5 Érdekességek dr
Az elmúlt évben kiadott egy új kiadást Dr. Dre "Compton".
Amikor új hírek jelentek meg egy új album kiadásáról Dr. Dre. sokan szkeptikusan vették. Ennek oka, hogy több éve hallott egy új albumot Dr. Dre "Detox". amelynek kibocsátási dátumát többször elhalasztották és elhalasztották. Lehetséges, hogy valóban soha nem fog. Mindazonáltal, "Compton". ellentétben a mitikus "Detox" címmel, ami sok embert izgatott. Végtére is, Dr. A Dre 16 évig nem adta ki az új kiadásokat.
5 érdekes tényt közölünk a Dr. Dre, amiről részben megtudtuk, hogy "Compton"
01. Dr. Dre nem rejti el a Suge Knight ellenszenvét
A "It's All On Me" című dalban Dre azt mondja, hogy karrierjének első éveiben egy sötét felhő alakult át egy Death Row Suge Knight főnöke alatt:
És akkor jött az az éjszaka, amikor a nigga Knight bejött / nem jöttem.
02. Életének nagy részét a Dre a jótékonyságnak szenteli
Köszönhetően az üzleti döntések megragadásának, különösen az Apple Music Beats, Dr. Dre képes volt hozzájárulni Dél-Kalifornia fejlődéséhez.
Dre váratlanul bejelentette, hogy a "Compton" értékesítéséből származó összes nyereségét Comptoni szórakoztató és művészeti központ megnyitására tervezi.
Zane Lowe-vel folytatott beszélgetés során a Radio Beats 1 Dre-nél a következőket mondta:
Úgy érzem, hogy mindent megtettem, és remélem, hogy mindenki értékelni fogja a munkámat és az általam felhozott anyagot
"Aja Brown polgármesternek sokszor szóltunk" - mondta Dre. "Valóban valami különlegeset akartam tenni Compton számára, nem tudtam kitalálni, mit kell tennie. Van egy ötlete, és már dolgozik a munkában, aztán rájöttem, hogy pontosan ezt kell tennünk! "
03. Soha nem túl késő, hogy elkezdj dolgozni egy másik legendával
Pályafutása során a Dre hatalmas számú legendás előadóművettel dolgozott. Azonban az "Animals" pálya volt az első tapasztalat a Dre és a DJ Premier között. bár 1989 óta ismerik egymást.
"Azt mondta nekem:" Új zene felvételét szeretném kezdeni, és szeretnék részt venni benne "- mondta DJ Premier a Billboard interjújában. "Még nem tudom, hogy mit kell csinálnom néhány zeneszámmal, ezért elküldöm neked, ha van időd" - mondta Dre. Erre azt válaszoltam: "Igen, gondolok valamire", és elküldte 3 vagy 4 bitet. Az egyiket azonnal megkapta, és azt mondta, hogy együtt fog dolgozni vele. Tudom, hogy nincs elég ideje ehhez, de úgy döntött, hogy megcsinálja.
A DJ Premier és a pétervári BMB Spacekid producer olyan dalt készített, amely eredetileg az MF Doom-nak készült, Dre hallgatta és tetszett neki.
"Megkérdeztem tőle:" Mit akarsz tenni? "- mondta DJ Premier. "Azt felelte:" Szeretném felvenni ezeket a kuplákat. " Adja hozzá a Dre coupletjeit. Igen, a francba volt! A dal már kész volt, és elmondtam neki, hogy miként dolgoztunk együtt a BMB Spacekiddel. Dre elmondta: "Eljövök és elolvassa a coupleteket, meghallgatom, hogy láthassam, hogy minden jó és hozzá kell adnia. Érkezik Los Angelesbe, és hozzáadunk valamit. ""
"Elkészítettem a produkció és más Dre zenészek hozzáadásához" - mondta a DJ Premier. "Hozzáadtuk a vokálat, még Talib Kweli is részt vett, hozzátéve a coupleteket. Nem használjuk albumverzióként, de azt mondtam a Dre-nek. hogy remixet csinálhatunk, és talán hozzá is adhatjuk Compton-nak vagy adhatnánk valaki másnak. A rendőrség brutalitásáról és arról, hogyan ölnek meg fekete embereket a sikátorokban büntetlenül. Maga hallja a hangzást. "
04. Az új pártfogók pletykái megerősítést nyertek. Dre
Ugyanebben az interjúban Zane Lowével. Dre ezt mondta:
Jelenleg az új művészekkel dolgozom - Mez és Justus király, ezek a két fiúk a projekt kidolgozásánál hízelgették képességeiket. Tény, hogy a szövegeket leginkább a mi hárman írta. Bementünk a stúdióba, meghallgathatjuk a pályát és mindent megteszünk
05. Dre egy korábban ismeretlen művész szupersztárból készíthet
Dre mindig volt a hangulat a tehetségért, és annak ellenére, hogy Dre maga csak 3 szólóalbumot adott ki, hozzájárult a többi szupersztár előadói promócióhoz. Tehát Dre bemutatta Snoopot a világnak. aki vendégként szerepelt a debütáló albumon. Dre "A Krónikus". és egy évvel később maga Snopp Dogg is felvett első, "Doggystyle" szóló albumát. A Snoop albuma a hip-hop egyik legkeresettebb albumává vált és soha nem látott hírnévre tett szert, a Snoop debütáló albumának köszönhetően kiváló karrierje volt.
A "Compton" kiadása számos új nevet tartalmaz: Jon Connor, Anderson, Paak, Mez és Justus király. És honnan tudni kell, talán az egyikük hamarosan megismétli Snoop vagy Eminem útját.
A "Compton" kiadás az iTunes-ban érhető el