21 A kérdés, hogy minden vasárnap fel kell kérdeznie magát
Az életben minden kérdéssel kezdődik.
A kérdés az, hogy olyan, mint egy iránytű, amely a célpontra mutat.
Ha kérdés merül fel, akkor elégedetlenség van valamivel és vágyakozással, vagyis valami elérni.
A kérdésektől kezdve tudatosul a jelenlegi helyzet, majd a probléma megfogalmazása, a megoldásváltozat megválasztása, a cselekvések és végül a cél elérése.
Vannak olyan kérdések, amelyek kifejezetten az Ön élethelyzetéből származnak.
És vannak olyanok, amint azt mondják, örök kérdéseket, amelyeket folyamatosan rendszeressé kell tenni.
Mindenkinek alkalmasak. És ezekre adott válaszok sokat segítenek az életed javításában és megoldásában.
Ha őszinték, és a válaszok után fogsz cselekedni.
Ezért 21 kérdést ajánlok fel Önnek minden vasárnapra.
SINGLE NUANCE - jobb, ha friss elmével kérdezd meg magadtól. Vagyis szombaton jó pihenés a mindennapi munkából. És vasárnap már önellenõrzést végeznek.
1 - Milyen új ismereteket szereztem és mit vezettem be ebből.
A siker titka egyszerű - minden nap előrelépést tesz. És egy év alatt eléri a célt, vagy 365 lépéssel közelebb kerül hozzá.
Az új információ pedig gyorsabbá, könnyebbé és hatékonyabban halad.
2 - Legnagyobb sikerem egy héten belül.
Ha visszanézel, és javítja az eredményeit, önbecsülést és bizalmat vet fel. A befejezett üzlet erősebbé teszi. És a hangsúly erre még nagyobb hatást fejt ki.
Ha nincs eredmény, akkor itt az ideje, hogy megkérdezzük magunkat - miért.
Végtére is, vagy fejlőd vagy romlik.
3 - ahol fékeztem - pazarlott vagy üresjáratot vesztegettem.
Mindenki ezt megteszi. Még a milliomosok is. De a sikereket azok érik el, akik időben észlelik, és leállítják a féket. Ez a kérdés segít a fékek időben történő eltávolításában és a működés megkezdésében.
4 - Mi az, amit elhalasztok, a következő héten kell lennem.
Minden időben. Egyes esetek szenvedhetnek, és mások nagy veszteséghez vezethetnek, ha nem. Ilyen esetek szinte minden héten.
5- Milyen célt szeretnék elérni a jövő héten, és mit kell tennem ahhoz, hogy elérjem?
Ez lehetővé teszi, hogy megnézzük az egész helyzetet és kiemeljük az azonnali cselekvés prioritásait. Ha van egy cél - a tetteid a legmagasabb szintű tudatosságot kapják.
6 - Van valaki, akinek szeretnék köszönetet mondani valakinek.
Valóban valaki segített neked - egy jó szót, tanácsot, vagy csak támogatott. Kifejezze háláját - talán ez lesz az első lépés egy nagyszerű és gyümölcsöző együttműködéshez.
7 - A legerősebb benyomás a héten.
Életünk az emlékezetből áll. Ha nincs erős benyomás, akkor a hét hiába ment. És úgy tűnt, hogy egyáltalán nem éltél. Hamarosan a mindennapi élet törlődik a memóriából.
8 - Mi akadályozza meg, hogy előre lépjek és hogyan távolítsam el ezeket a zavarokat.
Rossz környezetben, rossz szokásokban, negatív tapasztalatokban, ismeretek hiányában, krónikus sebek - ki vagy mi vonzza magát, nem teszi lehetővé a maximális hatékonyság érdekében.
9 - Mi a 3 fő célom 3 évig.
A hosszú távú célok elemzése minden héten segít az Ön haladásának ellenőrzésében. Vagy, hogy megértsd, hogy egyáltalán nem mozogsz, vagy rossz úton haladsz ...
10 - Van valaki, akihez segíthetek.
Segítségével valaki más a legjobb módja annak, hogy barátaival és kapcsolatba lépjen. Ki tudja - a jövőben ez a személy segíthet Önnek.
11 - Milyen lehetőségek állnak rendelkezésemre.
Új ismeretek, új emberek, új események - lehetőségek mindig ott vannak. És a céljai közé tartoznak. Pontosan határozza meg céljátokat, és elkezdi látni a lehetőségek elérését.
12 - Amit tettem, hogy megtartsam magam a formában és a jó egészségben.
Amikor a szervezet tele van energiával, minden sokkal könnyebb. De ez folyamatosan működnie kell. A megállás pedig az energia csökkenéséhez vezet. Ez a kérdés segít abban, hogy mindig alakban legyen.
13 - Milyen lépéseket tesz el a célok felé, és mit tehetek most?
Ennek a kérdésnek a jelentése egyszerű - azonosítani a 2-3 lépést, amit most tehet. És akkor - a következő vasárnap - a tapasztalatok és az új ismeretek alapján láthatja a következő lépéseket a cél felé.
14 - Attól félek - a félelmeim - és mit tegyek, hogy csökkentse őket.
Minden ember fél valamitől. Ez a kérdés segít szembe nézni a félelmekkel szemben. Ha tudod, hogy pontosan mitől félsz, akkor néha egyszerűbb legyőzni az ilyen félelmet.
15 - Annak eldöntése, hogy melyik ügy fogja előrehaladni a lehető legnagyobb mértékben.
A viharos tevékenységet utánozhatod, eltolhatod a jegyzeteket és értelmetlen hívásokat tehetsz. És tehetsz egy dolgot, és azonnal lépj előre néhány lépést. Határozza meg és tegye meg.
16 - Ki tud segíteni - akikkel találkozni akarok.
A patthelyzet legjobb módja, hogy megtalálja a mentort - aki már elmúlt. Keress egy ilyen személyt, és kérdezze meg tanácsát.
17 - Egy készség fejlesztése a lehető legnagyobb mértékben elköltözik.
Mindig az a tudás, a bevezetése, amely segít a dolgokat gyorsabb, hatékonyabb, olcsóbb ... Ha a válasz erre a kérdésre segít összehasonlítani magukat a több sikeres ember a területen -, hogy ő, és mi nem az enyém.
18 - Mennyi időt töltöttem a családommal.
Mindannyian nemcsak magunknak, hanem a közelünkben lévőknek is élünk. De gyakran elfelejtjük. De semmi sem könnyebb ülni, játszani, csevegni velük legalább egy órát naponta.
19 - Mit csináljak, visszahúz.
Ha holtpontban vagy, és nem érti, hogy mit kell tennie, akkor egy nagyon jó megoldás lehet egy technika - Készítsen egy listát arról, hogy mit ne tegyen
20 - Az, amit én csinálok, teljesen haszontalan az életemben.
Talán érdemes megállítani valamit, és jobb időt tölteni a pihenésre.
21 - Ha a következő hét az életem utolsó volt, függetlenül attól, hogy hol volt a holnap.
A kérdésre adott válasz segít az élet főbb prioritásainak ellenőrzésében.
Ha minden héten igazán válaszol mindegyik kérdésre - új lehetőségeket és kilátásokra számíthat.
Az életedben a tudatosság és az irány növekedni fog.
És fokozatosan az élet mozog, ahol akarsz.
És ahhoz, hogy ez a folyamat minél kényelmesebb legyen, nyomtassa ki ezt az intelligencia kártyát
21 kérdés, amit önnek kell kérdeznie magától minden vasárnap