9. Egy fontos részlet, amit lehet, hogy kimaradt az első sorozat a szezon 7 of Thrones játék
Az elején a hetedik évad a show „Game of Thrones” sikerült, hogy kérem a közönség, és hangos összejövetelek, és epikus csaták. De nézzük a figyelmünket, hogy a kisebb részleteket, hogy esetleg kimaradt.
A cím a "Queen of the Ashes" használták kétszer viták során Daenerys stratégia
Amikor taktika, hogy király Landing erő javasolták - a hatalom sárkányok, persze - Tirion gyorsan lebeszélte Khalis, mondván, hogy az utolsó dolog, amit akar -, hogy éget a város le. Elvégre, ha az egyetlen dolog, ő lesz jobb, ez a por és hamu.A negyedik epizód a harmadik évad volt, sugárzott talk „zárt ajtók mögött” között a szarvas és a Varis, hogy ki tartozik a hűségüket. Waris figyelmeztette a királynő Tövisek árulás Kisujj.
„Úgy néz ki, mint a királyság van, ha én lehetnék a király hamu” - Waris esett a beszélgetés.
Daenerys amikor találkozott John Snow gondolta, hogy tettei lenyűgöző
Melisandre mondta Denis minden eredményét a King of the North, és elmagyarázta, miért is lehet az Ígéret Prince prófécia.„Ahogy az Úr parancsnoka Éjjeli Őrség, elengedte vad délre a falak, hogy megvédje őket a nagy veszélyben - mondta a Red Woman -. Mivel a King of the North, aki egyesítette a vad és a házakat az észak-, hogy így együtt küzdenek ellene a közös ellenség.”
„Úgy hangzik, mint egy intézkedés leírását ennek az embernek” - mondta Daenerys.
Ez majdnem ugyanaz, mint a Sam Turley mondta Aemon az ötödik évad.
„Bár Daenerys tartja Bay rabszolga kényszeríteni ellene, és keljetek fel a külső és a belső, - a levél szerint -. Azonban ő nem hajlandó elhagyni, amíg a szabad egykori rabszolgák nem garantált.”„Ez úgy hangzik, mint a cselekmény egy igazi nő” - mondta Sam. Egyértelmű, hogy az írók próbálnak tölteni, amennyire csak lehetséges párhuzamot anya és a Dragon King of the North.
John megragadja Pinky „gallérját”, és ez közvetlen tükrözés ugyanazon az ülésen, Ned és Pinky az első szezonban a show
Pinky majd John a kripták a Deres, ahol van egy síremlékét Ned Stark (és húga Lian, Jon Snow édesanyja). Ha a kisujj nem áll beszél a szerelem és a Catelyn és Sens. John nem tudott ellenállni, és megragadta a „tarkó” gyűlölet a falnak. Semmi, mint?Catelyn pinky elbújt az egyik bordélyok, amint megérkezett a király Landing. Amikor ő vezette Ned egy olyan helyre, ahol egy nő lehet távolítani, és azt mondta, hogy a felesége bent van, Stark dühös Pinky tűzött a falra.
Mint látható, a Starkey erősen aggódik a családja becsületét, és nem tűri, ha valaki, mint Petyr Baelish megpróbálja tisztátalanná.
Arya találkozás Nimer végződött keserű búcsú. Ha Arya azt mondta: „Ez nem igaz”, emlékeztetett a beszélgetés apja
Arya Nimer felajánlotta, hogy menjen vele, hogy Deres, de sajnos, kénytelen volt végignézni, ahogy a termesztett lyutovolchitsa ki az új állományt. Ez Arya szomorúan elmosolyodott, és azt mondta: „Ez nem te vagy.”Arya nem jelenti azt, hogy szó szerint azt jelentette, hogy lyutovolchitsa már nem volt egy kisállat, amely követte volna a lányt, de a lány már nem volt szabályokat követte volna, hogy kövesse a nemes hölgy.
Visszatérve az első szezon, Arya és Ned beszélt a szív róla jövő, mint egy nő, hogy amit a jövő határozottan elutasította.
Amikor Ned mondja Bran nőnek fel, hogy ura Deres, Arya megkérdezi, hogy lehet egy lord. „Hozzám jössz feleségül Lord és kezeli a kastély - megfelel a lánya Ned -. És a fia lesz lovagok, hercegek és fejedelmek.”
„Nem én voltam” - mondja Arya.
Showrunner hogyan magatartás Arya az első szezonban epizód érintenek Nimer a hetedik.
„Arya nem” háziasított „így logikus, hogy ez nem lesz egy farkas is” - mondta showrunner DB Weiss.
Színész játszik Deacon Tarlev megváltozott
Tom Hooper (Billy Bones a „fekete vitorlák”) most játszik a sorozatban Tarly Deacon - öccse Sam.A hatodik évad azonban Deacon másképp nézett.
Ebben a jelenetben játszott Deacon Freddie Stróma.
Jaime felhívja az első Deacon Ricardo. A halála Rickard Stark később megemlíti Saens
Amikor John azt mondta, hogy ő lesz a déli találkozni Daenerys Targaryen, Sansa határozottan ellenzi a tervet.
„Már elfelejtetted, hogy mi történt a nagyapja - kérdezi -. Mad király meghívta Király Landing, és élve elégette.”
Abban az esetben, ha elfelejtette, apja és testvére halt Ned Mad király Eyerisom (Daenerys apa) nagyon kegyetlen módon.
Rickard Stark volt az apja Ned, Brandon, szőlő és Bunji Starks. Amikor Lian „elrabolt” Reyegar Targaryen, Brandon ment király Landing válaszokat. Eyeris őt a börtönben, és Ricardo írt egy levelet egy hívást, hogy jöjjön a tőke, hogy válaszoljon a „bűncselekmény” a fiát.
Miért nő orgazmusa?
35 zsidó legbölcsebb mondások
11 jel, hogy meglátogatott egy őrangyal
Amikor Rickard jött Eyeris elrendelte, hogy felvette a páncélt, és a nyakkendő egy hurkot Brandon. Ricarda égett halálra elé a fia, és Brandon megfojtotta magát hurok, megpróbálja elérni a fegyvert, és megmentésére apja.
Meg kell jegyezni, hogy a „Ne bízz Targaryen,” mondta John, úgy hangzik, ironikus
Showrunner Jon Royce megerősítette, hogy a „Ne bízz Targaryen” az irónia felé János, aki nem tud a családfáját.
Royce is mondta: „Ne bízz a Lannisterek”, de tekintettel arra, hogy ez technikailag házas Tyrion és Sansa és nem fejeződött be, talán itt az ideje, hogy hagyja abba a gyilkos háború?
Jorah írta Daenerys
Néhány szó olvashatatlan, de a legtöbb levél világosan:
Elmentem a Citadella az utolsó remény, hogy Meister meggyógyítani, ahogy rendelte. Még az összes (.) Nem tudom megtalálni a gyógymódot a sír. Volt egy hosszú az élettartama, mint megérdemlem, és Én csak azt sajnálom, hogy nem tudtam élni egészen addig a pillanatig, hogy a világ, amelyet építettél, álló melletted. Szerettelek attól a pillanattól kezdve találkoztam először. Ha van (.)
Beszélje Sam és arhimeystera könyv címét is nagy rajongója az új elmélet
Arhimeyster azt mondja, hogy a stílus és pontosság - a legfontosabb, hogy a könyvet kell olvasni később: „Nem írok” War Krónika halála után Róbert király I „úgy, hogy porosodik a polcon.”Sam nem hatotta meg, és arhimeyster megkérdezi, mintha ő maga nevezte.
„Talán valami költői,” - mondja Turley.