14. rekord
Miközben nem voltunk ott, az építők jelentős előrehaladást értek el a ház előtti öntés tekintetében:
A "konkrét" fogunk beszélni a végén, és először - a kertben!
A paradicsom magasabb és magasabb. Tehát itt az ideje, hogy újra megkötözzük őket:
A saláták nagyon gazdag színűek, nem igaz:
De padlizsán - nagyon szomorú. Különösen a Colorado-bogarak inváziója után:
Az összes növényt egy Actofhyte-szel kezelte, nézzük meg, mit fog hozni.
Ezenkívül I. Liadov ajánlása szerint az összes növényt öntötte gyógytea és komposzt tea segítségével.
A levágott füvet körbevettem, hogy kevesebb fű növekedjen.
Szőlő Arcadia - nagyon erős bokor:
Következőként az egyik megfigyelésemről szeretnék beszélni - hogy a sziderátok befolyásolják a termesztett növények növekedését.
Az egyik könyvben azt olvastam, hogy tavasszal az ágyat egy siderat ültetheti, majd ott elhelyezheti a palántákat, miután elkészített egy helyet.
A kulcsszó itt Rassade! Nyilvánvalóan nem olvastam figyelmesen, és a palántákat, ugyanazt a sémát, ültetett és az uborkát magokat.
Nézd meg az alábbi fotót:
Balra - uborka és kukorica ültetve a kertben mustárral (már nem létezik):
A jobb oldalon - uborkák és a kukorica ültetett 2 héttel később és sziderates nélkül:
Jobbra a növények sokkal jobbak. Következtetés - a syderatyban lehetetlen a termesztett növények vetőmagjának növényi telepítését. elnyomja a növekedésüket. A következő évben ezt figyelembe kell venni.
Bár megfigyelésem is az, hogy a palánták egyre rosszabbak. Különösen, ha azonnal szalmából a talajtakaróval borították - az egyik ágyon paradicsommal, amit észrevettem.
Most a helyszínről - nagyon jól kell kiderülnie:
És ha egyszer így volt:
Néhány nap alatt több fotó készült:
Hagyományos fotó indulás előtt: