14 A multyrou telepítése a yeti-ba, valamint a kis elemek
És így úriemberek itt az ideje megmondani, hogyan változtattam meg a kormánykereket és blokkoltam, és hogyan nyertem az egészet.
Kezdetben valószínűleg néhány hónappal ezelőtt megkaptam a kormánykereket. De csak úgy, hogy a kormányon lévő gombok nem működnek, anélkül, hogy a kormányoszlop egységét kicserélnék. Sajnos nem vagyok szerencsés, hiszen sok új autó egy teljes értékű egységet helyez el, és helyettesítése nem szükséges.
De nem probléma, azt találtam, hol hozza a készüléket egy nagyon finom áron. És új párnázati kábelt is rendelt (Igen, a több kormányból álló kábel eltér a szokásos kábeltől)
A szükséges vasaló végleges listája:
1) Többkerék
2) 3T0 971 584 párnázó kábel (ha van egy hagyományos kormánykerék)
3) blokk 5K0 953 569 H (esetemben ilyen blokkra volt szükség)
4) Kívánatos a kormánykapcsolók cseréje, de nélküle is megteheti.
Az eszközök közül lesz szükségünk:
1) Lapos csavarhúzó, lehetőleg szükségszerűen rövid
2) M12 bit (12 szemcseméret)
3) kisméretű hangszerek, mint az őrlők vagy kis lapos csavarhúzók
4) Torx csavarhúzók (T15 és T20)
5) Fotik lőni mindent, és tegye a meghajtóba
Először helyezze be a kulcsot és oldja ki a kormánykereket. Ezután távolítsa el az akkumulátor negatív csatlakozóját!
Most elkezdheti a kormánykerék eltávolítását:
Vizuális illusztráció a csavarhúzó csavarozásáról
Fordítsa el a kormányt egy irányban (90 fokkal), tolja be a csavarhúzót a lyukba, és kattintson a párnára, majd forduljon a másik oldalra, és másrészt ugyanezt tegye. (Meg kell tennie a tisztességes erőfeszítést, hogy eltávolítsa a párna tartóját.)
Itt van az ELSA programja:
Ezenkívül a párna kiugrik, és csendben felkapjuk a kábelt a kocsiszekrényből, és kivesszük az utat.
A kormánykerék pontosan be van állítva, a kulcsot a kormánykerék rögzítéséhez húzza ki.
Vegye ki az M12-et, és csavarja le a csavart a közepén
Nagyon nehézkesen kellett verejtenem, hogy csavarja le, így a kormánykerék vagy a második kezek bezárása nélkül nem tud.
Miután lehúztuk a kormánykereket, ellenõrizzük, hogy vannak-e jelek a tengelyen és a kormányon (pontosan beállítjuk a kormánykereket), ha nem, akkor helyezzük el a jelölõt.
Kihúzzuk a kormánykereket és oldalra is.
Most vegyük ki a "Steering oszlop egységet".
Nincs semmi bajos az eltávolítás során, csak 6 csavarjuk van az úton.
Az első három évig a kép nyoma lesz:
Emelje fel a felső felét.
Illessze fel vagy emelje fel a felső burkolat felét (egyszerűen felemeltem az ujjaimat)
két csavart nyitunk, a harmadik pedig a ház alatt, kézzel találjuk meg a lyukat és a csavarhúzót csavarjuk ki a 3. csavart:
Távolítsa el a fedelet úgy, hogy ne zavarja. (A felső rész eltávolításához egy másik dugót kell eltávolítania az eszközön)
Most eltávolítjuk a blokkot:
B - a Tork T15 csavarja ki
Ш - kissé meghajlítsa a tartószerkezeteket, és vegye ki a vonatokat (az egyik emlékszik arra, hogy hol vannak)
Ш1 - húzzunk ki egy piros trükköt, majd húzzuk magunkat a tollak (egyik szorosan megy)
Az összes egységet eltávolítják, felszedik, újakat helyeznek el. Ha nincs zárógyűrű, akkor a közepén keressük a cochleát (A véletlenül ne szakadjon bele a hurokba).
és fordított sorrendben gyűjtsük össze.
Cserélje ki a kábelt a párnán:
1.2 Kihúzták az üveget, mert szorosan ültek.
3 Meg kell húznia a nyelvet, és húzza ki
4 Egy kis csavarhúzót találtam, a repedésekbe csúsztattam, és óvatosan kivettem a sárga dugót, ami után a lila dugó könnyen kijött.
Csatlakoztassa az új kábelt ugyanazon csatlakozókhoz.
Most a kormánykerékre csatlakoztathatja a csatlakozót a párnacsábról a kormánykerékre és a Podrulevom blokkra. (a kábelt óvatosan kell elhelyezni úgy, hogy ne zavarja a jel működését).
Ezzel befejeződik a kormánylapát átrakodás műszaki része. Meg lehet pihenni.
Mi a legrettenetesebb:
Helyezzük be a kulcsot, és kapcsoljuk be a gyújtást, majd menjünk be, és helyezzük el a terminált. Nem lőttek semmit?
Ha nem, befejeztük a legrosszabb munkahelyet :)
Most meg kell kódolnia a kormányt.
Vettünk egy laptopot és összekapcsoljuk Önnel, olvasunk egy csomó különböző hibát, és töröljük őket, majd menjünk a 16. kódolású blokkhoz, és írjunk be egy új kódolást:
Én egy kicsit szerencsétlen a korábbi tulajdonos a készülék (ez volt, vagy Audi A4 és a Passat) a jobb oldalon kódolni a blokk nem tudtam, mert a készülék nem akarja elfogadni a kódolás, hogy a tengerjáró bekapcsolom a kapcsoló irányjelző, nem egy újabb kart.
De miután 30 perc alatt ásott az interneten, megtaláltam a helyes kódolást, és a blokkom elvette.
Néhány számjegy után megkaptam a végleges kódolást: 1092140000
Kapcsolja ki a Push-to-Talk gombot, hogy működjön a MUTE gomb
Ebben a kódolásban:
Multi-wheel with petals push-to-talk gomb nélkül (mivel a Bluetooth nincs telepítve, és az aktív PTT funkcióval a némító gomb nem működik)
Ismét töröljük a hibákat, ha nincs több hiba, akkor befejeztük.
Elindítjuk a motort, végezzük el a kormánykerék és ablakszabályzók adaptálását, állítsuk be a műszer idejét, és próbáljuk megvizsgálni, hogy minden működik-e.