20 ízletes és édes plombák festményei külföldi mesterek - mesterek Fair - manuális
Formájának kreativitás
Festés, rajzolás
Bevallom őszintén, hogy én macska rajongó, és még valahol mániákus :)
A macskák jó és más - kis és nagy, laza és kopasz, vörös és fekete, fajtiszta és korcsok, a saját és mások, otthon és az utcán, kiscicák és idős emberek. A lista folytatódik :)
Igen, és hogyan nem szeretik őket, ezek a kecses, gyengéd, független, idegen, murchatelnyh, kecses, büszke, elragadó, gyönyörű teremtmények?
Itt nem tudom mi van, de én egyáltalán, kivétel nélkül, minden Kotofey szokatlanul szép. Nos, nincs csúnya macskák. )
Az én megáll a kioszk macska életét. Megyek megetetni minden nap, és néha azon kapom magam, azt gondolva, hogy valaki, akit úgy tűnik, csúnya - régi, nem túl tiszta és jól táplált.
De Istenem, ha látná a szemét! Hihetetlen, tiszta, áttetsző zöld, még türkizkék! Őszintén szólva, én soha nem láttam. ) Nos, hát nem szép?
Nem csoda, hogy oly sok művész ajánlotta festmények ezen a mesés lények.
Ez minden, amit kell azt. ) Szeretném megosztani veletek egy kis része a gyűjtemény, amely hagyományosan az úgynevezett „A macskák a művészetben.”
Thai művész Chatchawarn Ruksa
Amerikai festő és könyvillusztrátor Drew Strabl (Drew Strouble)
Amerikai művész Lowell Herrero (Lowell Herrero)
Japán művész Shozo Osaka (Shozo Ozaki)
Lengyel művész Eva Ludwiczak (Ewa Ludwiczak). Jelenleg él és dolgozik Berlinben.
Angol művész Frank Paton (Frank Paton)
Kínai művész Gu Yinchzhi
Kanada Bilodeau Lucie (Lucie Bilodeau), most él az Egyesült Államokban.
Amerikai művész és illusztrátor Jean Bradbury (Jean Bradbury)
Antonio Capel (Antonio Capel) - Spanyol realista
Köszönöm, hogy ossza meg velem az öröm a szem elől ezt a szépséget. )