18 figyelemre méltó kijelentést karok

Nem titok, hogy a legtöbb ember szeretne adni és kapni egy ölelés, mert ez teszi őket jól érzi magát egy kapcsolatban.

1. „Egy ölelés, mint a bumeráng - jön vissza azonnal.” # 8213; Bill Keane
  • „Ha mérges egy szeretett, csak ölelni. Akkor is, ha nem akarja ezt. Nehéz haragudni, ha valaki megmutatja, hogy szereti, és ez az, ami történik, amikor ölelni egymást. " # 8213; Walter Anderson
  • „Tudom, hogy egy jó erős ölelés nagyobb teljesítmény, mint ezer értelmetlen szavak.” # 8213; Ann Hood
  • „Embrace - mosolygott a kezüket.” # 8213; Terry Gillemets
  • „Embrace segít érzem magam minden nap.” # 8213; Kathleen Keating

• „Adok az égen, és átfogja az univerzum barátságunk, ami nem ismer határokat.” # 8213; Bradley Chico
  • „Néha minden, amit tehetünk -, hogy ölelni egymást, őszintén szeretnének része a fájdalom át nektek.” # 8213; Richelieu Goodrich
  • „Szeretem, hogy tudják az emberek, és tudom, hogy számukra ez néha nehéz, hogy jöjjön hozzám, és bemutatkozásra, így amikor odajönnek hozzám, megragadom és ölelni őket. És tudod - ez teszi a napot. És kapok ettől a pozitív energiát. " # 8213; Nicola Formichetti
  • „Semmi sem lehet hasonlítani az anyák fegyverek.” # 8213; Terry Gillemets
  • „Azt akarom, a házam barátságos menedéket, ahol bejön a hideg, és kap egy nagy meleg ölelés.” # 8213; Katie Bramley

• „A világ körülöttünk - ez zavar. Úgy tűnik, hogy minden emberi élet egyre nehezebb a nap. Ezért annyira fontosak puszit és ölelést minden nap. " # 8213; Kevin Nash
  • „A kor előrehaladtával, akkor kap a pontig, ahol szeretné, hogy ne küldjön embereket ütni, és ölelés nekik.” # 8213; Vin Diesel
  • „Imádom átölelve. Ha én egy polip, tudtam ölelni 10 ember ugyanabban az időben! " # 8213; Drew Barrymore
  • „Nagy dolog, hogy hat gyermeke, mindig lesz valaki, aki akar ölelni, és azt mondják:” Apa, szeretlek. " # 8213; John McEnroe
  • „Mielőtt a hosszú élettartam, és minden rendben lesz, amíg továbbra is szeretni és elfogadni egymást.” # 8213; Yoko Ono
  • „Mindenkinek szüksége van egy ölelés. Ezek felgyorsítja az anyagcserét. " # 8213; Leo Baskegliya
  • Tetszik? Küld: