10 Jelzi, hogy hamarosan kilép
Gyakran felszokjuk a munkánkra, hogy nem látunk más lehetőségeket. Nem mindenki szerencséje volt ahhoz, hogy azt tegye, amit szeret, de a kedvenc foglalkozása is függ a munkahelytől. Itt vannak azok a tünetek, amelyek azt mondják, hogy eljött az idő a változáshoz.
10 ok, hogy írjon egy lemondást
Úgy gondolom, hogy az emberek 90% -ának azonnal feladnia kell a munkáját, vagy valami nagyon radikális intézkedést kell tennie, hogy mindent megrázzon. - Akkor mit tegyek? Az emberek megkérdezik. - Nekem van egy felelősségem, táplálnom kell a családot, fizetnem kell a lakásért. Csak nem érted. Nem, értem. Maga a mélységbe dobja magát. Félsz. Nem tudsz elaludni semmilyen módon, és mindenki gondolja, gondolkodik, gondolkodik. Úgy tűnik számodra, hogy a halál az ürességben rosszabb, mint a munkahelyi lassú haldoklás. De meg fogja érteni. A régi kollégái egyenként eltűnnek az életedből. Ez meghal. És túlélni fog.
Érdekes 8-as szám: ha önmagában sértő módon sikoltozik, mi köze hozzá a gyermeknek? Vagy a gyermek lehet (sőt, természetesen nem is), és a felnőttek számára lehetetlen? Hogyan lehet ezt a gyakorlatot megszakítani? Két lehetőség van: lyukasztás a fejre vagy újraképzés. Talán jobb, ha nem veszel részt, és nem reagál a rosszra a gonoszra, hogy a sikoly csak sikoltozzon?
Szintén a # 2-ben: "fizikai fájdalom nélkül nyilvánvaló okok (ez a tudat alatti tudatod működik)" A tudatalatti egy tudatalatti, de röviden és képes: pszichoszomatika.
100% egyetért
Csak a "pszichoszomatikus" szavak sokan nem tudják)).
Wikipedia a segítségért)
Szintén dühös a gyermekről
Bárhol sikolhat. Hogyan reagáljunk mindenki személyes üzletére?
halálos kimenetelűek, bár a 10-es szám 100% -ban igaz.
És ha egy kis cég alkohollal bűnözői bordélyt alakított, mert az úgynevezett. a vezető alkalmazott vezette a szeretőjét? És mindez látszik, és elpirulnak, szemüket lecsukják, és a rendező jelenleg csak toleranciát és párbeszédet követel, mint Putyin Európája. Tüzeltem egy szándékos alkalomra, és ezek az urak rémes dolgokat terjesztenek rólam az összes HR-nek, és bizonyítani tudják, hogy nem vagy tevék.
Ez biztos! Különösen akkor, ha a vezető csak azt teszi, amit párbeszédre szólít fel! Ezt láttam!
Azt is gondoltam. Olyan helyzetbe kerültem az életben, amikor az elbocsátás sok problémát megoldott egy személy életében. És ebben az esetben a 2. bekezdésben említett fizikai fájdalom volt az első helyen. Az összes többi jel nem volt annyira fontos. És láttam azokat az eseteket, amikor egy személy más okokból elhagyta ezt a cikket, és minden problémája egy új munkaközpontban új munkahelyeken jelent meg. És azt gondolta, hogy az ő munkájával ismét probléma. Nem olyan egyszerű, mint ebben a cikkben.
Egyetértek Juliával! Nincs újdonság, nincs az a munka, nem megközelítések húzza az időt ugyanabban-it bátorítja a változási Ez is okoz a fej elavult „nincs változás” -! Szomorúság, vágy Bár társam munka 7,10,12 év! egy helyen, és nem mozdul ju-ju, kitaposott úton, és öt év után sidyat.Ya felháborodott és elmaradottság -Szóval nem vagyok ott! FEJLESZTÉS NÉLKÜL, GONDOLATOK, DEEP, EMPTINESS FEJLESZTÉS. Még a munkatársak sem érdekelnek, BORING!
Ha tisztán a különbség, hogy mennyit tesz a társaság (munkáltató), és hogyan nyilvánul tekintetében akkor, sőt, pénzben - csak összehasonlítani ezt a különbséget, és (ha valóban észrevehető) határozottan, hogy mit kell tenni - vagy megtalálják a módját, hogy egyensúlyt ez a különbség, vagy (ha tényleg nem működik az egyenletnél), érdemes elmélkedni az elbocsátásról. Ha nem értékelnénk itt, miért gondolja úgy, hogy mindenütt ilyen lesz?
ha nem méltányol, jöjjön hozzánk, minden dolgozó alkalmazottunk van az arany súlyában, mindannyian szeretjük és értékeljük.
Érdekes módon mondtad. ) Talán száz vagy két nagyon jó ember megtalálja, amit keresett, és hol hagyja a többit? Három évvel ezelőtt elhagyta a céget (ott dolgozott, mint a fordító), mert igazán láttam különbséget mennyit tettem fáradságot és időt (ha látogatják külföldi partnerek - néha, amíg 04:00 maradtak a termelésben létrehozott eszközök, de nem kizárólag) , és a fizetésem "nem volt rendben", nem különbözött a tanár fizetésétől az iskolában. De amikor kimaradt - kezdett dolgozni a fordítóiroda az interneten keresztül (mielőtt még ez az élmény a fordítóiroda a városomban, de idővel a megrendelések volumene jelentősen csökkent, a város igazán kicsi), és ez volt a vezetőséget, amely található egy nagyobb város, végül még egy fél tucat más hivatalok kezdett dolgozni - valóban összehasonlíthatatlan minden, amit azelőtt
A cikk lényege az, hogy mindig késő lusta, olyan alkalmatlan, hogy tényleg nem érted, mit csinálsz. Ráadásul olyan "értékes" tulajdonságokkal rendelkezel valaki, akikkel már kiabálsz. És mindenekelőtt, a munkát helyettesítsük a shura-mura munkatársainkkal. El kellene utasítanunk egy ilyen "kemény munkást" az első két alapon.
Megértem, hogy nem könnyű látni a valódi hasznát és a valódi kompetenciádat. Csak abban az esetben, ha igazán jól tudsz tenni valamit és ugyanakkor - csak akkor kérdezhetsz magadtól kérdéseket, hogy értékes vagy mennyire értékelik.
№7
- Arra gondolsz, hogy el kell kezdened a fogyókúrás tablettákat eladni.
Egyszerű függőség?
És még több. Azt hiszem, egyetlen társaság sem fog várni, amíg nincs 20 megválaszolatlan leveled és felhívja, akkor hamarabb lőni fog. Ha nem, akkor a vezetője valószínűleg nem a helyén van
szeressétek és értékeljétek azokat az embereket, akiknek az első emberi tulajdonságai vannak, jó csoda, és nem hiábavalóság kedvéért valamiféle előny kedvéért, legalábbis hazánkban.
Nem tudom, hogy mit élnek varázslatos világot, hogy az emberek a kijevi írta ezt a cikket, de van sokkal Zabychentsyah (Khmelnitsky) lehet egy fél életen át dolgozni egy állam a „Time VAIT ezzel irodában!” Csak a sok a munkaerő-piaci (Pasha, mint egy rabszolga egy ültetvény ebben az esetben maga hozza meg a problémát így kap egy UAH 1500 (ami nafik regisztrációs hivatalosan én mindig cserélje találni - loh), és ha hirtelen rosszul lett a nafik mi kell!) Meg lehet változtatni egy Kidal másik gyorsabban van idejük, hogy te namahat bérszámfejtés (az a rész, megígérte, hogy fizet egy borítékba) erre természetesen bármikor pénztári egy csomó ember, akinek a legfőbb adta a pénzt, hogy a munka (a tanfolyamot vagy rúgva noha narygayut után szórakoztatja a századost a főnöknek l - a tények voltak !!), és szükségünk van egy palacsinta eke és nekik is. Mellesleg egy jó érv, amikor eligazítást a főnök - nos, én nem úgy kérdést (ezt a munkát az Ön számára annak érdekében, hogy én kiszabott ábra).
Általában nem tudom, mi van a nagyvárosokban (például Odessa Dnyeper Kijev és így tovább)
de nem sok változott - egy szar a Szovjetunióban legalább találna munkát, és most, ha valamilyen ok miatt nem viszik el magukat, azt hiszik, hogy rabszolga vagy, és nem munkavállaló.
Sajnálom, hogy tiszteletben tartják a Maleh-t 22 évig.
Az ízületi gyulladás mellett a jobb térdemben még egy nyugdíjat sem szereztem (nem éltem meg egy autóban, nem beszélve egy lakásról). (nos, mint egy vesztes - én nem voltam PP)
És most már az összes 90 vozvraschayutsya - menjen dolgozni, végzünk - és fizeti a tulajdonos (oroszul) nem fizeti a „mondja” 11 ezer alkalmazottal (gépgyártási egyesület) „takarmány”, a remények és ígéretek. City, bár a regionális, de kicsi, nincs munka a múlté, és a menekültek vette az összes ülőhely a csere. Csak túlélnie kell.
Ez valóban kemény élet. Természetesen, hogy Kijevben, a Dnyeperben stb. egy kicsit több lehetőség és magasabb szintű ZP. De ugyanakkor, a problémák ugyanazok - a fizetés egy borítékba (amely kizárja a megvalósíthatósági hajók), kezelik, mint a rabszolgák (szinten 300-400 USD RFP és a tömeges munkanélküliség) - ez a hozzáállás marad sokáig. A kínai átok, hogy "veled élni a változás korában" fontosabb, mint valaha. P / s. Ami a lakást illeti, akkor ha álmodsz. Most akarsz vásárolni egy lakást 50 ezer dollárért. és ha a fizetése körülbelül 4000 UAH. (Nem szabad enni, inni, általában nem létezik), majd a régóta várt vásárlás lesz 12,2 év))).
A programozó vagy a rendszergazda normális munkát talál - csak köpni. Csak az új technikai ismeretek elsajátításához szükséges és nem reménykedni kell, hogy a régi érdektől fogva fognak járni.
Már írt a programozókról (bár egy másik poszton). Kétségtelen, hogy jelenleg a munkaerő elit, és jobb, ha nem beszélünk ilyen szakemberekről e témában. Úgy gondolom, hogy rövid időn belül a vállalatok ilyen struktúráról szólnak.
Rendező + at-shnik + tisztább. Ezen felül (abban az esetben, nagyon nagy szükség van - outsourcing (számviteli kérdések / jogi szolgáltatások - .. fizessen egy fillért) képviselői más szakmából = sajnos, sétálni az utcán, egy kinyújtott kéz.