10. fejezet Hildesheim Rose - kísértetek Zamoskvorechye - Anna Knyazev - az otthoni könyvtár

Remélem sokszor tekintik intelligens, művelt nők megtévesztette magukat, figyelmen kívül hagyva a józan ész és az elvek a jó ízlés. A legelején, amikor a dolog még fogant, papír, rendezett akart leginkább. Az egyik ruha elegyítettük izolálása a csípő, nyitott hátsó, magas nyakörvek, hímzett szegély és orr a vállát. A megfelelő pillanatban jött a támogatás a Hope. Keresztül a látását, és a képesség, hogy nyomja meg a „pánik gomb” a folyamat szabják sikerült elkerülni hibák. Mégis néha történt.

Tizenegy órakor, amikor Hope jött dolgozni, akkor sürgősen meghívást a próbafülke.

- Mi történt? - kérdezte.

Igazgatónő mondta röviden:

- Angelica Vasil kabát nem tetszett.

Amikor a hostess Diana vágó kissé visszahúzódott. Remélem mosolygott Ügyfél:

Ez megmutatkozott a kabát tarka selyem.

- Igen ... - fogtam ki reményt.

- Nézd, ez csak szétesik a mellkason.

- Amikor felhívta ezt a modellt, azt mondta, hogy van egy gyönyörű buja mellek ...

Két alkalommal Hope folytatta tanulmányait fit kabát:

- És azt tanácsolom, hogy vegye fel a felső gombot rögzítés a mellkas vonal vagy kicsivel afeletti.

- Akkor a kabát ülne az ábra, mint egy kesztyű.

- De azt akartam, csak egy gombot, a derék vonal - tiltakozott zakazchitsa.

- Így aztán összeesett. Selyem szövet, csúszós, nagyon megindító - egyébként ott nem lehet.

- És mit csináljak?

- dolgozza át a polcról, vagy emelje fel a csat miatt hajtóka. - Hope hozta a gallérját kabátja a központba. - előfordulhat, hogy kapott. De akkor meg kell, hogy dolgozza át a gallér.

Angelica V. megnézte magát a tükörben:

Bement a nappaliba, és telepedett le az egyik székre. Becsukta a szemét, és hátravetette a fejét, eszébe jutott a tegnapi csók és Denis. Álmodozó mosoly jelent meg az arcomon is.

Öt perccel később kijött a kötszer vágó:

- Nézzük alakítsa. Az ügyfél vállalja.

- Ez egy elülső leszálló kezek - Hope lehalkította a hangját: - De nem veszi figyelembe. Ide Sokolov, azt fogja mondani, hogyan kell kiszámítani az egyensúlyt, és vágott egy új kabát. Jó ujjú ültető nagymértékben függ a megfelelő helyzetben a váll varrás a terméket.

- Tehát csat semmi köze hozzá? - kérdezte Diana.

- A kapocs is a hibás. De a hüvely ül rosszul. Szerencsére, a szövet.

Diana volt a ruha a varrodába. A kliens jött ki az öltözőből. A nappaliban van Iraida Samsonovna és követtem őt a kijárat felé. Visszatérve mellékesen megjegyezte:

- Belőle meg kell megszabadulni.

- Mindjárt Cutter? - Hope kérte.

- Túl sok hiba.

- Nagyon jól tudja, kik azok nem történhet meg.

- Azok, akik nem csinál semmit - mondta Iraida Samsonovna.

- Várjunk. Volt néhány jó dolog.

- Te jobban tudod, de ez messze Sokolova.

- Mióta lettél rajongója?

Megszólalt a csengő. Mivel nem vagy nem kívánnak válaszolni a kérdésre, Iraida Samsonovna elment a lobby és hamarosan visszatért kíséri Protopopov és Leo Astrakhan.

- Jó napot. Különös, hogy a ketten.

Protopopov átlépte a nappali és dobta az asztalra a mappát. Visszatekintve, intett Astrakhan:

- Mi vagy te, Lev? Menjünk át.

- Nem értem ... - Hope újra megszólalt.

- Nem kell érteni semmit - Iraida Samsonovna határozottan megfordult, és felállt a közepén a nappali látni. - Azt, hogy meghívta őket.

Iraida Samsonovna igazgatónő azt mondta, hogy menjen, és várja meg, amíg alábbhagy lépések a folyosón, azt mondta:

- Tudom, hogy ellopták a stúdióban, hogy éjjel, amikor a biztonsági őr meghalt.

Volt egy hosszú szünet, amelyben a végén Protopopov megkérdezte:

- Mi az? - kérdezte Iraida Samsonovna elvesztette jelentőségét, amellyel, hogy a nyilatkozatát. - Mit jelent ez a hosszú ideig?

- Amikor megtudták róla? - átírt Protopopov. - Tegnapelőtt voltál biztos a stúdió nem lopott el semmit. Természetesen, eltekintve a merevlemezen.

- Ez az, amit tanultam, csak tegnap.

- Rendben. Ebben az esetben, ha úgy tetszik, hogy jelentse, hogy lopott.

- Először is, flamand csipke terítő. Másodszor, ezüst kanál, "Hildesheim Rose".

- Mi az? - Protopopova hangja ironikus. - Tényleg azt hiszed, hogy a bűnözők megtörték ezt?

- Persze, értem: mivel a ezüstkanalak nem képes megölni egy embert, de az igazi műértő „Hildesheim Rose” - egy kincs. A végén a tizenkilencedik század, Németország. Darab-technológia: kézzel öntve olvadt ezüst az egyes formában.

- Várjon - szakította Protopopov. - Le tudnád írni, hogy néznek ki, és jelölje meg a hozzávetőleges költsége?

- Ezek a kanalak, valamint az összes evőeszköz márka „Hildesheim Rose”, méltó az a tény, hogy a nyél áttört ágak, ahol a végén - egy virág vagy egy félig nyitott rózsabimbó. - Iraida Samsonovna kimutatta mutatóujját hozzávetőleges hossza egy kanál. - Tervezési nyúlik vissza évszázados legendája Wild Rose a falak Hildesheim püspökség.

- Hányan voltak? - kérdezte mohón Protopopov.

- Hat darab. Csomagolt egy fából készült bárka.

- Mi az a bárka?

- Kicsi szép eset.

- Hol van tárolva?

Iraida Samsonovna elment a régi tálalószekrény, kihúzott egy fiókot, és rámutatott, hogy az üres tér között a dobozok:

Ivan Kravchuk nézett a dobozban:

- Mi van a másik dobozban?

- evőeszközök, egy része a gyűjtemény.

Aztán közbe Leo Astrakhan:

- Az ereklye lehet lopni valaki: varrónő, varrónő, vagy egy ügyfél.

- Lehetetlen, - tiltakozott Iraida Samsonovna. - Administrator minden nap használja őket. Ő fedezte fel a veszteség csak tegnap, amikor tea készítéséhez az ügyfél számára.

- Mennyit őket kerülni?

- Azt hiszem, nem kevesebb, mint százezer.

- Miután beszélt a terítő - Recall Lev Astrakhan.

Iraida Samsonovna lesütötte a szemét, összeszorította a száját, és egy kis szünet után, beszélt tompán:

- Vintage kerek terítő, keretezett legfinomabb flamand csipke. Úgy nyúlik vissza a kezdete a múlt században. Ez a csodálatos dolog, amit örökölt az anya, és kezdetét jelentette egy nagy gyűjtemény.

- Ha a terítő út - szólalt Protopopov - mit hazaérsz nem rejtett?

- Ott van, és tároljuk. De előtti napon hoztam ide, közvetíteni, hogy a kiállítást. Tettem a polcon, és a szakterületen nem volt.

- És a ruha maradt a nappaliban? - Hope kérte.

Iraida Samsonovna nyögött, összekulcsolva kezét maga előtt:

- Megbocsátok magamnak nem tudok!

- fehérített vászon, fél méter átmérőjű. A szélessége a csipke szélén - huszonöt centiméter. A díszítés szét scrollwork és virágfüzérekkel - szűzérmék hölgy fejét. A megkülönböztető jegye - a betűk «G» és «R» egy csipke anyag. Valószínűleg terítő készített az európai arisztokrata. Értékét nem lehet eléggé hangsúlyozni!

Ivan Kravchuk elővett egy zsebkendőt, és kifújta az orrát hangosan, majd megsimogatta a bajuszát. Minden csendben várt, amíg Protopopov megnégyszereződött megállapítják egy zsebkendőt. Végül azt mondta:

- ereklyéi kell sokkal jobban védett.

Szúró szó a soha nem látott kitörést a bűnözés, hogy Protopopov maga kell, hogy jobban működnek, készen álltak, hogy esik az ajkai Iraida Samsonovna de remélem, előtte, mondván:

- Biztos vagyok benne, megtalálja mind.

A beszélgetés folytatódott, és beköltözött a konstruktív irányba. Iraida Samsonovna válaszol kérdésekre, Ivan Kravchuk. Miután meghallgatta őt, Astrakhan mondta:

- Nem tudom elképzelni, hogy a nagy ember, a rabló egy teáskanál és egy darab régi ruhát.

- ez világos számomra, hogy nem megy ez, - mondta Protopopov.

- Az Ön véleménye szerint, hogy miért jöttek?

- Ebben a kérdésben nincs válasz. Én jelenleg foglal egy másik ötlet. A rablók között valószínűleg ...

- ... volt egy nő? - folytatta a gondolatot Asztrahánhoz.

- Jól van! Caught on the fly - dicsérte a Protopopov. - Annak ellenére, hogy megszökött a fogva tartás, de a markolat maradt.

- Nem futni, - Leo komoran.

- És ez hogyan tetszik.

- Mit jelent - egy nő? - kérdezte Iraida Samsonovna.

- Úgy látszik, eljött az ideje, hogy kiválassza a legjobb!

- Aligha - Astrakhan mondta. - Megragadtam az első dolog, hogy felbukkant a kar alatt.

- Szeretném, hogy nézd meg.

- Én is. - Protopopov órájára pillantott. - Ha ez minden, amit kell menni.

- És mit csináljak? - Iraida Samsonovna zavaros.

- A baj megtörtént, és van mit tenni. Írja le részletesen minden, amit elloptak. Legközelebb, amikor bejövök, akkor add nekem a listán. Adj pontos leírása egy esélyt, hogy megtalálja a kanalat.

Ivan Kravchuk Protopopov maradt. Astrakhan, éppen ellenkezőleg, továbbra is, mintha a beszélgetés nem volt kész rá.

- I - A boltban - mondta Iraida Samsonovna és pillantva lánya maradt.

- Azt akartam mondani, köszönöm - mondta a Astrakhan.

- A kérdésre, hogy kérdezte az újságíró, ha a TV riporterek rohant itt.

- Voltál már itt? Nem látlak.

- Nem számít. Riporter Azt mondta, hogy az első hajtott a stúdió személyzete „Pulp Channel”.

- Voltam ott. Üzenet eltűnéséről Rybnikova jött a stúdióba során az élő közvetítés. Hívtam egy nő.

- Megígértem, hogy dobjon neki egy hívás eredménye.

- Mit gondol, miért történik ez?

- Ahhoz, hogy hozzon létre egy botrány, hogy veszélyeztetné párt jelöltjét.

- Ő is, és a nappali már ott van, - mondta Nagyezsda.

- És ez egy vitás pont.

- Selivanov maga mondta Rybnikov elrabolták és esetleg meggyilkolták.

- Ő csak használt a helyzetet a saját javukra. Miután értesült a hívást a stúdió, sajtótájékoztatót tartott. Tény, Gennagyij Petrovics úgy véli, hogy az egész dolog a portfólió.

- Mit jelent?

- Ez volt a pénzügyi dokumentumokat a választási kampány. Lehetőség van arra, hogy miután elvesztette őket, Rybnikov úgy döntött, hogy eltűnik.

- Miért mondtad el? - Hope összerezzent. - Ismét a saját? Hányszor, nem vettem ezt a portfolió! Mit gondol, ha ismételni, egyetértek negyvenszer? Ne várj!

- Nem kell, hogy vicc! - Hope kezdett mérges. - Elszököm ügyfelek, mert ez a hype.

- botrányok, mint a hír - a romlandó termék. Egy héttel később, mindez lesz elfelejteni.

Az arckifejezése hirtelen megváltozott, mintha eszébe jutott valami:

- Ki fogja érteni. Azon a napon, eltűnése Rybnikova itt repülő drone.

- Honnan tudja? - kérdezte Astrakhan.

- Persze, hogy nem látta, ki futott?

- Nem, nem vettem észre.

- Nos, köszönöm, és ez.

- Látod, - Hope elmosolyodott. - Ahogy ígértem, miután segített neked.

Már megfordult, hogy távozzon, Leo megfordult:

- És ha úgy találja, hogy az úgynevezett tévében?