03 - Ez egy olyan szakma vagy életmód (történetek a mentő)
Saját feladatai közé tartozott: mosógép szalonok alulról felfelé 3-szor havonta, és biztos, mindegyik után hányás és a vizelettel; be- és kirakodás orvosi berendezések # 40; minden este 23.00 körül autók teljesen kirakodni # 40; 7 db. # 41; mindegyik hívás, akkor töltik újra és újra visszatérő csapat terheletlen # 41;. Az udvar akkoriban nem őrzött, kivéve természetesen, egy kóbor kutya. Utaztam minden felhívja újraélesztés csapat vagy hív, ahol a beteg ismert, hogy hazudik. Esténként - ápolási rákbetegek # 40; a gyógyszer bejuttatására 41 #;. Mindez természetesen - az egész Moszkvai terület, a csere gázpalack a hardver, és így tovább. több.
Amikor belépett az intézet - Nem tudom pontosan - Azt akarom, hogy egy orvos, és amikor jött, hogy „hamarosan” rájött -, hogy pontosan az enyém, és elkezdett felkészülni a jövőbeli szakma: mastering gépek manipulyatsii.Sam vagyok egy családi orvosok és a fogalom a gyógyszer én így folyamatosan kérték orvosi és egészségügyi hülye kérdéseket. De nem veszi sértésnek - segített választ, bízom benne, hogy tudnak. A zenekar jó volt - valaki tudta a gyermekkorból, hogy valaki barátokat munkahelyen - csodálatos volt.
Aztán KTOF szolgáltatás - 3 év nem volt hiábavaló! Vissza sétáltam 3 hónap és a „higiénia” újra. De most már nem volt egy fiú az iskolában, nem tudom pontosan, mit akar. Belépett a szoftver 2 MOLGMI # 40; később SMU # 41; tanult délután dolgozott aránya 1,5 - minden sikerült semmit! Még sikerült férjhez!
A munka, az élet több móka - a feladatmeghatározás, a menü elosztott nagyon pontosan. Miután egy 4 éves átment feldsherom.Zhizn folytatjuk!
Felhívjuk az intenzív osztályon. Tervezett - kész! Miután az intézet belép a rezidensi aneszteziológia és Critical Care Medicine a UC elnök RF.Vse csodálatos - csodálatos tanár! Ebből rezidens vagy rúgott az 1. féléves vagy előkészített osztály szakemberek. Folytatás intenzív tanulás, együtt a munka és a kereskedelmi mentőt hívott „gyógyhely”, és érezd, nem tudtam megállítani!
Helyen megelőzve a „kiváló”, elosztott az én nagy vágya az újraélesztés csapat ugyanabban a „rendszer” A brigád állt: intensivist, kardiológus, mentős 2 - orvos, vezető! Tanterem berendezések, orvosi asszisztens - szakemberek, a gép - „Chevrolet” .pro „függő” önmagában nem fog írni - azt fogja mondani, egy dolog - az emberek érdekesek. komplex, magas, botrányos, de „nyárspolgári” senki sem tartott.
Mi jöhet, és írjon a kórelőzmény Egy bizonyos MP Gos.Dumy feleségét, hogy ő minden nap „gyors”, különböző ürügyekkel, ijesztő, és valójában kiderült, hogy ő csak egy „doznyak” kell!
Azonnal - leválás a klinikáról, és írni egy töredéke! És mégis - a végén az ő politikai karrierje, és minden egyéb kiváltságokat.
Úgy működik, nagyon - tényleg működik lélegeztető-altatóorvos - ezeket az embereket menteni! Igen, nem számít semmi, csak dolgozott egy speciális. Továbbra is jó szórakozást - prozdniki jegyezni egy nagy út! A legérdekesebb az, hogy nem egy panasz a betegek számoltak be. A főnökök a hegy álltunk: szokatlan hadviselés nem volt reggel. Voltak 5 perc, ahol mindenki jelentési csak orvosi rabotu.Kazhduyu péntek - érdekes, szükséges, tájékoztató konferencia az új felszerelések, gyógyszerek és mások olvasni a jól ismert emberek az iparban ..
Ez mind a tény -, hogy mindent megtettek a helyzet nebylo felesleges naplók, stb Az orvos még gyógyszereket sem festeni! Én voltam felelős - ellenőrizze az összes reggel Anesztézia és újraélesztés berendezés az autóban, és ha szükséges, a rendelkezésre álló eszközök és nem érhető el menteni egy férfi egy hívást!
Gyakran képes, látszólag a leginkább reménytelen esetek.
És ha kapsz egy hívást a kereskedelmi beteg # 40; ott voltak azok, és fizeti őket külön-külön # 41; és beteg magozott vagy magozott kezdődik, hogy durva vagy „ujjak rastopyrivat”, mint a „Kifizetem,” ők fejlesztették ki és ment: lemondás nem az ellenőrzés és a panaszok, nem hallok semmit!
Ez az első az összes - sokkoló vésett be a memóriába. Aztán elkezdtem a csoda - de mit tegyek? És egy időben voltam a hívást kérte a gyermek, „Ön egy orvos? És azt gondoltuk, a” mentő „Néhány ápolók dolgoznak!” És szemét glupenkemi clap-clap.
Gody.Naselenie Hamel ment minden nap, diszpécserek középpontjában az acél, valószínűleg külön fizetniük a hívások száma, a hatóságok brutálisan. Egyik fiatal szakember, aki kijött az iskolából, nem megy pst. Toborzott más városokban - a rendes srácok, akik tudják közötti prochim.Foru sok lehet adni!
Ez különleges helyet foglal el a halál kés részeg csodálatos ember és az orvos, aki csak megfordult 40! Még a családja nem volt ideje, hogy! Anya és apa maradt! A hívás banális - „ZH40 az utcán eszméletlen.” Megérkeztem - egy másik részeg, majd mellette a másik pedig egy nagyon hosszú kést.
Mi demonstrációt tartott pampeznye temetés, Kozlov 13 # 40; csak # 41; s adott. És minden alkalommal zabyli.Pervoe fegyvereket és dobozos ember ment, majd a „mobiltelefonok” van éjjel egyedül lesz stavit.A mi az értelme? Megölték nem volt ilyen későn, könnyű volt 22.00! És ebben az esetben nem.
Általában vezetés 8,00-8,00 nélkül versenyeken. Gorge a szív nem kap, azt mondják, # 40; ez egy vacsora 19.00 kérésére „kifejezés fekélybetegség senki sem halt meg Ride kihívás!” # 40; alkalom: zh25 gol.bol # 41 ;. vagy „inkább nem kapsz ebédet # 40; 17,00 # 41;, amit megfosztják díjakat „Jó, de nem minden a kollégák, természetesen, vannak együttérző -” Nos, mit csinálsz - vacsorázni " # 40, # 41 5,30!
És azt hiszem: „Nos, ki vagyok én, és aki most nekem ez a munka, amikor az emberek valóban rászorulnak a gyorssegély, hogy nem tud, és azt zamette - nem a mi hibánk!”.
By the way, a tanúsítás és a képzés - ne engedd el! Miközben dolgozom IO Art. orvost. Átmentem egy csomó kéri az alkalmazottak tanfolyamainak - szinte minden megtagadva - senki sem dolgozni! Sam letette a tanúsítás és készségeiket saját osztálya 9000 TR egy kis kedvezményt. Bemutatta a csekket szülőföldjére „03” - nem fizetett. De mivel mi igényes egyre kevesebb és kevesebb pénzt!
Továbbra is sokat beszélnek, és részletesen, kezdve az autó, a berendezések, amelyek nem állja meg a helyét, „minősítés” egyes alkalmazottak, számunkra a közvetlen és a magasabb hatóságok, betegek, stb és emeli a fő kérdés: „És hol dolgozom És mit dolgozik?” Vagy ez csak egy életmód változás.