6 hektáros erdei faanyag hasznos tulajdonságai

"MOKRITSA" gyom, kerti orvos és kulináris élvezetek

Mindegyik kertész, teherautó-gazdálkodó, legalább egyszer megtalálta a telken feltűnő gyomnövényzetet (csillagképet). Ő gondosan mozog a földön, a csillag csillaggal díszíti a szemét, de megszabadulni ettől nagyon nehéz.

A Mokritsa egy igazi zöld gyógyszertár, amely hasznos a konyhában, fürdésben és kezelésben.

A tetvek valódi neve közepes csillag, azokban az emberekben, amelyeket szeretettel neveznek szív- és kanárifűnek, valamint - szalonnának és nyálkásnak.

Így mindenütt jelen van az egyedülálló tulajdonság - minden időben, még egy ködös reggelen, még egy forró délben is, lédús és nedves marad, vizet hoz a földből és a levegőből.

Éppen ezért, hogy kizárják, a kert nagyon problémás, akkor is, ha minden nap nehéz gyom és dobja ki a síkos kornem.Tem akik érdeklődnek a gyógyító füvek woodlice, fotó mutat szerény növény, mászni a földön, a szép zöld levelek és finom fehér virágok.

Sok nyári lakos megerősíti - ha a hullámzó órák egészen 9-ig tartják a virágokat szorosan lezárva - egy nyári eső.
Nagymamáink és nagyanyáink mindig is tudták: a mokasin kiváló remegés a remegő idegek számára. Az idegrendszer gyógyítása és a napi városi stresszek elfelejtése nem csak a földön dolgozik, és friss földi levegő segít, hanem mokkaszin infúziót is.

A klasszikus recept: egy evőkanál levél és a szalonna szelet finomra vágva, öntsünk egy pohár forró vizet, és ragaszkodunk hozzá néhány óra, majd szűrjük.

Igyál egy antidepresszáns - naponta kétszer fél csésze és még egyszer - ugyanazon a noch.Etot mokrichny recept segíteni fog, ha rossz szív és vértisztító.

A hematopoietikus rendszer szempontjából különösen fontos a mocryca - a terápiás tulajdonságai segítenek a hemoglobin növelésében, és a moccasin infúzió különösen ajánlott a nők számára a menstruáció során.

A Mokrytsa egy E, B és C vitamintároló, különböző savak és elemek, ez kiváló helyreállító eszköz. A hideg évszakban az immunitás növelése érdekében egészséges, nedves teát fogyaszthat: két evőkanál szárított gyógynövény keményítőt fél liter liter forró vízhez, és egy órát egy thermosz palackban süt.

Ha szükséges, adjunk hozzá mézet, fahéjat, szegfűszeget és gyömbért - egy ital lesz nagyon illatos, és csak vozrastet.Interesny idő: homeopata ajánlott tea főzetét tyúkhúr első 20 percében a fedél nem záródik - vagy fű „megfojtja” és a gyógyító tulajdonságait elpárologni.

A Mokritsa meglepetésekkel teli fű, gyógyhatása nagyon változatos. Az emberek körében különösen tiszteletben tartotta a gyulladás eltávolítására és a daganatok kivédésére való képességét.

A fáradt és vöröses szemeket mochrikus kivágással lehet öblíteni - a hatás nem rosszabb, mint a híres áfonya vagy illatos kapor.

Ha tavasszal és nyáron nem jön ki a dacha-ból, első kézből fáradt izmok és ízületi fájdalmak vannak az aktív nap után.

És itt, hogy segítsen fű fatetű - előnyei és hátrányai annak már ismert hosszú ideig, ezt használtuk arthritis, arthrosis, zúzódások és rándulások. Mert zúzódások, akkor egyszerűen rögzítse az apróra vágott fű a fájó helyet, nyakkendő egy zsebkendőt, és hagyjuk egy pár órát.

Ha problémája van a kötések tanácsos inni klasszikus infúziós Stellaria negyed csésze naponta, és több - vegye vannu.Mokrichnaya fürdő: jar 0,25 ml száraz 0,5 l vagy apróra vágott friss woodlice zaparivat liter forralt vízben 15-20 percen át egy törülközőt, öntsük a fürdőbe. Az eljárás legfeljebb 20 perc!

Ha otthoni orvosi szekrényében makrélafű telepedik meg - előnyös tulajdonságai kellemesen meglepik, és az ellenjavallatok még jobban meglepetést okoznak. A csillagok szinte semmilyen veszélyes tulajdonsággal rendelkeznek (feltéve, hogy óvatosan figyelik a dózist, és nem iszik nagy mennyiségű csodafű).

Van egy figyelmeztetés is - a moccák észrevehetően csökkenti a nyomást, ezért jobb, ha abbahagyjuk a hipotenziót az ilyen kezelésből.

Fatetű - a növény, amely szereti a nők, mert a tyúkhúr - kiváló kozmetikus ritka profilya.Pri támogatás feltűnő fű könnyen megszabadulni a repedt sarkú, bőrkeményedés és tyúkszem,

Ha egész nap a földön dolgozik, csak szalonnát választhat és levegőt hozhat. És a lába puha, és a bőr hasznos.

Este, csak mossa meg a lábát, elterjedt kövér gyerekek tejszínt, és tegye a gyapot nosochki.Esli éjszaka villa az Ön számára - ideje, hogy feküdjön egy függőágy egy könyvet, a recept is egy kis változás: az azonos zoknit, de apróra vágott fű mokrichnoy vnutri.Chetyre óra pihenés, majd egy lábfürdő, egy kedvenc krém - és készen áll!

Ha a bőrrel való probléma súlyosabb: allergiás kiütés, kis sebek, vagy akár forrók, fürdés nedves bogyóval és zsinór segít. A 3 liter víz - 2 csésze gyógynövény, forraljuk, 2 óra ragaszkodni, majd öntsük a fürdőbe.

Nekem az ágyon, ő maga jött!))) Nem értettem, mi az. De gyönyörű, úgy döntöttem, hogy meg kell. De ő betöltötte az egész virágágyást. Még megpróbál kijutni a virágágyból. Nem engedem tovább a virágágyásoknak! Ott portolak nőtt tőlem, ő fulladt meg. Csak valamilyen okból nem virágzik nekem. És a hasznos tulajdonságok történetének köszönhetően. Nyári használatra készül.

olegbutirin, A napos idő. Mi is küzdöttünk ezzel a fűvel. Még nem próbálta alkalmazni gyógyászati ​​célokra. És egy alacsony íj ez a gyógynövény, a szivárgás és a mastopathia, kiveti a szennyeződést a sebekből. lágyítja kolloid varratok a műtét után, hogy valaki azt mutatja, bypass műtét lehet a szívre, a megfelelő időben vétel elkerülhető a műtét .u bátyám arra utaló jelek operatsii- én már elhitették a fűben, és inni a gyógytea - a műveletet már nincs szükség, és ő nevet - azt mondja, hogy ő kora tavasztól a fűbe költözött, és a kert tiszta volt. élve. A vér is jól tisztítja az onkológiai besugárzás után. Azt a betakarítás, és a nyers (fagyasztott zsákokba a fagyasztóba, valamint föld Ahhoz, hogy 700 gr.Bankya száraz fű megszáradjon a felső lapot 4 el.plite -. 1, és tegye a sütő ajtaját kissé megnyílik valahol a 08 mm-es - 1 cm legyen egészséges.

Remélem mindannyian Pszkov régió ilyen gond, ez a fertőzés mélyen gyökerezik, mert átveszi root és virág magok. Elkezd nőni a fejében, borsmenta, gyorsan növekszik az ősszel ne szakadjon ki a földből, a kis sárga virágok nyílnak a nyár lehet gyűjteni négy „aratás” helyébe a quinoa és woodlice. Nem tudom a képek, de beírhatja a nevét az internet, mint ez a fertőzés az úgynevezett latin, nem tudom, de a szülőhelye ennek a gyógynövény Dél-Amerikában, a köznyelv „amerikai”, az internet válaszol.

Irina, milyen rémület! Mokritsa vagyok fehér virágokkal, de még sohasem láttam. Novoszibirszkben él. Valószínűleg még nem érte el. Tudom, hogy a hamis pénzverde ugyanazokkal a levelekkel, mint a menta levelekkel, de fehér virágokkal is. De mérsékelten növekszik.

Kapcsolódó cikkek