és tágas kabin és csomagtér. Emellett van egy harmadik üléssor is, amely nagyon kényelmesen van kialakítva. A gyerekek nagyon elégedettek a mennyezeten lévő DVD-monitorral, ahol rajzfilmeket nézhetnek)). Véleményem szerint vannak hiányosságok. A bal tükörben egy halott zóna van. Annak érdekében, hogy mindent megnézhessen, különös tekintettel kell lennie rá. Az olajfogyasztás meglehetősen nagy. (Átlagosan 1 l. Futtatásához 8-10000.) Milyen online most tulajdonosai autók mondjuk ilyen fogyasztás és alacsonyabb futásteljesítmény. Itt a legfontosabb az olajszint ellenőrzése és feltöltése. Tehát az autó nagyon elégedett. Remélem, hogy a csúcs hasznos lesz.
A motor étolaj, kellemetlen bal tükör (nagy holtzóna)
Drága autók, hivatalos kereskedők hiánya.
A szalon bőr, a padló csak bársony. Minden osztály))))
Nem talált semmilyen mínusz
Hello mindenkinek. Ezért úgy döntöttem, hogy megírom a Acura MDX 25008 tulajdonjogáról. Amikor kiválasztunk egy autó által vezérelt az alábbi kritériumoknak: - nadezhnost- tágas, tágas szalon-7 rendelkezésre álló helyi boltban, mert egy nagy család, és folytatta a természet frekvencia légköri dvigatelIskal gép körülbelül 6 hónap, néztem a BMW X5 - nem volt hajlandó vásárolni (egy barátom) annak a ténynek köszönhető, hogy a BMW nem az enyém, persze, még nem tudom emelkedett a márka, de valami ilyesmi. Nem fogok festeni, hány és milyen autók ment keresni, de végül lett a csak nézni Acura / Miután egy hosszú és unalmas kereső, talált az autó felvette a Sport, szin - fehér, a belső világos bőr, futásteljesítmény 135.000 kmNu, és most a fő : vásárlás után voltak azonnal minden folyadék és olajok (motor, automata sebességváltó, razdatka híd) motor olaj idemitsu 0w30 2800 rmaslo hajtómű Honda ATF DW1 váltotta - 6 liter - 4563 rmaslo hipoid Honda - 3981 restestvenno szűrőt meglepve arra a tényre, hogy a levegőszűrő csak az eredetiben, és 2800 r, a dorogovato.Vtorym lépcsős szűrő váltotta teljesen időzítő egység hűti a motort dolgozott dízel, de a bemelegítés mind eltűntek, ítélték szíjfeszítő vezérműszíj, úgy döntöttek, hogy mászni, ha megváltoztatjuk a szíjfeszítő és hogy meg kell változtatni az összes henger, tömítések. párna és így tovább, majd fessük be a pozíciókat, hogy mennyibe kerül, a teljes összeg a 45.700 rész p, valamint a munka 17 000 állítható klapanov.Stoyki és stabilizátor perselyek beköltözött a kategóriába fogyóeszközök, a költségek kopeeshnaya. és maga a mű nem dorogaya.Bolshe semmit sem tett a tervek cseréje állványok egy kört, de nem zavarja, hogy mászni vissza budu.Avtomobil nem túl boldog, jó dinamika, gyorsulás benne minden tartományban a motor, felfüggesztés, hataloméhes, de lovagolni a szegélyek és a hazug rendőr nem kockáztatta volna, a lengéscsillapítók nem nagyon tetszenek. Sport módban utak egy-két alkalommal, nem szeretik a túl merev podveska.Raskhod város 16-18 liter 10-12 liter pályán, akkor öntsük a 92 benzin, míg öntök 95, az kevesebb a fogyasztás és a motor működik elég drugomu.Muzyka 5 + -nál, a zajcsillapító rendszer ugyanazt teszi. Meglepett a következő, mint egy prémium autóban, elfelejtheti a gyárban zajszigetelt hangszigetelést. És miért nincs ebben az autóban - RAIN SENSOR. Nem én magam, sem a hulladéktárolókat nem töröm le. a PRIOR-ban. amely 500 000-es költséget jelent, esőérzékelő van, és az Acura-ban nem. A többi probléma az autó nem szállít, akkor működik minden a túrák, mivel a tulajdon kiegészíti a felülvizsgálatot.
Nagy tágas szoba Megújíthatóság Szolgáltatásköltség Komfort
Jól viselkedik egy sík úton tökéletesen, de hol van ez a sík út örmény lyukjavítással. Kiváló motor, akpp, négykerékhajtás, tágas belső tér, jó minőségű belső bélés.
Nagyon rossz hátsó felfüggesztés. Rossz zaj és nagyobb üzemanyag-fogyasztás.
A Mazda CX7-re, Lexusra, Merse-re, Kruzake 200-ra mentem. Nekem két akrurami voltam. A színkülönbség és a TV elérhetősége. Azóta megváltozott fehérre vágyott. 55 ezerből vásároltuk. Az előző tulajdonos nagyon óvatos volt, mint én. Az autó a kilencedik év, és olyan új. Minden nap nagy távolságokra mennek, köztük. ez történik, de nem gyakran. Futtasson 100 000 alatt. Mindezek miatt ez az autó teljesen leállt a gépkocsiban - az ajtó vezetékét törölte. A két ajtón három napig: a csomagtartó egyáltalán nem nyílt, a jobb oldali ablakszabályozók nem működtek, és az ülésmemória gombjai visszautasították a vezető ajtaját. A rögzítési költség 600 UAH, figyelembe véve az ajtók összeszerelését / szétszerelését és a kábelköteg megszakítását. Tényleg, az autó minősége a legmagasabb szinten. A legkisebb rozsda nincs, bár csak az utcán áll. Indítsa el az alapjárati időt egy hét után -26-ban. A klímavezérlés szuper: télen azonnal felmelegszik, hosszú ideig nem hűl le jó szigetelés miatt. A kormánykerék feszes, de nem mondom, hogy ez probléma, mert ez nem vezet mindkét oldalon, mit nem tehetne, még akkor sem, ha elengeded. A szalon nagyon tágas és kényelmes. A fényképezőgép talán a legjobb, amit láttam. Egyenes "fisheye" - látja, ami még nem érte el a HD testét. Hogy őszinte legyek, már egy éve gondolkodtam, hogy mit változtassak meg. a költség nagyon magas (de ez kizárólag a benzin minősége miatt van, külföldre feltöltve - a költség kétszer kevesebb!). De tényleg nem tudom elképzelni, milyen tágas, átgondolt, dinamikus a vezetés, az engedelmes és a STRONG. Rossz lovaglás nélkül semmi sem képes megállni, és ha óvatosan jár, ne gyűjtsd össze az összes gödröt és a kikötőt, ami hosszú és nagyon jó lesz. A SZÁZ fiúk már elkezdte tisztelnek annyira, hogy ő megy, és még lemezeket nem hajlott, nem is beszélve a többi CD-t. Általában, ha úgy dönt, hogy - nem bántam meg, de meg kell találni a jó állapotban, hogy aztán nem hamis benyomást kelti, hogy az autó rossz. Utána csak AMERIKAI.
Minden autó - egy szilárd méltóság.
A hiányosságok közül csak az oldalsó tükrök, kicsi (de könnyű megszokni). Az egyik, hogy egy másik acur lefoglalta, amikor lefelé fordult a hátsó löket.
erős, megbízható, kényelmes, nagy
Rendkívül robusztus doboz, vagy én nem volt ilyen szerencsés, ment át nem sokkal a hátsó felfüggesztés folyamatosan repül saylenbloki húzott kar, kerékcsapágy és hogy menet közben akár 100 km. Nem adta tovább. Fék teljes szar, a motor visszajelző felfüggesztés is, nagyon szoros, tekercselt 150 ezer amatőr Hondas 7 egymás után, nézd és tágasság jó, és a többi Civic és Accord jobb.
Külső megjelenés, tágasság és kényelem a motoron belül
A doboz, a fékek, a merev és a felfüggesztés állandó beruházást igényel
Egy finom autó, semmi fölösleges.
Az úton nem gondolod, mikor kell menni az elöregedésre. Csak nyomja meg a gáz. a gyorsulás fantasztikus. Kis gödrök, a halmok gyors ütemben fecske. Rulitsya páratlan. Kényelmes ülések. Az úton 110-120 sebességgel 9-9,5 literig tarthat.
Üzemanyag fogyasztás. A város 17-19 liter. 95 benzin.
Könnyű szalonban kerestem egy autót. Csak fehér volt. A dopami mellett. De a szalon tisztességes engedményt tett. Ezt megelőzően elrendelte a Highlandert és a Grand Santa Fe-t. Megtagadta őket az aura javára, és nem sajnálom. A Toyota egyszerű és most drágább, mint az Akura. A Nagy Santa jó, de nem ugyanazért a pénzért.
Én magasan ülök (autóba szállok, de magasabbra). Messzire nézek (optika szuper.). gyorsan repül (motor-box csoda). Kívánt esetben gazdaságos vezetés (a fogyasztás 8 literre állítható). Minden hely elegendő. A szalonban sok mászik (gyakran Ikea-ban).
Az adó 45 ₽. De remélem, hogy törlik.
Az autó nem rossz, de nem szuper jó sem 4-kor
A nagyon jó motor gyakorlatilag a torpedódoboz. hangszigetelt kabin 5, az ülések kényelmesek. speciális mikroklíma 5. nagyon jó hang, jó elektronika, fény a 5+, a kényelem általában 5 .rabota felfüggesztés 4, a csomagtartóban 5, az üzemanyag-fogyasztás, ha nem tapossák a város nyomvonal 14-15 9,5-290 lovak, amelyek normális .
Az első napon a működés azonnal nem tetszett Buhanov vak a hátsó felfüggesztés, de minden megszoktuk a szokásos y senki sem írni és el fogom dönteni ebben a kérdésben ADR láda [email protected] és most, hogy 33 ezer kapart gumi stabilizatorovzaehal változás . a mesterek azt mondják, hogy szükség van rá, és minden stabilizáló állványt és 2 hátsó és 2-es változatot meg kell változtatni. de beismerem, hogy nem fékezek sokan a gödrökre. Igen, elfelejtett egy plusz, és minden gyakorlatilag gödör felfüggesztését lenyeli.
Van egy autó több, mint 3 éve, a család két 3 autó (ez történt).) Sok évek telnek vidám gépek, Imprezas WRC, illetve nem összkerékhajtás, lassú gyorsulás és a szegény vezethetőség nem menya.Lyubov a sebesség jelenik meg a szokásos az élet, végül kapott egy csomó hátsérülés a képzés, és ha megtalálta a kört öngyújtók néha egyszerűen nem - nem forog pozvolyaet.Stal keres valami lágyabb, többnyire hajlamosak InFE EH35-37, én nem emlékszem, hogy ez most hívják. De meglepődtem, hogy 310 patája sokkal rosszabb, mint 240 RD. Próbáltam több gépet - az eredmény ugyanaz. És akkor ott van az adó több mint kétszer kisebb, és felbukkant egy jó autó, hogy Belorussii.So félelem, hanem az állam, és szokások, valamint év - mindent horosho.Gnal Minsk és St. Petersburg magát egy barátom, azt hittem, a hátfájás - tovább fog vezetni, és kirakom az ülést, és eléri a polulyzhaya.Hrenasdva. nem beteg. Abszolút tökéletes helyet, legalábbis menya.Ezdit, mint egy tisztességes autó, de a kényelem parketnika.Chego nyilvánvalóan nem elég - nem volt eredetileg YuSBi, kilométer / liter és a navigáció, de én már vettem korrigált zátonyok, hogy a az elhaladt menya.Poka én vezettem a minszki fogyasztás 14-ig a haverom ment rajta (ő tervezte valamennyi dokumentum) - ez volt a fogyasztás 11, I 15 a nyáron, télen 18, de aztán elment Fink, ami már nem meghajtó, tyschschu km - 10 (télen!). Ie az autó nagyon érzékeny a vezetés módjára, véleményem szerint egyszerűen csúnya, de fáj a verseny megnyeréséhez ár és minőség kombinációját. Úgy is tekinthető elérhetetlennek (mert senki sem igényel), tehát mielőtt a válság sisakra kerülne, 55 ezer volt, ára 1,2 millió, és egy franchise 30yr. Mindazonáltal megpróbáltam kétszer is kidobni, de mindkét alkalommal megtörtem a zárakat, de nem tudtam elhagyni. Javítás. nem igazán, természetesen figyeltem a fogyóanyagok, valamint a VRH vagy más gépek költségeinek különbségére. Úgy gondolom, hogy mindaz, ami nem Porsche Lexus stb., Ugyanakkora pénzért jár. A féktárcsák enyhén melegebbek, minden következménnyel, amit szeretnék. De újra, van néhány teljesen véges pénz (bár nem emlékszem, hogy pontosan melyik) A hátsó parkoló kamera miatt teljesen lusta vagyok a parkolóban, most már alig parkolok feleségemmel vagy VRIX-vel. Mégis néha átültetett VRIks lejön, így SUV, persze, nem megy, legalább obychnye.Mashina kiváló kompromisszum útra, a kényelem és lyuksovostyu.Ya nem szakértő autók, így néhány technikailag korrekt jelentés nem tud írni , Alapvetően az érzelmekről beszélek. És jó.
Magas fogyasztás agár lovagláshoz.
Fent említettem, de még sok más!
Érintse meg a gombot a levegőbeszívás megváltoztatásához (nem zárható be nagyon gyorsan) Néha a hátsó felfüggesztés közben kopog
Tudom, hogy az autó nem tart sokáig, de a vélemény már kialakult, és írhatsz véleményt. Az autók sok és más volt. A moszkovitól az Audi RS6-ig. Általában szerint Acura. By the way, volt az autó Acura TL valamikor. Megsemmisíthetetlen berendezés. Valójában ezért vettem Akura-t ezúttal is. Az autó megéri a pénzét. Azt is mondhatnám, hogy kicsit alábecsülik őt. Valószínűleg a márka nem ismert a piacon. Az európai versenytársak többet kérnek. Az autó megvásárlása után nem volt elégedett, de elkezdi tetszeni. Feltehetek, valószínűleg. A gép még mindig modernnek néz ki. Úgy gondolom, a belügyminiszter még néhány évig is fontos lesz. A műanyag jó minőségű, mint általában. A bőr gyorsan "fáradt". Az ülések kényelmesek, minden készülék a helyén van. Általánosságban az ergonómiára semmi kérdés nincs. Az autó hangja gyenge. Reméltem, hogy az autó csendesebb lesz. A motor elég neki. Amikor lovagolok, a költség nagyon zavaró. Szerintem a HBO-t. A legagresszívabb vezetésnél a költség kevesebb, mint 25 liter. Itt is megnyerik a németeket. Az RS6-nak 4,2-es térfogatával és 450 LE teljesítményével. 2 liter kevesebbet vett egy nagyon agresszív utazással. Már régóta észre egy ilyen tendencia a japán autók. Az alacsony tech nem nevezhető, de valamilyen oknál fogva a motorjaik pazarlódnak benzinnel. Az autó még nem szakadt meg, de hiszek a márka megbízhatóságában. A Tuareg, az Akura vagy az ML kiválasztása ezeken a kiadások idején biztosan vett volna Acura-t. A korcsolya ár-minősége. Általában ajánlom. Ha nem fél a fogyasztástól, vásároljon.
A motor. Az összkerékhajtás kiváló működése (hófedés alatt ellenőrizve). A belső és a külső még mindig modern. 7 ágy.
Rossz zaj. Fogyasztás. Gyenge LCP, könnyen vágható.
* Megbízhatóság * Prestige * Dynamic * Optimális, összehasonlítva az új költségvetéssel ugyanazon pénzért
* Az automata sebességváltó gondos munkája * Merev felfüggesztés
Ön is érdekelt:
Teszt hajtások Acura
Nézze meg az Acura → 4 teszt meghajtótAz AUTO.RIA kínálja az autóját
használt autó az AUTO.RIA-n
új autók az AUTO.RIA-n
Értékelje az új designt
Örülünk, hogy tudjuk a kívánságait. Ez segít nekünk abban, hogy jobbá tegyük az oldalt.
köszönjük visszajelzését!