30 dolog, amit meg kell elengedni, mielőtt az új évben - boldog nő
Milyen volt az év? Köszönöm neki minden jót, az órák, a jó és rossz dolgokkal, új barátok, szeretteink, mindent! És ne feledjük, hogy vannak dolgok, amelyek egyszerűen elengedni. Megszabadulni ez elviselhetetlen terhet!
„Tegnap délután, ikertestvérem hívott neki a kórházban. Majdnem egy évig volt kómában. Találkozz vele téli ünnepek és a szilveszteri - nekem a felbecsülhetetlen pillanatok. A legtöbb éjszakát töltöttünk együtt, beszélt és nevetett. Ő még mindig nagyon gyenge, de meglepően következetes. "
Ez része egy levelet kaptam e-mailt egy olvasó nevű Amber. Nem tudtam segíteni, de figyelni rá. Nagy hatással volt rám egy másik része a levél, amelyben Amber mondja:
„Tudod, hogy ebben a legérdekesebb? Egy hónappal a baleset előtt, ami történt a húgommal, még nem beszéltem vele. És ma, hogy őszinte legyek, egyikünk nem emlékszik, hogy miért kellett a harcot. Mi csak azt mutatta, ő makacssága, beszorult a hamis gondolkodás. Annyira hálás azért, amit elengedni, és kapott egy második esélyt, hogy értékeljük és szeressük egymást. "
Wow! Ez egy igazi hívás, hogy az idő, hogy elengedjük az összes rossz dolog!
És mivel az újév a sarkon, így ez a tökéletes alkalom, hogy újra összpontosítani energiát és figyelmet a megfelelő dolgokat. Úgy vélem, hogy most van a legjobb alkalom, hogy megszabaduljon az összes negatív, a rossz pillanatokban jelen az életünkben. Nem értesz egyet?
Tehát ma azt sürgetik, hogy meg!
Itt van, amit meg kell tennie, mielőtt az új évet:
utószó
Előfordul, hogy a legnehezebb virsli ne legyünk, előrelépni. De a lényeg, hogy a változás szükségességét. Ha küzd néhány pontot, hogy a fent említett, és most megvan a kulcs a változásokat, amelyeket meg kell tenni, mielőtt az új évet. A szokások korrigálni kell. Ha továbbra is együtt élni a „megtört” szokások, majd végül maguk válnak „megtört”.
Nem kellene. Meg kell kezdeni ma. Az egyetlen módja, te magad is jobban érzi magát, tudja szerezni a tiszta tudat és a boldog élet. Ezek 30 rövid tippek segítenek megváltoztatni az életed. Nézd meg őket magad!