23 Legbölcsebb Idézetek a nagy dalai láma xiv
Úgy véljük, hogy a dalai láma XIV - tizennegyedik megtestesülése az első dalai láma, akinek a lelke minden alkalommal a halál után kell újra megtestesült a baba. Senki sem tudja, hol a baba megszületik, amelynek az a rendeltetése, hogy legyen a következő uralkodó Tibet, őt keresi küldött egy speciális csoport lámák. A különleges elismerést a rituális találnak egy fiatal fiú, aki kell bizonyos tulajdonságokkal, és adja át a teszteket. Ő át a tudás és a bölcsesség a korosztály számára.
- Ne felejtsük el, a csend - néha a legjobb válasz a kérdésre.
- Mielőtt elítélő valaki, hogy a cipőjét, és adja át az utat, próbálja a könnyeit, úgy érzi a fájdalmat. Befut minden követ, amelyen megbotlott. És csak akkor mondd meg neki, hogy tudja, hogyan kell élni jobb.
- Ha a problémát meg lehet oldani - ne aggódj emiatt,
Ha a probléma nem oldható meg - gond használhatatlan. - Úgy gondolom, hogy ez valóban igaz vallás - jó szívvel.
- Amikor egy személy azt hiszi, hogy minden rendben van rendjén az életében próbál valami csodálatos.
- Ellenségeink nekünk egy kiváló lehetőséget gyakorlat türelmet, kitartást és az együttérzés.
- A világ nem tökéletes, mert nem tökéletes.
- Ne feledd, ez nem mindig, amit akarsz, akkor tényleg kell.
- Légy hajlandó változtatni a célokat, de soha nem változik az értéke.
- Ha tud segíteni, segíteni. Ha nem, legalább ne árts.
- Jólét jön intézkedések révén, nem azért, mert az ima.
- I - Szakmai Gull. Rábukkantam egy csomó nehézség az életemben, és hazám, és jelenleg a kritikus időszakban. Mindazonáltal én sokszor nevetni és nevetni én ragályos. Amikor az emberek megkérdezik, hogyan találom az erőt, hogy nevetni egy ilyen helyzetben, azt felelem: Én vagyok egy profi Gull.
- Légy kedves, amikor csak lehetséges. És ez mindig lehetséges.
- Soha nem fogjuk létrehozni a környezettel harmonikus, még nem egyeztethető össze magát.
- Néha, ha azt szeretnénk, annyira enni egy sütit, és nem lehet - Vajon. Mi több, Istennek tetsző? A dalai láma örült? Vagy enni csak mi szükség van? És eszem egy sütit.
- Arrogancia sohasem jogos. Ebből származik az alacsony önbecsülés, vagy ideiglenes, felszíni eredményeit.
- Planet nem kell nagy számú „sikeres emberek”. Planet nagy szüksége békeszerzők, gyógyítók, restaurátorok, mesemondók, és a szerelmesek mindenféle. Szüksége emberek mellett, akiket jól élnek. A bolygó olyan emberekre van szüksége erkölcs és a szeretet, hogy majd a világ biztonságos és humánus. És ezek a tulajdonságok kevés köze van a „siker”, amint azt a mai társadalomban.
- Szerelem a legtisztább formában, és a fenséges - egy erős, abszolút és feltétlen vágy a boldogság egy másik személynek. Ez szívből jövő vágy, amely nem függ attól, hogy az adott személy kapcsolódik hozzánk. A téma az együttérzés nincs köze a valláshoz. Ez az univerzális dolog, egyetlen feltétel az emberi faj túlélését.
- Nem ünneplik a születésnapokat. Számomra ez a nap sem különbözik a többitől. Bizonyos szempontból, minden nap - a születésük napján. Felébredsz reggel, minden friss és új, és ami a legfontosabb, hogy ez az új nap, hogy ha valami fontos.
- Mindannyiunk feladata az egész emberiség számára. Ez az én egyszerű vallás. Nincs szükség templomokra, nincs szükség bonyolult filozófia. Saját agy, a szívünk - ez a mi templomunk; Filozófiánk - a jóság.
- Ha Isten azt akarja, hogy boldog, ez hozza meg a legnehezebb út, mert az egyszerű módja annak, hogy a boldogság nem fog megtörténni.
- Mit keresel? Boldogság, szerelem, a nyugalmat. Ne keressük őket a másik oldalon a föld, akkor gyere vissza csalódott, szomorú, megfosztva a remény. Keresse őket a másik oldalon maga a mélyben szívét.
- Minden reggel felébredek, kezdje egy gondolat: „Ma nagyon szerencsés - felébredtem. Élek, én ezt az értékes emberi életet, és nem fogom elvesztegetni. "
Marketium - pozitív, inspiráció és lifehack
Kattintson a Like, →
hogy jobban
álláshely Facebook.