8 Hit, amelyek segítenek elérni a kitűzött célokat - ideonomika - okos fő
A legtöbb ember él csendes kétségbeesés, mert a figyelem középpontjában a dolgokat nem tudja ellenőrizni: a külső események, amelyek a múltban történt, és mit gondolnak mások. Ennek eredményeként, ezek nem koncentrálni, hogy mit képesek irányítani: saját meggyőződés, a saját hozzáállás, a saját érzelmek és a saját viselkedését.
És a legfontosabb ezek a négy elem - a hit, mert mit hiszel a munka és az élet általában, nagyban meghatározza, hogy mit érzel (a beállításokat, és érzelmek), és hogy milyen műveleteket veszi (a viselkedés) .
Íme nyolc a véleménye, hogy véleményem szerint, nem csak húzza ki a frusztráció zóna, hanem kapsz érzelmi erőt, hogy megbirkózzon szinte mindent, amivel szembe az üzleti világban:
1. A mai siker holnap vezethet vereség, ha lehetővé teszik a siker vigasztalni, hogy gyengítse a motivációm és a vágy, hogy lépjenek előre.
2. hibák tanítson több, mint a siker. Győzd erősíti én szerénység, a tárgyilagosság és tesz engem sokkal stabilabb.
3. A meghatározott célok, mint „Megpróbálom ...” vezet vereség. Ha azt akarom, hogy céljait, ami igazán motivál, azt fogja használni a kifejezést: „Én ...” vagy „Meg kell ...”.
4. A legtöbb ember tart az akció a kudarctól való félelem, de ha nem tesz semmit, én definíció elviselni a vereséget. Akkor miért veszít?
5. Mit mondok megerősíti, amit gondolok. Ezért, ha az ajkam szól törni valamit, ami nem felel meg a célom, én jobb lesz tartani a száját.
6. Felelős vagyok a saját boldogságát, hogy amikor mások nem kímélik rám, eszembe annak szükségességét, hogy legyen kedves magad.
8. Bár vannak olyan helyzetek (például a halála valaki a rokonok), amikor az erős érzelmek megfelelő, a legtöbb üzleti helyzetekben méltatlan a morzsa és a szenvedés.
Szeretném elmondani, hogy mi azért jöttem, hogy mindezeket a meggyőződés magam, de hogy őszinte legyek, nem vagyok okos. Ezek alapján megbeszélések Art Mortelle és Omar Periu, akik ismerik a motiváció és a személyes növekedés több, mint amit valaha is megtudja.