15 ok, hogy fuss egy maratont - a világ érdekes
Írások blogger Eugene Chervonyuk:
Eleinte csak tetszett, hogy fusson. Reggel hajnalban, az esti órákban a szemerkélő esőben. A parkban, a tengerpart mentén, az utcákon más városokban. A zene a fülben, hangoskönyv, felébred a hangok a város, a sziszegése a tenger habot. A rövid nadrág egy béka a pápa nyári, termikus fehérnemű és téli sapka buzi.
Aztán kezdett részt venni a versenyen. 10 km. és akkor, és 20. Kezdetben nem célul tűzte ki a sport. Szerettem nézni a / ismerős város, egy kicsit másképp - a futópálya.
A leggyakoribb kérdés, amit kértek, amikor nem volt „Hogy érzi magát?” És ... „Mi az?”.
Miután egy másik ilyen kérdés, és azt mondta, ugyanabban a faluban. A kapott válaszok 15.
Megosztom veletek - 15 „ami számomra annak szükségességét, hogy” fuss egy maratont.
1. A legnagyobb oka a szavakat Mr. Haruki:
„Azt feltétlenül szükséges volt, ezek a félórás napi kocogás, tudok hallgatni és egyedül lenni saját magaddal - vagyis ahhoz, hogy az egyik legfontosabb mentálhigiénés” - Haruki Murakami.
Különösen értékesek azok számára, akik a tárgyalások, és kénytelen a sok beszéd keretében szakmai tevékenységét.
2. Ismerje meg a csodálatos tisztaságát tudat.
Én személy szerint soha nem volt képes letiltani még az agy meditáció alatt. De futás közben kapunk. Hazajövök, hogy egy zuhany, ágyba. És reggel ... bingó! agy tiszta, gyors döntéseket, nem úszó én nonszensz és úgy viselkedik, mint egy képzett delfin.
3. Húzza meg zsemle, és megtalálja az izmok, amelyek jelenlétében nem is tudom.
4. futás a célba, és azt mondod magadnak: „AAAAAA! Megcsináltam!”.
Ennyi, fiúk, egy különleges izgalom. Amikor elkezdtem képzés a maratoni, majd valahol a 7-8 km. nekem vonzotta hullámok, és minden egyes alkalommal, amikor elképzelte, hogyan futok kivitelben. A test galopp rohant a hangyák, a szőrszálak felállt a kezét, és kifordult a szeme örömkönnyek. Egész vödör könnyek.
Már a maraton, amikor megláttam a címke „500 méterrel a cél,” a hangyák megszökött tollak, és futott a test felett, szőr zaschevelilis nemcsak a kezét, hanem a fejét. Felegyenesedtem, ahogy azt mondom: „Ne ordít! Még korán! „És vtopila háromszor gyorsabb, mint a futás előtt. Úgy érezte, varázslatos. Szerint az a személy a fényképen látható minden. És ne kérdezd, hogy hasonlítsuk össze a szex =) És akkor, majd varázsütésre
5. Mentse! Igen, mert ez a leginkább elérhető sport =)
Ahhoz, kocogás és a maratoni futás, akkor nem kell semmilyen kiegészítő berendezések. És a maraton nem drága.
Nemrég adtam szülők egy öl medalek gyűjtött, ez idő alatt a versenyeken. Ami engem illet, igyekszem nem kap csatolt dolgokat (aki tudja, milyen nehéz ez adott! =)), De a szülők gondosan lógott fém palacsintát a falon között családi fotók és egyéb fontos / nem nagyon boldog és trófeák. Nagyon jól!
7. Érezd a fájdalmat a győztes.
Teljesen normális, hogy úgy érzi a fájdalmat az izmokban után egy maratont. Ez a fájdalom miatt a mikro- szünetek az izmok, így a túlterhelés ellen. Ennek eredményeként, a maratoni futó idején készített egy különleges testtartás, melyek Al könnyen megtanulják a másik futók.
És volt van egy vicces történet a következő nap után a maratont. Sétálok a folyosón a BC. Nos ... egyenesen a lábai nagyon lassú. Nézek, találkozom egy barát megbotlik. Úgy mosolygott, kezet fogott, és folytatta. By the way, vicces film, körülbelül járása. De ne aggódj, a helyes megközelítés, a fájdalom elmúlik 2-3 napon belül.
8. bejutni a közösség az azonos céltudatos és szép emberek.
Cross country klubok, minden esetben. Különösen szép, hogy az emberek támogatják egymást. Ez a varázslat valamiféle emberek között fordul elő, a verseny alatt!
9. hiába hóbort. Légy példakép és inspirálja valaki kocogás. Nos, mi az?
10. Húzza az új. például! El sem tudja képzelni, hogy milyen szép, sportos, erős gondolkodású testet az emberek összegyűlnek egy helyen a verseny alatt. A lehetőségeknek felel során Moszkva maratoni férfiak elvitt 5 gyönyörű szervek és romantikus szándékait. Ha a cél az, hogy gondoskodjon a személyes élet során egy maratont ha nem, akkor csak nézd meg a szép sportos papok haladna akkor a férfiak. Mi az, sőt, azt dolgozott a területen 25-30 km. ha egy kicsit úgy döntött, hogy egy kis szünetet a hangoskönyvek.
11. Mivel a hosszabb futamok Megtanultam. hallgatni hangoskönyvek.
Még soha nem volt olyan kínos kapcsolata hangoskönyvek. Még az interjú átírt felvevő nehezen, mert a folyamatosan megzavart valami mást. Érdekes. És itt - nincs választás. A futtatás során - előtt villantó, hogy ne zavarják, és folyamatosan figyelemmel kísérhető, és az agy van szükség szórakozás. A zene, akkor elfárad gyorsan. Akkor, persze, hallgatni néhány relaxációs vagy hegedűre Csajkovszkij 17 változatban. Zenével, futottam az utolsó 10 km-re. Egy korábbi kilométert töltöttünk együtt az agyam egy életrajzot Churchill és a munkálatok a Gabriel García Márquez.
12. Tanulj meg fegyelmezni magát.
És ez nem csak azért, hogy magad az edzőterembe, vagy felmelegedni, mielőtt futni. Fontos volt számomra, hogy tanulni számolni erőiket és elosztani a terhelést megfelelően fenntartani a tempót. Annak érdekében, hogy nem hal meg félúton. A végén, Futottam néhány energiatakarékos üzemmód, és már a célban rájöttem, hogy lehet futtatni egy adott ütemben több kilométeres 15. Minden rendben, az első dolog volt - legyőzni magad, és most már működni fog idővel.
13. Részvétel a maratoni drámaian javítja az önbecsülés! ITS, Babe
Miután maratont tartott az év során a világ minden tájáról. Képzeljük csak el, milyen nagy ez -, hogy jöjjön Isztambul például nem csak enni a jók, a kedvtelésből tartott macskák és séta a régi város, de nem az egészet, és végigmenni az utcákon
Old Town. A cég csodálatos emberek. És vannak útvonalak viszi a tábornok fejét. Big Syuru például az Egyesült Államokban.
15. Kétségtelen, javítja az egészséget.
Részvétel a maratoni felveti annak lehetőségét, hogy szív és az erek, és növeli a vér oxigén kapacitás. Én jobb érzem a véremben van valami jó.
Nos, valami ilyesmi történt. Megtalálható több stotysyach okok miatt, de ezen okok miatt szeretem a legjobban!
Gyönyörű idézet a befejezése a poszt:
„Running ad nekem egy csomó: túlélés, nyugalom, eufória, magány. Ez bizonyítja az én testi lét, a képesség, hogy ellenőrizzék a mozgás a térben és nem időben, és a benyújtás, bár ideiglenesen, a testem a saját szabad akarat. Amikor fut, akkor kiszorítja a levegőt rétegeket, és a dolgok mozognak körülöttem, és az út mozog, mint egy film szalag, a lábam alatt. Most repülni - az arany érzés, mintha tudtam futni a levegőben az égre, és én legyőzhetetlen, semmi sem állíthat meg, semmi sem állíthat meg, semmi, semmi, semmi, semmi ... "
Audrey Niffenegger. Időutazó felesége