2018 Android adb parancs megszakítja a típus - forstop alkalmazását - a gyökerek meghibásodása miatt
Megpróbálom abbahagyni az alkalmazást az Android 2.3.7 eszközön. De ebben az Android verzióban nem tudom használni a "forstop" parancsot. Tudja, hogy más módja van arra, hogy bezárja az alkalmazást az eszköz gyökereinek nem használatáról?
Top 5 Respuesta
Az első módszer szükség van gyökér Használat kill:
adb shell ps => Az eszközön futó folyamatok kerülnek felsorolásra, és azoknak az azonosítóinak az adb shell parancsok megölése
A második út Az Eclipse-ben nyissa meg a DDMS perspektíváját. Az Eszközök nézetben megtalálja az összes futó folyamatot. Válassza ki a folyamatot, majd kattintson a Leállítás gombra.
A harmadik út Ez meg fogja ölni csak a háttérbejelentési folyamatot.
adb shell am kill [opciók]
--felhasználó minden | jelenlegi: Adja meg a folyamat felhasználóját, hogy megölje; minden felhasználó, ha nincs megadva.
A negyedik módszernek gyökér-adb shell pm disable-nak kell lennie
Ötödik út Megjegyezzük, hogy a munka - csak a hibakereső kulcsokkal aláírt alkalmazások esetén támogatott. fut-as
A hatodik út a Honeycomb adb shell-ban van hatályban
PS: Tudom, hogy a hatodik módszer nem működik az Ön számára, de szerintem fontos, hogy ezt a módszert felvesszük a listára, így mindenki tudni fogja.