10 ötlet, hogyan lehetne javítani a hangulatot
Jól ismert tény: egy egészséges ember kell aludni, legalább napi 8 órát, és ez jobb, ha esik 08:00 éjjel. Bár nem volt olyan munka elvégzésére, minden kéz a munka, azt szabadon végezni ezt a szabályt, és mindig lefeküdt 23.00 órakor. Ennek eredményeként, a finom és öntsük az emberek, hogy ne dobja, mert ártatlan kérdés.
Most felkelek reggel vörös gyulladt szemek (valamint, hogy vannak speciális csepp!), Duzzadt szemhéj, a feje zümmögő és csúnya hangulat. Még a kávé, hogy elkezdtem inni megint nem tesz nekem egy normális ember, és szükség van olyan állapotban, hogy menjen a munka, annak ellenére, hogy a környező farkas.
Hol talál időt a nyugodt alvást? És én nem tudom! Az, hogy hogy hagyjon néhány része életének idején a gát a munkát. Például én megállt, hogy tiszta minden nap, és most ez a törvény adják csak heti egy napot - szombaton. Tovább lenne főzés valaki dobni ...
Az ötlet №2: megfelelő táplálkozás
Ismét igaz: mi az, amit eszünk. Tehát, meg kell próbálnia, hogy rendetlenséget a saját test, amely már annyira meggyengült a krónikus alváshiány, egészségtelen ételek és egyéb értelmetlen. Nehéznek a gyomorban egyértelműen nem add színjátszás a hangulatot, mielőtt a csökkenés. Ezért nagyon fontos, hogy enni jobb, eszik több gyümölcsöt és zöldséget, enni vitaminok és igyon sok vizet.Nagyon sok nő a folyamat főzés szórakoztató, miért nem kapcsolja be oly módon, hogy a hangulat? Találni néhány neizbity és érdekes receptet, beszerezni a hozzávalókat, és hozzon létre.
Az ötlet №3: szabadtéri rekreációs
Több oxigén - több mint maga az élet, így a hétvégén, próbáld meg nem ülnek négy fal és kijutni a vidéken. Én itt a múlt hétvégén nem kevesebb, mint 3 napig ment a hegyekbe. Öröm, hogy megkapja a tenger! A hálózatok hiánya, és ennek következtében a hallgatag cella van hozzá nekem több boldogságot. 3 nap anélkül, hogy végtelen telefonhívásokat a munkából, és élvezze a természet ... Meg kell rendezni, mint amilyen gyakran csak lehetséges. Igaz, a jó hangulat nem tartott sokáig, de ez valószínűleg azért, mert az út túl rövid volt.
A legjobb, hogy menjen el a barátaival, és azoknak, akik nem „hajó” megvan a problémákat, és ezáltal rontja, és olyan szörnyű hangulat. Én az ilyen pillanatokban megpróbálom felhívni egy adott barátja - ő pozitív hozzáállás az élethez szeretne-nem akar át bárki, aki mellé.
Az ötlet №4 minőségi mozi
Nem tartja magát egy rajongó gyalogos és élvezi a szabadban? Aztán egy kényelmes lakás, egy kényelmes kanapé és ízletes pattogatott esik pontosan az Ön ízlése szerint. Tudtad, hogy a mozi az idő a megjelenését tartják az egyik legjobb eszköz a leküzdése a rossz hangulat? Tehát, itt az ideje, hogy letölt egy jó film, hátradőlhet egy csésze teát, és élvezni a filmet.Még alakított listáját film és TV-sorozat, amit felül a nehéz időkben. Alapvetően ez áll motiváló, vagy egyszerűen csak a fény diszkrét kép. By the way, minden esetben, nem tanácsolom, hogy nézd nehéz, sötét film, csak ez még késleltetni akkor mélyére depresszió. Itt vagyok például, csak a szeretet katasztrófa filmeket (ez olyan fura I)), de a rossz hangulat vagyok benne, hogy nem fog nézni.
Tehát a lista:
- „Mindig azt mondják:” Igen. " Nagyszerű vígjáték, hív minket, hogy ki a komfort zónában, és nézd meg az életet egy új módon. Nagyon ajánlom!
- „Az ördög Pradát visel”. Abszolút banális történet arról, hogy az ország lány épít egy szép karrier, de motiválja! Nézzük a munka összetettségét a főhős, ő nem tűnnek olyan szörnyű.
- "The Secret". A film, amely azt mondja, az a személy, elvileg lehet elérni ebben az életben, csak hogy mit akar. Egy érdekes és szokatlan formában;
- "Friends" sorozat. Tudom, hogy rengeteg ember, úgy tűnik, buta és unfunny, de nekem ez egy igazi aljzatba. Itt nincsenek tragédiák, nehézségek és a halál, csak a pozitív és az öröm.
Valami elváltam a filmek. Menj előre.
Az ötlet №5: jó könyveket
Ezek a kiváló minőségű filmeket, csak benyomások magukra hagyott élénkebb. Rendezzük a kedvenc kávézó, az otthon vagy a parkban szék rendelni egy csésze forró csokoládé vagy kávé, és élvezze a csodálatos világ az új könyvet. Szerencsére a munkálatok a világ annyira, hogy senki sem az élet nem elég ahhoz, hogy mester mindet. Ha a ház újra olvasni, megy az internet, és fogd magad egy érdekes könyvet, hogy úgy gondolja, akkor képes lesz arra, hogy fel a fejjel.
Azonban én személy szerint inkább a pillanat a depresszió, papír lehetőségeket, de az e-olvasás néhány szívtelen, vagy valami.
Az ötlet №6: «snack» Élet
Tudja, hogy a csokoládé képes felemelni a hangulat? Akkor miért nem próbálja meg? Csak nem vagyok semmilyen módon call „jam” a depresszió, majd később kell szomorú más okból -, mert a koszorús figura. Csak adja meg a test és az agy egy kis finom étel - ez nem bűncselekmény. És akkor nem kínozták bűntudat, kalóriát éget szerzett sport. Ezen kívül több testmozgást, hogy megnöveli az endorfinok a vérben, ami azt jelenti, hogy a hangulat határozottan javult. Ha nincs idő és energia a sport, cserélje ki legalább egy rövid séta, különösen, ha az utca szép időjárás.Az ötlet №7: Szálljon meg a munkálatok
A legújabb kutatások kimutatták, hogy a kreativitás és a kreatív tevékenységek jelentősen javítja a hangulatot. Zene, rajz, írás cikkek - Válasszon üzleti kedvedre. És nem számít, hogy milyen szinten van az egyes készségek, akkor is, ha abszolút kezdő, és ez nem zavarja a javuló hangulat.
Itt egy ötlet tetszik! Én nem olyan régen felhívta, hogy valószínűleg elfelejtette, hogyan kell tartani a ceruzát a kezében. Itt az ideje, hogy visszaállítsa tudásukat.
Most mosolyogj! Még ha a lélek karcolás macska, nyomja ki a mosoly. Az amerikaiak egy szép kifejezést: «hamis, amíg meg nem teszi», ami azt jelenti, „mintha amíg valami valósággá válik.” Megpróbálod?Ezt bizonyítja, hogy a jó humor, és egy mosoly van egy kétirányú kommunikáció, azaz arckifejezések befolyásolhatja a hangulatot. Ezért, amikor nehéz lesz és rossz, próbálja meg a mosoly és a világ lesz egy kicsit jobban.
Az ötlet №9: Hallgassa meg a zenét
Tudom, hogy a lányok különösen szeretnek zenét hallgatni, amikor már a depresszió, de úgy dönt, a szomorú dallam, még vezetni a kín. Biztos vagyok benne, hogy mindannyiunknak a művész vagy a dal, amely tökéletesen emelik a hangulatot, miért nem gondol rájuk most? Én például, egy hatalmas rajongója a fény rock és dalszövegek mély értelmét. Őket hallgatva egy mágikus hatással van rám (még az angol gyakorlat).
Nem tudom, hogy pontosan milyen kémiai reakciók zajlanak agyunkban, amikor zenét hallgatunk, de egy dolog biztosan tudom -, hogy nem történt volna meg, akkor felemelő! Tehát ha azt szeretnénk, hogy pihenjen egy kicsit, és felejtsd el a saját problémáit, kapcsolja be a kedvenc dal, és élvezni.
Az ötlet №10: ne vegye ki a többiek
Mi mindenféle önző és hajlamosak azt hinni csak a saját maguk és a jólét. Ez normális. Ez csak a következő alkalommal, amikor valaki jön egy ártalmatlan kérdés arról, hogy a hangulat, de ez szörnyű lesz, tartsa vissza, és nem rontja el a hangulatot a többiek.Ha elkezd sírni, vagy fáj a másik személynek, hogy nem jó, hogy nem. Csak egy kapcsolatot egy barát vagy rokon iszappal. Csak menj el egy kicsit, és marad egyedül magát. Hidd el, később nagyon hálás lesz, hogy magam is hasonló okból.
Az ötlet №11 (opcionális): megtalálni és megoldani a problémáját
Ha a rossz hangulat, és nem hajlamosak nagyon ritkán fordulnak elő, akkor nem kell aggódni. De ha hirtelen elkezded észrevenni, hogy a depresszió nem egy egyszeri jelenség, és tekercsben egyre figyelni, és meg kell találni az okát. Én például, most pontosan tudja, hogy mi a probléma, hogy csak megoldást találni, amíg csak lehet ...
Ha az okot találtak, folytassa a következő lépés - megszabadulni, és következésképpen a rossz hangulat. Például minden vállalkozás egy adott személy, hogy napról napra elrontani a hangulatot - meg fogják vizsgálni, és megtudja, azok kapcsolata. Ha ez a helyzet a dokumentumokat, például félre egy nap minden esetben tervezni a látogatást a szükséges szakértelem és megoldani a problémát, hogy végül zavar annyira.
Csak nem vagyok semmilyen módon hívás ciklus, mert a rossz hangulat, és hogy folyamatosan keresni a megoldást. Tehát a negatív gondolatok gyökeret csak a memóriában, és elpusztítja a depresszió lesz még nehezebb.
Általában itt, így voltak az ötleteim emeli a hangulatot. És ahogy küzdenek elbátortalanodás?