9. számú információ
Az Irochki csoporttól az osztálytársakra.
* Nem tudom, hogy nevetni vagy plakat.Blinn-kilenc éves Irina Al nem alszik férje, az összes zhdala.Kak Samsonov nem illik az a tény, hogy tarts vele „fiúk szeretik”, mert nem volt semmi vagy fiú szerelem?
* Jó estét vsem.Spory zharkie.Po Azt hiszem, a legmocskosabb to.chto orgia az egészet, azokat hagyjuk zagnobit Irinu.O bármilyen tekintetben, hogy egy felnőtt is lehet kérdés, ha a legapróbb részleteket minden kivették a levegőben.
* Itt a frontális Irina Al viselkedtek nyugodtan, nem az oka annak yulila.Obyasnila vystupleniya.Chego ez nem igaz Kuzin és Samsonov Kuzin, általában minden-isshorkal ass ül egy napló, szeme szökkent oda-vissza, és Samsonov és mosoly általában nem tudott . ((((
* Remélem, mindez Irsanna távozása előtt, ez a fellépés játszódik le, majd azt mondják, hogy felejthetetlen módon viccelődtek róla. és lesznek becsapva előtte!
Végül is azt hiszem, gondoskodnunk kell. Legalábbis Irina kedvéért. De az a tény, hogy az egész program Orgia a tekercs (takarmány- és etetésére offsayta), az a tény, hogy egy felnőtt, aki hozta millió azokat kevert sárral (ez jobb szó) pi. Ez fantasztikus. És most valószínű, deformálta, és ki fog menni, ha nem megy el! Ez egy szégyen!
* Olvastam a hírt. hogy senki sem akarja. állítólag IrsAnnu-t látogatva a projektből. Mintha teljes küldöttségeik kórházba mennének. amikor valaki beteg, ki akar. ő meglátogatja az IrCannu-t. És az erdőből. igen, és senki sem.
* Ez fekete humor volt. az Irsannától. hogy megtanulják a nahalov leckét, és megmutassák, hogyan érzi az ember az obogánt. Nem ezek a férfiak genetikai szintje.
* Az IA váratlanul: - A férje görcsös. Samsonov lánya és az anyja szolgált. Sokkolta vagyok.
* Hans - érinthet nem Irina családja. ezek NEM részt vesznek a projektben.
* Milyen boldogtalan? Mit csinál tehát a projekten?
Ne érintse meg férjét.
* Ha a felesége 9 éves, tehát nem ismerem őt, és nem akarom tudni.
ha ez a chesno akkor yab megölné a feleségét árulásért, a szeretőjével együtt. És nyugodt lélekkel ültem volna egy turbánban.
Egyedül vagyok, hogyan viseli a férje mindezt? Ha ez nem igaz, akkor a feleségével együtt a projektben lenne, és a hazugságot a fülére helyezi. És ludzheb elvitte a feleségét a projektből, és elküldte mindenkit. De nem, otthon ül, ahelyett, hogy eljutott a projektbe, ahol a feleségétől problémamentesnek bizonyultak egész Oroszország számára.
* Úgy dönthetnek, hogy így játszanak? akkor miért a kórház. valahogy úgy tűnik, minden ostobaság.
lehet kórházi Irina Al. nem csatlakozik ehhez a farzushoz?
* Nadia, igazad van Ez a téma felvetette a Pynzarot Samson-nal. és nem spreda .. ez nyilvánvaló ..
* Néztem Irinu.Ona nyugodt, barátságos, anélkül törzs, és az egyetlen dolog, amit akar közvetíteni ezt Macho milyen kellemetlen az a személy úgy érzi, ha hamisan. Nos, kiderült, hogy kiderült. ((Saját Mee-sama nem számított erre, a holnapi műsorra ítélve.
* De a folytatást a forgatókönyv, és azt mondják -, amit már a Golgotán nem állítom, hogy viccel ellen Samsonov, és az idő főzött ez a rendetlenség, akkor azt mondják, hogy - tudod, le, itt vagyok három hónapig voltam veled, és nem volt képes bántani és azt mondják, hogy semmit sem tudsz! És mivel mindez kipattant, akkor bocsáss meg, részünk! Lányok, elmondom neked - nincs alfa férfi, hanem hörcsög.
* Lehetett volna, hogy ilyen forgatókönyvet adjon ki a forgatókönyvében? El tudom képzelni. még ennél is nagyobb lett volna az IrSannu szívása. (((((
Julia, azt hiszem, hiába mondja a viccről. szükség volt a végéig játszani, de nem lett volna rosszabb)) És így nem láttam semmi oly szörnyű. Nagyon szégyenletes volt a Kadonival!
* Láttam ezt valami legontsoy.Samám elrendezte őket. nem fáradt. az elülső orrán eltörölték, és győzedelmesen elmentek, és gondolják, hogyan kell pletykálni és rágalmazni.
* ez jó, a nevetés meghosszabbítja az életet! Könnyebb kezelni a műsort! Nos, aludtam és aludtam, én megtettem a helyes dolgot! Mindent meg kell próbálnia! És hol van a vulgaritás? Nos, azt hiszed, aludt egy fiatal fiúval egyszer, szóval ez? Hát akartam! De az a tény, hogy Lyohu úgy döntött, igen, nem jég, természetesen)))
* Nem hiszem, hogy elesett, csak azért, mert nem süllyedt el, hogy megbeszélje Samsonov méltóságát és képességeit az ágyban. Nem volt szükség erre a témára, de a folytatás még nagyobb hiba lenne. IMHO.
Natalia Osetrova ellátogatott Irina Alexandrovna kórházába
Ma kimentem az IA-hoz a kórházban a Kashki csoportból származó lányokkal. Mikor kezdtük? ült egy másik látogatóval a folyosón. Látogató, nem ismerem őt, búcsúzott, és elment. Az EA viszonylag normálisnak tűnik. Ha minden jól megy, akkor hétfőn meg fogják írni. By the way, smink nélkül, jobban néz ki, csak nagyon vékony)).
Ilyusha nem vitatkozott az IA-val, mindannyian normálisak a kapcsolatban. Ebből Kuzin és rave. Folyamatosan felhívja, mindenki érdekli az egészségét. Ez minden. Később Varka Tretyakov lett Lera Kashubinával. Egyszerűen hűvös lányok. Lányok, nem fogok sokat írni. Értsd meg, amikor bejutsz ebbe a környezetbe, teljesen más érzelmek és más észlelések arról, hogy mi történik.
Megkérdeztem Oli és Ilyshaire visszatérését, ami nem fog megtörténni.
Igen, Lera Kashubina terhes))))
Irina férje nem néz TV-t, de elmondta neki, és el akarja venni a projektből. Olezhka az iskolában rendben van. Általában minden rendben van. Nem mondhatok többet. Vásárolt IA virágokat, gyümölcsöt. Felemelték a szellemét. 2,5 óráig ültünk.